Şimdi Ara

MAC OS X Yosemite Beta 3 (14A361p) Hackintosh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar APPLE'ın yeni işletim sistemi'nin nihai sürümüne yakın olan 3.betası yayınlandı ve hackintosh olarak kurdum. Görüşüm apple bu sefer çok iyi iş çıkartmış özellikle görselliği mükemmel çok şeffaf kurulumda ekran kartım ZOTAC GTX260 Core 216 sorun çıkartınca bende EVGA'nın Mac Pro'lar için çıkarttığı GTX285 Mac etition biosunu flaşladım. Şimdi EVGA GTX 285 olarak çalışıyor full Yosemite'i denemenizi tafsiye ediyorum mac almaya gerek yok Hackintosh olarak kurabilirsiniz burda extra klasörümü ve gerekli dosyaları paylaşabilirim
     MAC OS X Yosemite Beta 3 (14A361p) Hackintosh MAC OS X Yosemite Beta 3 (14A361p) Hackintosh
     MAC OS X Yosemite Beta 3 (14A361p) Hackintosh MAC OS X Yosemite Beta 3 (14A361p) Hackintosh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Nemesis. -- 24 Eylül 2014; 17:39:22 >

• Ben beğenmiyorum arabirimi. Iconlar flat olmasaydı yine bu kadar tepkimi çekmezdi belki. Özellikle Finder iconuna sinir oluyorum. (Dock da en baştaki icon) Ben çizsem daha iyisini çizerim o derece. Dock flat olabilir eskiden de öyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 25 Eylül 2014; 20:17:14 >
  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    O konuda haksız sayılmassın
  • nireshten mi yardım aldın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok kendimden hocam çok tecrübeliyim bu konuda hackintosh sistemimi kendim modifye ederim her zaman kurarken
  • bende yosemite denemelerine başlayayım o zaman bi sorunla karsilasirsam meşgul ederim seni :D

• yalnız biraz proplemlidir kurulumu önceki gibi deil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac Os x86 Kurulum Rehberi v1.0
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zoru sevenlerden im ne kadar zor benim için o kadar iyi :D

zor olsun diye ebayden a1186 anakart aldım ve içini parçalarını ayrı ayrı satın aldım ve pcmdeki gt450 ekran kartımı unofficial kext lerle çalışır duruma getirdim başlatmak düğmesi için kart cart curt onları saymıyorum bile :D

şuan mutlu mesut yaşıyoruz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlds29

zoru sevenlerden im ne kadar zor benim için o kadar iyi :D

zor olsun diye ebayden a1186 anakart aldım ve içini parçalarını ayrı ayrı satın aldım ve pcmdeki gt450 ekran kartımı unofficial kext lerle çalışır duruma getirdim başlatmak düğmesi için kart cart curt onları saymıyorum bile :D

şuan mutlu mesut yaşıyoruz :D

Hocam merak ettiğim için soruyorum. PC kasasına monte ettiğiniz Mac Pro anakartı düğmeye basınca dong diyor mu?
    muhtemelen olabilir ama benim hackintosh dong diyo açılınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogota

muhtemelen olabilir ama benim hackintosh dong diyo açılınca

Dong demeyen mac anakartına mac demem hackintosh derim.
    kendi haporlörü yok 3.5 mm jak ile hoparlör takarsanız çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlds -- 1 Ekim 2014; 22:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlds29

diyor ama kendi haporlörü yok 3.5 mm jak ile hoparlör takarsanız diyor

Siz birde mac pro kasası alın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogota

Mrb arkadaşlar APPLE'ın yeni işletim sistemi'nin nihai sürümüne yakın olan 3.betası yayınlandı ve hackintosh olarak kurdum. Görüşüm apple bu sefer çok iyi iş çıkartmış özellikle görselliği mükemmel çok şeffaf kurulumda ekran kartım ZOTAC GTX260 Core 216 sorun çıkartınca bende EVGA'nın Mac Pro'lar için çıkarttığı GTX285 Mac etition biosunu flaşladım. Şimdi EVGA GTX 285 olarak çalışıyor full Yosemite'i denemenizi tafsiye ediyorum mac almaya gerek yok Hackintosh olarak kurabilirsiniz burda extra klasörümü ve gerekli dosyaları paylaşabilirim

Merhaba,
    zotac 260'a mı Evga'nın biosunu yüklediniz. Gerekli dosyaları ve yolunu da gösterirseniz sevinirim.

• intel wireless çalıştırabilirmiyim ki acep? :)
  • saygi S kullanıcısına yanıt
    ewet zotac gtx 260 216 core karta evga gtx 285 mac etition biosu yükledim ama 896 mb olan model olicak
  • Cevap için teşekkürler. Bendekine bir bakayım, belki şartları sağlıyordur. Gerekli araçlar ve biosu da sizden rica etsek çok mu zahmet vermiş oluruz. Elbette linkleri de olur.
  • saygi S kullanıcısına yanıt
    evga.285
    buyur kardeş bios
    yüklemek için hp format tool ve flaş bellek'e ihtyacın var nett nasl yapıldığını bulabilrsin
  • Teşekkür ederim.
  • beta 4 cikmis. guncelliyorum bakalim degisik var mi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.