Şimdi Ara

mac os x version10 acil yarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2 saat once su mac i yukledim ve begenmedim silmek istiyorum ama bi türlü bulamadım ikonlarını falan sildim ama mac silinmiyor baslat menusu falan acılısta windows yerine geliyor kapatılıs acılıs sesi degisti allah askına bana sunu nerden silecegimi soyleyin yaw kafayı yedim!!

• arkadaslar yokmu yaw yardım edecek:S
  • arkadaslar dun gece pc ye apple gorunumu kazandırdırdm sesi, window sekli, dosyaların sekli, görünüm aklınıza windowsla ilgili ne geliyorsa yukledigim program bunu degistirdi artk hersey apple gorunumunde fakat ben bunun bole olmasını istemiorum ve dosyayı cok uzun ugraslar sonucunda sildim iste ne bilim gorunum falan eski haline geldi ama kapanıs,acılıs sesi acılırken windowsun dolan simgesi yerine apple doluyor, simgelerin gorunumu bunları eski haline geri getiremiyorum bana bu konuda yardım edebilcek olan varsa cok ama cok minnettar kalacagım dun derdimi pek anlatamadım galiba ama simdi oldu sanırım yardımlarınızı bekliorum dun kac saat ugrastım yapamadım ...simdiden saolun...
  • temalardan donanım ekle kaldırda macos client v10 s filan yazmıyormu..
    hadı yazmıyor bulamıyorsun dıyelım...
    ozaman masaustunde sag clık yap acılan pencereden temalar sekmesıne gel orgınal xp theme yi sec..
  • kardes oncelikle cvp yazdıgın icin cok saol..
    program ekle kaldırda malesef ole bisi yok, temalarıda zaten degistirdim evet bir kac seyi eski haline getirdi ama baslata basıyorum oradaki tum ikonlar, pc deki tum simgeler onların hepsi apple formatında.. pc kapatılırken apple fotografı cıkıo acılırken apple formatındakı resim falan doluyor bunlar gitmiyor kardes....onerebilcegn baska bisi varmı?
  • ozaman sistem gerı yukleme yapacaksınız..
    nasıl bilgisayarım>sagclick>özellıkler>sistem gerı yuklmeden yapabilirsin...
  • kardes cok saol sistem geri yukledim ve duzeldi...cok tesekkürler...
  • nedemek vazifemiz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.