Şimdi Ara

Mac os x teki pencere sıralama olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • fare nin yanlardaki tuşlarına basılınca pencerelerin sıralanması olayını windows ta da kullanmamızı sağlayacak bir eklenti var mı? bir de o olayın adı nedir tam olarak?

Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim
  • kimse bilmiyo mu böyle bişi arkadaşlar?
  • Expose muş olayın adı.

ne olduğunu öğrenmek isteyenler için link:

http://www.apple.com/uk/macosx/theater/expose.html
  • Edit:Yanlış anlamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 19 Mayıs 2007; 22:29:30 >

• buldum bişi de çakma olduğu belli.olmamış pek isteyen indirebilir:

http://www.onlinetoolsteam.com/WindowsExposer/Download.asp
  • off tamam budur! buldum sanırım! deneyin derim ama deneme sürümü

http://www.otakusoftware.com/topdesk/
  • maşallah bana özel forum olmuş bura.mac os x kadar iyi değil ama yine de hoş bir program Topdesk.eksikleri pencereler dizildiğinde video oynatımının devam etmemesi bi de ufak bugları var.ama bi özellikten feragat edip kurtulabiliyorsunuz.vistadaki gibi ya da mac os taki gibi dizebiliyor pencereleri.hoş bişi mac kullanan varsa anlar nası olduğunu en sevdiğim özelliği o aletin bu expose olayı şahane yapmış adamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone OS 3.0!!! (Ana Konu)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leopard da o ozelliklerden daha fazlasi olucak. Linux beryl de zaten var. Microsoftun bu seviyelere ulasmasi icin cok ugrasmasi lazim

Orjinalden alıntı: Markandeya

Leopard da o ozelliklerden daha fazlasi olucak. Linux beryl de zaten var. Microsoftun bu seviyelere ulasmasi icin cok ugrasmasi lazim

valla pek bilgim yok markandeya mac osx ve linux konularında.öğrenmek istiyorum ama alışıldık windows tan sonra bana ne katıcak onu bilmiyorum.hani eğer hem windowsta olan herşey olsa ve daha güzel özellikler de eklenmiş olsa tamam diycem de mac os x i pek sevemedim açıkçası bu yönden. exe dosyasını açamayan bilgisayarı ne yapayım ben? zaten tek ben kullanmıyorum pc yi, babam fln da kullanıyo.pek karar veremedim açıkcası.

expose olayı hakkaten kullanışlı ama.Topdesk çakma resmen orjinalini kullandıktan sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

Orjinalden alıntı: Markandeya

Leopard da o ozelliklerden daha fazlasi olucak. Linux beryl de zaten var. Microsoftun bu seviyelere ulasmasi icin cok ugrasmasi lazim

valla pek bilgim yok markandeya mac osx ve linux konularında.öğrenmek istiyorum ama alışıldık windows tan sonra bana ne katıcak onu bilmiyorum.hani eğer hem windowsta olan herşey olsa ve daha güzel özellikler de eklenmiş olsa tamam diycem de mac os x i pek sevemedim açıkçası bu yönden. exe dosyasını açamayan bilgisayarı ne yapayım ben? zaten tek ben kullanmıyorum pc yi, babam fln da kullanıyo.pek karar veremedim açıkcası.

expose olayı hakkaten kullanışlı ama.Topdesk çakma resmen orjinalini kullandıktan sonra

Eger bu is uzerine sizi zorlayan bir durum yoksa zaten alisik oldugunuz ortami degistirmeniz mantiksiz. Bence zaman kaybi. Benim isim bu oldugu icin ilgileniyorum ama babamlara windows kurdum (daha cok zirt pirt beni aramasinlar diye) ama onlar icin bu daha iyi. Exe olayina gelince Mac de bu olay cok cok daha basittir. Sen sadece bir dosyayi application altina copyalarsin ve bitti. Cift tiklama filan bile yok. Program yuklenmis ve calismaya hazirdir. Ne registry ile ugrasirsin nede baska linkleriyle. Copyaladigin dosyayi cope attinmida bilgisayarindan o program tamamiyle kaldirilmis demektir. Arkasinda eklentilerini birakmaz.

• arkadaşlar bende bu alttaki büyük ikonlarla yapılan yeri sorucam vistada onu nasıl yapabiliriz application launcher

Orjinalden alıntı: NoDRaC

arkadaşlar bende bu alttaki büyük ikonlarla yapılan yeri sorucam vistada onu nasıl yapabiliriz application launcher

dock tan bahsediyosun sanırım.ona benzer eklentiler daha çok diye biliyorum arkadaşta bi kere görmüş olmam lazım bakarım bi ona da hakkaten o da kullanışlı aklıma gelmemişti ama düşük çözünürlükte ekran çok dolar gibi geliyo bana.gizlemek fln lazım en az bi 1440x900 fln olsa güzel olur anca
  • benim demek istediğim olay bu resimdeki en alttaki kısım burada görmüştüm birinde ama nasıl yaptıgına dair cevap yoktu
    http://www.theappleblog.com/wp-content/uploads/textmate1.png

Orjinalden alıntı: NoDRaC

benim demek istediğim olay bu resimdeki en alttaki kısım burada görmüştüm birinde ama nasıl yaptıgına dair cevap yoktu
    http://www.theappleblog.com/wp-content/uploads/textmate1.png

http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Aqua-Dock.shtml

bak böyle bişi var burda internetim çok yavaş yükleyemedim ben, sen bi yükle dene istersen nasılmış bak

• bende objectdock adında bir program buldum aynı olayları yapıyor ve gayet hos tavsiye ederim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.