Bildirim
Mac Os X Snow Leopard mı? Windows Seven mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
OSX.Her zaman profesyonel multimedya işlerinde Mac daha iyidir.Daha hızlı çalışır,sorun çıkarmaz. -
Ben de Mac yükleme taraftarıyım fakat şu an elimde bulunan soundbank dosyalarımın ve programlarımın Mac uyumlu olmaması beni sıkıntıya sokuyor. -
up -
Eğer uyumlu değilse mecburen windows kuracaksınız :) Vista tavsiye ederim. -
Bazı siteler sağolsun programları bulabildim. vakit bulunca Mac yükleyip deneyeceğim. Hoşuma giderse windows a güle güle
-
Şirkette mecburen windows işletim sistemi kullanıp çile çeken birisi olarak sana tavsiyem macos 'tur güzel kardeşim.
Senelerdir kullanırım hatta geçtiğimiz aylarda yeni macbook aldım kendime 10.6.3 snow leopard var üstünde. Bir bilgisayar 10 saniyede açılıp 3 saniyede kapanır mı?Ve bunu kaç aydır kullanmama rağmen ilk gündeki performansını hiç kaybetmeden yapıyor.
Windowsta kullandığın programların hemen hemen hepsi hatta daha güzelleri mevcut. Şunu farkettim, ortalama bir windows kullancısının mac os sistemi kavraması 1 haftasını almaz. Yani ilk zamanlar yabancılık çeken arkadaşlarım şimdi mac sahibi. Gayet memnunuz. -
Benim de ilk bilgisayarım iMac'ti.Çok güzel aletlerdir eskiden beri.. -
quote:
Orijinalden alıntı: turuncukafa
Şirkette mecburen windows işletim sistemi kullanıp çile çeken birisi olarak sana tavsiyem macos 'tur güzel kardeşim.
Senelerdir kullanırım hatta geçtiğimiz aylarda yeni macbook aldım kendime 10.6.3 snow leopard var üstünde. Bir bilgisayar 10 saniyede açılıp 3 saniyede kapanır mı?Ve bunu kaç aydır kullanmama rağmen ilk gündeki performansını hiç kaybetmeden yapıyor.
Windowsta kullandığın programların hemen hemen hepsi hatta daha güzelleri mevcut. Şunu farkettim, ortalama bir windows kullancısının mac os sistemi kavraması 1 haftasını almaz. Yani ilk zamanlar yabancılık çeken arkadaşlarım şimdi mac sahibi. Gayet memnunuz.
3saniyede kapanmasına bişey diyemem ama 10saniyede açılan bir notebook yada macbook görmedim duymadım. ssd bile mac i anca 20saniyede açabilirkenvideosunu koyabilirmisin
-
bana göre mac kullanışlı değil linux bile ondan daha kullanışlıdır. -
Linux kullanışlı fakat ben Win7 tarafındayım -
Windows 7 gerçekten iyi. eskiden Mac leri merak ediyordum ve özeniyordum ama Stave nin son politakaları yüzünden Apple karşı çok ön yargım oldu ve nefret eder hale geldim. -
muzik yapicanda ne kullanicakansin program olarak ableton kullanicaksan kesinlikle mac os yukle -
çok saçma bir soru bu soruya örnek veriyim.
arabamı daha iyidir uçakmı gibi
çok farklı şeyler mac. da kullandığınız grafik proğramlarını windows 7 de i7 işlemcide kullanıyorum yine kasıyor ki mac. t4000 serisi işlemciye sahip 3 mb L2 var windows 7 li sistemde 8 mb L2 var neredeyse 3 katı
bu demek oluyorki. sdutyoyla ilgileniyorsanız oyunlarla işim olmaz müzik dinlerim film izlerim "grafik" proğramlarını kullanırım diyorsanız kesinlikle mac.
yok kardeşim ben oyun oynarım diyorsanız zaten mac. diyebilme şansınız yok.
peki bu ne demek forum donanım haber e üye olan çogu kişi profosyonel pc kullanıcısı yani oyun oynayacak arkadaşım başlığı açan arkadaşında profilinden gördüğüm kadarıyla 1992 li ehh oyun oynamadan duramaz bence kesinlikle windows 7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GitarxtanbuL -- 12 Mayıs 2010; 11:44:45 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
çok saçma bir soru bu soruya örnek veriyim.
arabamı daha iyidir uçakmı gibi
çok farklı şeyler mac. da kullandığınız grafik proğramlarını windows 7 de i7 işlemcide kullanıyorum yine kasıyor ki mac. t4000 serisi işlemciye sahip 3 mb L2 var windows 7 li sistemde 8 mb L2 var neredeyse 3 katı
bu demek oluyorki. sdutyoyla ilgileniyorsanız oyunlarla işim olmaz müzik dinlerim film izlerim "grafik" proğramlarını kullanırım diyorsanız kesinlikle mac.
yok kardeşim ben oyun oynarım diyorsanız zaten mac. diyebilme şansınız yok.
peki bu ne demek forum donanım haber e üye olan çogu kişi profosyonel pc kullanıcısı yani oyun oynayacak arkadaşım başlığı açan arkadaşında profilinden gördüğüm kadarıyla 1992 li ehh oyun oynamadan duramaz bence kesinlikle windows 7
Oyun oynamak için zaten yeterli bir bilgisayarım var. İkinci bir sistem olarak sadece "müzik üretimi ve düzenlemesi" için kullanacağım bir sistem toplayacağım.
@DJ ICEMAN; program olarak Ableton yerine Cubase SX ve Reason ikilisi kullanacağım.Belki Pro Tools ta yükleyebilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vapor.Experience
3saniyede kapanmasına bişey diyemem ama 10saniyede açılan bir notebook yada macbook görmedim duymadım. ssd bile mac i anca 20saniyede açabilirkenvideosunu koyabilirmisin
Macbook u bilmem ama 21.5 imac var bende 8-12 saniyede açılıyor. Apple logolu gri ekranda dönen dalga yaklaşık 3 (bazen 4) kere dönüyor sonra mavi ekran sonra açılıyor zaten. -
hackintosh sistemim 27 saniyede acılıp 1.5 saniyede kapanıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X