Merhaba arkadaşlar windowstan mac os sisteme geçtim. Şuan gayet alışmış bulunuyorum. Yanlız bir kaç sorum olucak.
1- Windowsta tüm müziklerim album kapaklı düzgündü. Ama aynı müzikleri mac os'a kopyaladığımda çoğu şarkının kapak resmi gözükmedi, ne yaptıysam başaramadım, bunu nasıl düzeltebilirim ?
2- Bi de bir uygulamayı tam ekran yaptığımızda finder çubuğu otomatik gizleniyor,imleci üzerine götürdüğümüzde gözüküyor, bu finder çubuğunu tam ekranda bile sabit gözükür şekilde ayarlamak mümkün müdür ?
Müzikleri iTunes üzerinden dinliyorsanız;
iTunes penceresinde albüm seçili iken bilgi ver (cmd+i) deyin. Açılan pencerede "Artwork" kısmına tıklayın, buraya diyerseniz add artworks butonu ile dilerseniz sürükle bırak yaparak albüm görselinizi kopyalayın.
İkinci sorunuzdan sisteminizin el capitan olduğu anlaşılıyor, ne yazık ki daha önceki sistemlerde olan bu özelliği apple el capitan ile kaldırdı belki 3. parti yazılımlarla oluyordur bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Threebuddha
Müzikleri iTunes üzerinden dinliyorsanız;
iTunes penceresinde albüm seçili iken bilgi ver (cmd+i) deyin. Açılan pencerede "Artwork" kısmına tıklayın, buraya diyerseniz add artworks butonu ile dilerseniz sürükle bırak yaparak albüm görselinizi kopyalayın.
İkinci sorunuzdan sisteminizin el capitan olduğu anlaşılıyor, ne yazık ki daha önceki sistemlerde olan bu özelliği apple el capitan ile kaldırdı belki 3. parti yazılımlarla oluyordur bilmiyorum.
Cevabın için teşekkür ederim dostum. Yalnız mp3lerin kapak fotoğrafları zaten var, itunes yerine vox tan dinlediğimde gözüküyr, itunes'de neden gözükmüyor onu anlamadım.