Bildirim
Mac Office Programları Hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
shov detayıda acıp resmını gonderırmısın ... -
aslında bu bahaneyle office for mac 2011 e geçebilirsin. hem de türkçesi de var. yamunda da bulabilirsin. -
nıggaa: resmi ekledim ama görünmüyor mu?
emre1393: herhalde öyle olacak gibi görünüyor teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: a.cebeci
emre1393: herhalde öyle olacak gibi görünüyor teşekkür ederim.
shov detay yazıyorya oraya basıp ayrıntılarda ne yazıyor onu ogrenmek ıstedım ...ama emre1393
baska bır fıkrı var bılmıyorum ılgılneırmısın ..yoksa sorunu ıllla cozecegım dıyorsan dedıgım gıbı show detayda yazan hata kodunu gormek ıstedım ben ... -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
quote:
Orijinalden alıntı: a.cebeci
emre1393: herhalde öyle olacak gibi görünüyor teşekkür ederim.
shov detay yazıyorya oraya basıp ayrıntılarda ne yazıyor onu ogrenmek ıstedım ...ama emre1393
baska bır fıkrı var bılmıyorum ılgılneırmısın ..yoksa sorunu ıllla cozecegım dıyorsan dedıgım gıbı show detayda yazan hata kodunu gormek ıstedım ben ...
Anladım hata penceresindekini diyorsunuz, ben resim eklemekle ilgili söylediğinizi sandım. emre1393 ün dediği gibi 2011 deneyeceğim şimdilik. Teşekkür ederim ilginize. -
rıca ederım .. -
quote:
Orijinalden alıntı: emre1393
aslında bu bahaneyle office for mac 2011 e geçebilirsin. hem de türkçesi de var. yamunda da bulabilirsin.
yamun nedir:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X