Şimdi Ara

MAÇ NASIL SATILIR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TURBEY011

quote:

Orijinalden alıntı: Xéon

quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine723

GS de sattı o zaman.

Bilip bilmeden konuşmayın.

Taraftar forumunuza gidin böyle sığ bebe muhabbetleri için.

Saçma sapan konuşma. O zaman dünyada şike diye birşey yok.

türkiyede 2 şike olayı vardır 1. zalad olayı 2. rize bjk maçı boşa maval okumayın

2001'deki şampiyonluğunuza da bir bak istersen.

• ruby amaç bu tür cevaplar vermek olsaydı aklın hayalin dururdu vereceğim cevallara ama değmezsiniz.değecek olana söylenir o laf,hani bizim taftar tümere erkeğe küfür edilir sen zavallısın tümer dedi ya öyle anla işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryan cohen

Harbi yazmayayım diyorum ama maçı izlerseniz Serkan Kırıntılı kardeşimizin !!! Bu konuda ne kadar ilgili ve bilgili olduğunu görürsünüz biz sözü ona bırakalım ....

Siz var ya siz..Yemin ediyorum başka bir söz söyleyemiyorum sizin gibi insanlara,emeğin değeri bu kadar mı küçük?

Ayıp yemin ediyorum ayıp..

İnsanda ar damarı olacak ilk önce...El adama sorar Leo Franco maçı sattığında(!) nerelerdeydin diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

Yeter yahu ağladığınız vallahi ama sıktınız yani.Bu maçta bile şike şike,nasıl izliyorsunuz maçları anlamıyorum ki...

bu maçta bile mi?asıll şike yapıldı dense bu maç akla gelir adamın.ankaragücülü hangi futbolcu maçı kazanmak içim ne yaptı söylermisin bana?

Yahu ankaragücünün ne amacı var ki ?
    Hiç FB'li futbolcular gibi konsantre olabilirler mi ?
  • Aynı şeyleri onun içinde düşünüyordum .... adam gibi konuşmayı öğren önce ....

İnsanda ar damarı olacak ilk önce ..... evet olmalı ar damarı ... çoluk çoçuk uğraşıyorum bende burada ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akglsercan

quote:

Harbi yazmayayım diyorum ama maçı izlerseniz Serkan Kırıntılı kardeşimizin !!! Bu konuda ne kadar ilgili ve bilgili olduğunu görürsünüz biz sözü ona bırakalım ....

Siz var ya siz..Yemin ediyorum başka bir söz söyleyemiyorum sizin gibi insanlara,emeğin değeri bu kadar mı küçük?

İnsanda ar damarı olacak ilk önce...El adama sorar Leo Franco maçı sattığında(!) nerelerdeydin diye?

Hangi emekten bahsediyorsun ki sen ... Maçı izleyen adam anlar neyin ne olduğunu.. Bana göre şike var mı ötesi burası GALATASARAY forumu bende GALATASARAY taraftarayım ben burada konuşacağım sen git kendi forumunda çemkir...

• şimdi gollere baktımda cidden çok kolay olmuş eğer gerçekten öyle birşey varsa yazıklar olsun inşallah bursa şampiyon olurda bunlar unutulur hemen
  • quote:

quote:

quote:

Yeter yahu ağladığınız vallahi ama sıktınız yani.Bu maçta bile şike şike,nasıl izliyorsunuz maçları anlamıyorum ki...

bu maçta bile mi?asıll şike yapıldı dense bu maç akla gelir adamın.ankaragücülü hangi futbolcu maçı kazanmak içim ne yaptı söylermisin bana?

Yahu ankaragücünün ne amacı var ki ?
    Hiç FB'li futbolcular gibi konsantre olabilirler mi ?

niye konsantre olmasın?
    adamlar gsyi yendi bjk ile berabere kaldı daha geçen hafta trabzonu yendi.büyük maçlara konstantre olup puan aldılar fener maçı hariç.ki diğer maçlarda oynadıkları topun çeyreğini oynamadılar...

• quote:

yahu fb liler siz neden kendi forumunuza gidmiyorsunuz ??? 5 yaşındaki çoçuk görse bilir bu maçı kalecinin sattığını ama inanmak isteyene ...

evet tıpkı zaladı satın aldığınız gibi bu gs lilere bayılıyorum ya hala dürüstlükten bahsetmezlermi adolf hitler ne kadar unicef barış elçisiyse sizde o kadar dürüstsünüz

• Valla Beşiktaşa karşı kaplan kesilen serkanın yedigi 3 gol ortada. Bu kadar komik goller yiyen bir kaleci görünce ister istemez aklıma zalad geldi. Ha bide yiyemedigi ayagının altından bıraktıgı bir top var topun dışarı çıkacagını görünce topa koşuyor. İlk gol balon gibi top haraket bile etmiyor 2. golü zaten içeri atıyor 3. gol desen o topu bir kaleci nasıl kurtaramaz akıl mantık işi degil. Çok yavaş ve uzaktan gelen bir top. maratonda hızına bakarız. Hemde kalenin ortasına gidiyor. Valla komik zaten diger oyuncularda farksız ne mücadele var ne bişey. Bu kulüpde alışkanlık şampiyonluga etki edecek maçlarda antremana falan çıkmamak. Ersun yanal zamanında fb den teşvik primi aldıklarınıda herkes biliyor. Uzak ara ankaragücünü kutluyorum .Kardeşlik falan da kurtarmadı. Para tutkusunu.
  • quote:

ruby amaç bu tür cevaplar vermek olsaydı aklın hayalin dururdu vereceğim cevallara ama değmezsiniz.değecek olana söylenir o laf,hani bizim taftar tümere erkeğe küfür edilir sen zavallısın tümer dedi ya öyle anla işte...

Gösterip de vermemek olmaz. Söylemek istediğin bir şey varsa söyle. Eğer buraya yazmaya cesaret edemiyorsan özelime yolla. Adminlere ispiyonlamayacağım söz.
  • quote:

quote:

maçta o yüzden, özellikle ilk yarıda gerilim hat safhadaydı.
    söylediklerinize kendiniz inanıyor musunuz çok merak ediyorum.

Melih Gökçek'in parası mı yoktu da hafta içi antrenmanı boykot etme skandalları falan yaşandı? gündem oluşturulmaya, bu söylemlerle ortam hazırlanmaya çalışılmadı dimi?
    Telegol'e çıkıp yok şu oyuncuya şu kadar para teklif edildi diye açıklamalar yapıyor, neden devamını getirmiyor kim tarafından olduğunu vs?
    sence bu kadar kolay bırakır mı tüm Ankara halkını sömürüp, İngiltere ikinci liginin en çok kazanan oyuncusu Geremi'ye ve diğer yıldızlara o kadar para veren bu onursal (!) başkan?

• sırf bunu yazmak için mi üye oldun ... anlamamakta ısrar ediyorsun diyemeyeceğim artık şunu anladım ki siz gerçekten anlamıyorsunuz kapasiteniz yetmiyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Valla Beşiktaşa karşı kaplan kesilen serkanın yedigi 3 gol ortada. Bu kadar komik goller yiyen bir kaleci görünce ister istemez aklıma zalad geldi. Ha bide yiyemedigi ayagının altından bıraktıgı bir top var topun dışarı çıkacagını görünce topa koşuyor. İlk gol balon gibi top haraket bile etmiyor 2. golü zaten içeri atıyor 3. gol desen o topu bir kaleci nasıl kurtaramaz akıl mantık işi degil. Çok yavaş ve uzaktan gelen bir top. maratonda hızına bakarız. Hemde kalenin ortasına gidiyor. Valla komik zaten diger oyuncularda farksız ne mücadele var ne bişey. Bu kulüpde alışkanlık şampiyonluga etki edecek maçlarda antremana falan çıkmamak. Ersun yanal zamanında fb den teşvik primi aldıklarınıda herkes biliyor. Uzak ara ankaragücünü kutluyorum .Kardeşlik falan da kurtarmadı. Para tutkusunu.

hiç biri leo franconun yediğinden komik değildir...söylediniz şeylerle kendinizi rezil ediyorsunuz haberiniz yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: ruby9

quote:

ruby amaç bu tür cevaplar vermek olsaydı aklın hayalin dururdu vereceğim cevallara ama değmezsiniz.değecek olana söylenir o laf,hani bizim taftar tümere erkeğe küfür edilir sen zavallısın tümer dedi ya öyle anla işte...

Gösterip de vermemek olmaz. Söylemek istediğin bir şey varsa söyle. Eğer buraya yazmaya cesaret edemiyorsan özelime yolla. Adminlere ispiyonlamayacağım söz.

gösterdiğim şeyi versem de alamazsın sen... niye terbiyesizleşiyorsunki durduk yere sebep ne?

• quote:

quote:

quote:

gösterdiğim şeyi versem de alamazsın sen... niye terbiyesizleşiyorsunki durduk yere sebep ne?

Yaşını öğrenebilir miyim?

• rakip takimin baskani , senin takiminin baskanini arar. ne bileyim senin baskanin elektrik isleri ile ugrasiyordu, rakip takimin yoneticilerinden birinin insaat sektorunde isi vardir. rakip takimin baskani bu yoneticiyi ayarlar , insaatlarinda senin baskanin elektrik malzemelerinden alicaktir, senin baskanin sirketini kullanacaktir. ihaleye sokmayacaktir. sonucta is , ama rakip takimin ricasi vardir. "bizim macta fazla yorulmasin oyunculariniz" der. bu antrenore ulastirilir ,futbolculara bu yonde taktik verilir. olay anlatilir . iste ufak ornek .
    amator ligde oluyor sikca :)

aziz yildirim ne yapiyor ? adamin ugrasmadigi is yok. ali sen ise turkiyenin gumruk kapisiydi. hangi mallarin girip girmeyecegine o karar veriyordu. bunlarin olmasi normal yani , sonra sormasin bazilari " neden tum lig bizden nefret ediyor " ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_Legend..

quote:

quote:

maçta o yüzden, özellikle ilk yarıda gerilim hat safhadaydı.
    söylediklerinize kendiniz inanıyor musunuz çok merak ediyorum.

Melih Gökçek'in parası mı yoktu da hafta içi antrenmanı boykot etme skandalları falan yaşandı? gündem oluşturulmaya, bu söylemlerle ortam hazırlanmaya çalışılmadı dimi?
    Telegol'e çıkıp yok şu oyuncuya şu kadar para teklif edildi diye açıklamalar yapıyor, neden devamını getirmiyor kim tarafından olduğunu vs?
    sence bu kadar kolay bırakır mı tüm Ankara halkını sömürüp, İngiltere ikinci liginin en çok kazanan oyuncusu Geremi'ye ve diğer yıldızlara o kadar para veren bu onursal (!) başkan?

ee bu ne demeye geliyor ankaragücü maça asıldımı ne diyorsun anlamadım ben?ankaragücünün idmana çıkmaması fenerin mi işine geliyor ankaragücünün mü?saçmalamışsın biraz ne demek isdeiğin de anlaşılmıyor...
    kaleci hatalı goller yiyecek dendi 3 tane birbirinden komik gol...ankara asılmayacak yatacak deniyor oynadıkları top ortada.diğer büyüklere oynadıklarının değil yarısı çeyreiğini oynamıyorlar.ne olması lazım yani sizin için olayın temiz olmadığının anlaşılması,size biraz acaba dedirtmesi için?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşını öğrenebilir miyim?

napcan yaşımı?38 buyur... neden terbiyesizleştiğin ile yaşımın alakası ne?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akglsercan

quote:

Hangi emekten bahsediyorsun ki sen ... Maçı izleyen adam anlar neyin ne olduğunu.. Bana göre şike var mı ötesi burası GALATASARAY forumu bende GALATASARAY taraftarayım ben burada konuşacağım sen git kendi forumunda çemkir...

Yapma ya,hangi forumda takılacağımızı da sana soracaktık.Konuşma haddini aşıyorsun.

Dünyada zaten bir namuslu insan sizsiniz,diğer herkes namussuz!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.