Şimdi Ara

Mac Mini Performansı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    After Effects başta olmak üzere Photoshop, Illustrator, 3DS Max gibi tasarım programlarıyla uğraşmayı seviyorum. Kendi çapımda da bir şeyler yapıyorum. Lakin PC'de bu iş bir yere kadar. Platonik aşkım imac'lere ailemi maddi açıdan zorlamamak için sıcak bakmıyorum. Onun için 1500 TL'lik bir mini mac almayı düşünüyorum; lakin kafama takılan birkaç şey var. Mesela şu mini maci gözüme kestirdim:http://www.istanbulbilisim.com.tr/Mac-mini_MC238LL-A-APPLE-DUNYASI,11574.html Sizce Adobe ve Autodesk yazılımları bu mini macte stabil çalışır mı? İşlem yaperken zorlanma gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? Kısacası bu tür programları kullanırken, bu veya önereceğiniz başka bir mini macin performansı hakkında bilgi istiyorum.

Mesela mac miniden şu an kullandığım PC'den (Gigabyte S P31 S3G, Pentium Dual Core E5200 2.5 GHZ, 4 GB 800 MHZ DDR2, ATI HD 3650 256 MB DRR3, 320 GB 7200 RPM HDD) göre ne kadar fazla performans alabilirim? Bu PC'de After Effects'te bazı efektleri uyguladığımda zaman çubuğunu sürükleyerek kare atlarken yavaşlamalar oluyor. Bu tür yavaşlakamar bu mini macte de olur mu? Mini mac satın almama değer mi yani?

Ve son sorum: Malum, mini maci anca alıyoruz. Tutup da Adobe yazılımlarına mac pro fiyatı dökemem maalesef. :( İnternetten warez olarak indirdiğim Adobe yazılımları Mac OS X'lerde çalışır mı?

Soru yağmuruna tuttum ama idare edin artık. :) Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Tüm sorularımı yanıtlayabilirseniz müteşekkir olurum.

İyi günler.

• Aynı spesifikasyonda Macbook Pro 13'' modelini kullandım.After Effects konusunda bir bilgim yok ancak başta Photoshop,Illustrator da oldukça başarılı diyebilirim.Özellikle bir defa açtınız mı,diğer açışlarınızda hiç kapanmamış gibi performanslı çalışıyor.İmzamda yazan notebook u kullanıyorum ancak Photoshop'ta birden fazla dosya üzerinde çalışırken oldukça zorluyor.Oysa eski macimde bu sorun yoktu.Mac Os bu konuda tek diyebilirim.Şuan kullandığınız pcnin performansı hakkında da bir bilgim olmadığı için karşılaştırma yapamayacağım.Ama işinizi rahatlıkla görür.Zaten ekran kartı 2560x1600 çözünürlüğe kadar destek veriyor,uygun bir monitörle rahatlıkla çalışırsınız.Yazılım konusuna gelince,tabi ki bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 5 Haziran 2010; 23:37:56 >

Başka arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 5 Haziran 2010; 23:47:57 >

Orijinalden alıntı: emrerok_rc

Başka arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Konu güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 8 Haziran 2010; 20:01:27 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.