Bildirim
Mac Mini için Monitör Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
AOC ıps 27 inç fullhd kullanıyorum ve çok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
en son çıkanını almanı tavsiye ederim, fiyatı da ucuz zaten. _____________________________ Ryzen 5 2600 | Sapphire Pulse Vega 56 -
quote:
Orijinalden alıntı: R@deon
AOC ıps 27 inç fullhd kullanıyorum ve çok memnunum
tam model yazabilir misiniz?_____________________________ Deniz Mert İÇÖZ
Studyo Sony
0850 333 82 82
Sony Eurasia Türkiye Bayisi -
www.vatanbilgisayar.com
Aoc 27http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-27-i2757fm-myplay-genis-ekran-ips-led-monitor.html
Mhl desteği var ama macte işe yaramadı yada ben yapamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aoc'un monitörüne o kadar para verme.
www.hepsiburada.com
Samsung S27D390H 27" 5ms (Analog+HDMI) Full HD VA LED Fiyatıhttp://www.hepsiburada.com/liste/samsung-s27d390h-27-5ms-analoghdmi-full-hd-pls-ips-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd801821&categoryId=60002242
bu iyidir._____________________________ Anakart : Msi B150M Bazooka // İşlemci : İntel i5 6500 // Ram : Corsair 16 GB DDR4 2133 mhz // Ekran Kartı : Asus R9 380 4 GB // Depolama : Seagate 1TB 7200rpm // Kasa : Corsair Carbide Series (SPEC-03) // Monitör : Asus VS248 // Mause : Razer Deathadder 3.5G // Mausepad : Razer Goliathus XXL (Control) // Klavye : Logitech G103 // Kulaklık : Plantronics GameCom 780 // Telefon : Apple iPhone 5s 16 GB // Notebook : Apple Macbook Air 2015 13" 128gb ssdd // 2. Notebook Lenovo B560 (İ3 M380 - HD M380 - 3GB RAM) // Tablet : Samsung Galaxy Tab 4 7"
-
En sonunda aşağıdaki linkten 27" Thunderbolt monitör aldım.
http://www.tvt.com.tr/Apple-27-Thunderbolt-Display-MC914ZMB,PR-33975.html?ref=akakce&v=1.45.6#
Late 2012 Mac Mini ile kullanıyorum.._____________________________ Deniz Mert İÇÖZ
Studyo Sony
0850 333 82 82
_____________________________ -
Thunderbolt monitör almakla en doğrusunu yapmışsın. hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Imac Mid 2011 Core I5 2.5 Ghz -
quote:
Orijinalden alıntı: xtreme4495
Thunderbolt monitör almakla en doğrusunu yapmışsın. hayırlı olsun
Kesinlikle çok memnunum. Öyleki çektiğim fotoğraflara bakıyorum bir başka geliyor gözüme :)_____________________________ Deniz Mert İÇÖZ
Studyo Sony
0850 333 82 82
Sağlam bir bütçeniz varsa Apple'ın monitörü güzeldir. Renkleri de güzel verir. Yoksa asus veya dell düşünün derim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: arda591
Sağlam bir bütçeniz varsa Apple'ın monitörü güzeldir. Renkleri de güzel verir. Yoksa asus veya dell düşünün derim.
Bütçeyi zorladım ve Thunderbolt aldım. Kesinlikle her kuruşunu hak eden bir cihaz._____________________________ Deniz Mert İÇÖZ
Studyo Sony
0850 333 82 82
Ben daha önce kullanmadım. Şuan MBP late 14 kullanıyorum. Sanırım onun ekranıyla aynı kalitede. Birçok Apple Store'da da gördüğüme göre süper bir alet. Ancak makine de değişecekse 4K iMac daha iyi bir dünya. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
MyAnimeList - Lazeran