Şimdi Ara

Mac'lerde iPad uygulamalarını çalıştırmak mümkün oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Kısa bir süre önce Apple'ın performansa ve güvenilirliğe odaklanmak amacıyla iOS 12'ye ekleyeceği yeni özellikleri önümüzdeki yıla ertelemeyi planladığı bildirilmişti. Yayınlanan yeni bir rapora göre bu performans ve güvenlik iyileştirmelerine odaklanma kararı macOS için de geçerli olacak. Ancak önemli bir özelliğin ertelenmeyeceği ve Mac'te iPad uygulamalarını çalıştırma olanağının sunulacağı belirtiliyor.

     

    Ayrıca Bkz.CS:GO fanı 60.000 dolara silah skini aldı
    Raporda, Apple'ın yazılımın kalitesini ve performansını arttırmayla birlikte her sene yenilik bekleyen kullanıcıları memnun edebilmek için yeni özellikler sunma arasında bir denge kurmaya çalıştığı vurgulanmış. Şirketin kullanıcılara Mac'te iPad uygulamalarını çalıştırma olanağı sunma planı ilk olarak geçtiğimiz yıl ortaya çıkmıştı. Bu özelliğin 2018'de büyük bir macOS güncellemesi ile kullanıma sunulacağı söylendi.

     

    Yeni macOS güncellemesi daha karmaşık hale gelecek



    Axios, Mac'te iPad uygulamalarını çalıştırma özelliğinin bu yılki macOS güncellemesini daha karmaşık hale getireceğini söylerken bunun Mac için önemli bir yeni özellik olacağını ve şirketin bundan vazgeçme gibi bir niyetinin olmadığını belirtiyor. Sonuç olarak Apple'ın bunu başarıp başaramayacağını bu yıl öğreneceğiz. Bir sonraki büyük macOS güncellemesinin bu yaz WWDC 2018 kapsamında sahneye çıkması bekleniyor.








  • Aslında mantıklı. Şuan mesela windows tabletler androidle dual boot olarak alınmak isteniyor. Çünkü çoğu mobil oyun ve uygulama çok pratik hale geldi. Windowsun android uygulamaları doğrudan çalıştırması gibi bişey. Bence harika. Ama bunun için dokunmatik ekran koymaları gerekirki daha rahat kullanılsın. 11-12" dokunmatik ekranlı, yeni nesil bir makbook air ile iyi giderdi.

  • Yavaş yavaş macos da arm mimarisine geçecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize bunlarla gel Apple bir de high sierra ile içine ettiğin optimizasyonu da düzeltirsen hoş olur
  • quote:

    Daha önce Microsoft Surface tabletler ile ilgili buzdolabı ve tost makinesini birleştirmek kullanıcıları mutlu etmez şeklinde bir açıklama yapan Tim Cook, Microsoft'u epey kızdırmıştı.


    Apple bir kez daha tükürdüğünü yalayacak uzun vade de.

  • Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ya şu haberi nerenizle okuyup yorumluyorsunuz? Adam demiş hem tablet hem pc olan bilgisayarlar saçma sen demişssin ipad uygulamarını mac'e getirmesi tükürdüğünü yalamak
  • Zaten çalıştırmaması saçmalık , olması gerekeni büyük bir lütuf gibi sunmak...

    Apple sen var ya seen..

  • işte bu çok güzel bir haber
  • Süper haber. Sonbaharı iple çekiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair

    Bize bunlarla gel Apple bir de high sierra ile içine ettiğin optimizasyonu da düzeltirsen hoş olur

    Mesela ne eksikti HTC fanı arkadaşım ? Eksildi diye sorayım sürümle. Ben pil ömrü hariç bir fark göremiyorum Mac OS'ta.
  • altyapı açısından sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum da asıl sorun arayüz ve kullanıcı deneyimi... sonuçta mac'te dokunmatik ekran yok...

  • Bi zahmet artık yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.