Şimdi Ara

MAC HDD GÖRMÜYOR (bootcamp) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olay içinden çıkılmaz bir hal aldı ve benimde merakım acaip şekilde arttı. Konu sahibi arkadaşım İstanbul'damısın ?
  • Buarada sistemi kurmak için flash diski Boot Camp ile hazırlıyorsunuz değilmi ?
  • Evet hocam dediğin gibi yapıyorum. İstanbul kartaldayım hocam. Bi el atarsanız sevinirim yoksa mac mefta olacak :D Ama o farklı USB ile kurmayı denemedim. Bootcamp yardımcı dosyalar ile win7 aynı klasör içerisindeydi. Fakat win8 i kurmaya çalıştığımda da mesajda bahsettiğim gibi "bu diske yüklenmez" hatası aldım. Win7 de efi setup bile gelmedi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

Daha önce bende kurdum hocam da bu nasıl bir illet ise yapamadım. Para ile de yaptirabilirim sorun değil emek harcıyor sonuçta yapacak kişi eminim harcayacak :). Tabi bi bilgisayarcı yada apple servisinde de yaptıracak değilim :).

apple servisinde ilk ini bedava yapıyolar
  • diski biçimlendir diyeceksin windows 8 yüklerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz5555

quote:

Orijinalden alıntı: spader

Daha önce bende kurdum hocam da bu nasıl bir illet ise yapamadım. Para ile de yaptirabilirim sorun değil emek harcıyor sonuçta yapacak kişi eminim harcayacak :). Tabi bi bilgisayarcı yada apple servisinde de yaptıracak değilim :).

apple servisinde ilk ini bedava yapıyolar

Eğer Windows'u oradan alırsanız bedava yapıyorlar. Onun dışında benim zamanımda 100+KDV ücreti vardı.
  • Yok biçimlendirme ilede denedim ama olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortladim ama gene bir uğraşayim dedim ama olmadı :)) SSD kullanıyorum şuan aynı hayatı veriyor gene anlamadım problem nedir. "Windows bu diske yüklenmez seçilen disk MBR bölüm tablosunda, EDI sistemlerde vs vs vs......

Disk izlencesinden FAT32 veya exfat formatına çevirdim diski gene olmuyor. Yükleme sırasında diski biçimlendir dedim gene birsey değişmedi. Diski silip yeni bölüm oluşturmayı denedim bu sefer disk bölüntülenmedi. Her yolu denedim olmuyor kahrolası..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spader S kullanıcısına yanıt
    usb ile yükleyemezsiniz süperdrive ile win7 yüklenebilir..win8 ve üstüde yüklenmez.
    çünkü 2012 öncesinde usb desteği yok.bildiğim kadarıyla.
    elimde sata girişli mac mini 2010 mid den çıkma süper drive var boşta duruyor..
  • spader S kullanıcısına yanıt
    yada diski bana gönder ben sana maverick 10.9.5+ win7 home premium 64 bit kurup geri göndereyim...para mara istemem..maksat işin görülsün..

sonra istersen yosemiteye yükseltirsin..
  • Hocam Sağol. Yalnız disk almaya gerek yok şuan boşuna. diski gönder dediğin usb mi ? Baktım yüklenebilir yazıyor mac sitesinde ama bir beceremedim pes ettim sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum fakat bazı arkadaşlar bu hard diske yüklenemez gibi hatalar almış. Bunun sebebi UEFI bios ile başlattığınız için. ALT a basılı tuttuğunuzda "Windows" yazan diske tıklayın ve kurulum yapın. Bende 2013 sonu iMac var. Bende de UEFI desteklenmiyor. Bu diske yükleyemezsin hatası alıyordum bu şekilde çözmüştüm. Kurduğum Windows çöktü bende onu araştırırken burayı gördüm :D
  • Boot Camp in farklı sürmünü dene yada son sürüme güncelle :)
  • Börüntüledikten sonra yeniden başlayınca alt tuşuna başmayacaksınız..kendisi devam esecek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.