Şimdi Ara

Maç farka gider.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birbirini tanımayan iki oyuncu,parasını haketmeyen iki oyuncu,chedjou'da hakan'da toplasan bir semih etmez,ikiside 2.lig topçusu,en azından tek farkla yenilirsek sevinin,yoksa chedjou veya hakan kazması ile olacak değil.

• Semih i niye oynatmıyor ki?? Bence de 0-3 biter bu maç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faulu vermese 2. geliyordu azkalsın
  • Bende handikap celsi oynadim ama gonul isterki gs kazansin ama zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu futbola çok iyi sonuç. yaratıcılık yok ve inanılmaz yavaş, birbirinden kopuk oyuncular. oyun içinde sneijder ve selçuk hiç pozisyon yaratamadılar neredeyse. selçuk'un bir topuk pası var burak'a. burak deli dana gibi koştu bilinçsizce hiçbir topu hissedemedi. bu takımla bu kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortasahayı bile geçemediler. Vasat bir anadolu takımı gibi zamana oynadılar. Hallerine ben acıdım. Bütün takımı kutluyorum.
  • Hakanda çejuda çok iyi oynadı,semihde çok iyi oynadı

belirgin pas hataları yapan ebue,selcuk ve meloda bazı kritik pas hataları yaptı,bunlar harici herkes çok iyiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FnL kullanıcısına yanıt
    herkes aynı fikirdeydi hajrovic yerine yekta girmese gerçekten farka giderdi.çünkü os bomboş kalıyordu .

dandik takıma 3 stoper .chelsea ye 2 nasıl iş anlamadım.

çift fw le kanat oyunu oynanamaz cl de .ha gider cluj vs karşı oynarsın .üst düzey takımalra karşı 2 fw 2de kanat 4 oyuncu kaptıorılan toplarda direkt oyundan düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

bu futbola çok iyi sonuç. yaratıcılık yok ve inanılmaz yavaş, birbirinden kopuk oyuncular. oyun içinde sneijder ve selçuk hiç pozisyon yaratamadılar neredeyse. selçuk'un bir topuk pası var burak'a. burak deli dana gibi koştu bilinçsizce hiçbir topu hissedemedi. bu takımla bu kadar.

siz daha iyi yaparsınız nasılsa dert etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.