tercih bencede olumlu bende hemen hemen 4 ay önce kadar yeni imac in 27 '' olanını vatanbilgisayardan almıştım güzel bir bilgisayar ama bimeks e yönelmeni önermem malum kazıkçılar biraz vatan uygun tercih eger esk bir mac ın varsa bilkom un bir şöyle bir kampanyası vardı ama devam ediyor olabilir gene artı bilgisayarda falan bilgine.....
bende bir tane almaya karar verdim bugün bimeksteydim hakkaten fiyatlar çok uygun... tek bir şey takıldı aklıma bimeksteki özelliklerde İşletim Sistemi : Mac OS X Leopard yazıo farklı sitelere bakıorm orda İşletim Sistemi : Mac OS X Snow Leopard yazıo çok büyük bir fark var mı Snow Leopard ile Mac OS X Leopard arasında? fiyatı yoksa bunun için mi düşük diye düşündüm...
sizce ne yapmalıyım bimeksten vazgeçip İşletim Sistemi : Mac OS X Snow Leopard olan bi apple mı baksam? kafam çok karıştı
hiç bi fikri olan yok mu az sonra evden çıkıp almaya gitcem hala karar veremedim biraz acillllll!!! lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: colic
hiç bi fikri olan yok mu az sonra evden çıkıp almaya gitcem hala karar veremedim biraz acillllll!!! lütfen
farketmez içerisinde snow loepard yüklü değilse bile sisteminizi sonradan yükleyip snow leoparda güncelleyebilirsiniz (orjinal isterseniz 30$ gibi bir fiyatı var snow leopardın apple store larda bulunur)