Şimdi Ara

Mabil cihazlardan internete bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Sarıyerde ikamet etmekteyim. İşletmekte olduğumuz dil kursunu pandemi yönergeleri gereği kapatıp eve geçtik. Dersleri zoom üzerinden online olarak evlerden vermeye devam ediyoruz. Bu süreçte iki sıkıntım oldu. Adresimde 25 Mbps bağlantı alıyordum. Eşim ve ben aynı anda ders açtığımızda tıkanmalar oluyordu. Vodafone müşteri hizmetlerini aradım, maalesef ki teknik destek diyorlar ama teknik olarak pek yardımcı olamadılar. Daha sonra ise ben paketimi yükseltsem sıkıntı çözülür mü diye sorduğumda çözülür dediler. Paketimi 50 Mbps'ye çıkardım ama sorun devam etti. Sorun ile ilgili defalarca şikayet kaydı bırakmama rağmen maalesef bir sonuç asla alamadım. Şikayetime ilişkin Vodafone konuyu türk telekoma iletmiş. Ordan bir yetkili aradı. Bekir bey, dedi ki: hattınız 50 Mbpsye kadar ama dağıtım merkezine uzaklığınız yüzünden size en fazla 35 Mbps ulaşabiliyor. Siz hızınızı 50 Mbps'ye ayarlı bırakınca oraya çıkmaya çalışıyor o sırada ayak değerlerinden biri düşüyor ve kopmalar yaşıyorsunuz. Siz arayıp hızınızı 35 Mbps'ye sabitlettirirseniz bu sıkıntı kalmayacak. Ben de denileni yaptım. Bir sonraki gün download 21 Mbps, upload 2.1 Mbps gördük. Rezaletti. Aradım 35 isterseniz 35e kadar alırsınız dedi. 35 alamazsınız dedi. Ben de dedim ki 35 istemiyorum. 50 Mbpsye kadar olan hızımı 35e sabitleyin istiyorum. Ama sanırım Vodafone teknik destek ekibini bu kadar ucuz yerden seçmemeli. Neyse bence ben 50'ye çekeyim siziz dedi ben de el mecbur kabul ettim. Ama sıkıntı hala devam ediyor.


    İkinci sıkıntı ise son bir kaç gündür oluştu. Mobil cihazlar( telefon, tablet), android tv ve mi box internete bağlanamıyor. Yani bir bağlanıyor bir bağlanamıyor. Dersi veriyorum 10 dk tenefüs yapıyorum. Bilgisayarda internet var. Tablette ve telefonda internet yok. Türk içi tableti restart et, modemi restart et bazen sonra bağlanıyor. İşimiz şansa kaldı. Bağlanmadı anlarda mobil internete abandık mobil faturam 200 TL yi geçti heralde. Bunu da arayıp sordum ama asla anlayan biri yok.


    Şimdi belirtmek isterim ki derdim paramı geri almak değil. Para kalsın. Acilen sorunu çözmem lazım zira dersleri veremiyorum. Olmuyorsa başka bir servis sağlayıcıdan internet alayım, superbox alayım her ne ise. Ama işime devam etmek için dersi vermem lazım. 72 saatte döneceğiz deyip olayı çözmeden bırakmak çok kötü. En azından böyle keyfi olmayan acil durumlar için bir iki supervizor bıraksalar iyi olacak.


    Mobil cihazlar bağlanamadığında tamamı bağlanamıyor o yüzden sorunum cihaz odaklı olamaz. Modem arayüzünden kurulum yaparken söyle bir yazı geliyor.

    Modem kablosuz cihazla bağlantı kuramıyor. Tekrar bağlantı kurmak için lütfen "yeniden dene" tuşuna tıklayın.


    Kablosuz internet kurulumunu atlayıp kurulum sihirbazına devam etmek istiyorsanız lütfen Geç tuşuna tıklayın.


    Bir sorun var. Ne olur biri yardım etsin, bir teknik servis mi arayalım parasıyla, modemi mi değiştirelim. gerçekten faturalara ödeyeceğim paraya kıyasla çok daha büyük bir zarara girmek üzereyim. Lütfen bu durumu yaşayan birisi daha olduysa o, parasıyla çözüm üretecek biri varsa o, hiç ümidim yok ama sorunu vodafone müsteri hizmetleri çözecekse o birisi bir el uzatsın.

    vodafone müşteri no : 0010803130








  • hat değerlerinizi atabilirmisiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Modem 52Mbps download 8 Mbps upload üzerine oturmuş. Hız testi 40 Mbps download ile 7.3 Mbps upload gösteriyor. Ama iki unsur var. Biri bu değerler 20 Mbps download ile 2.3 Mbps upload a kadar düşüyor. Ikinci ve asıl unsur ise ben 40 Mbps ile bilgisayarıma wireless olarak bu interbeti alırken telefon ve tabletim modeme bağlı ama internet alamıyor. Modem arayüzünde bağlı olan cihazlarda listeleniyorlar ama internet gelmiyor. Çözümsüz bir durum içindeyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.