Şimdi Ara

MABEL SAKIZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üzerinde arap bacı gibi bi resim vardı...hatırlayanlar var mı

• Bu mabel sakız çikolatalımıydı?

Birde baston çikolatalar vardı , yada kapalı şemsiye gibi diyelim. Onu hatırlayan var mı
  • İkisini de..Yedik,çiğnedik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 28 Haziran 2011; 0:36:26 >
  • baston çikolatalar hala var ama eskisi gibi değil...mabel e gelince evet resimde ki...küçükken çok güzeldi tadı yada ağzımızın küçükken tadı vardı...geçenlerde rastladım ama mabelin tadı acayip geldi bana...leblebi tozu yada taç krakeriezip yediniz mi..
  • Mabel sakız burada bir pastanede satılıyor,çikolata da üretmiş o firma..
    Leblebi tozu yedik çok kez de boğazımıza kaçırdık
    Bi de 14-15 yıl önce patlayan şekerler çıkmıştı onun ismi neydi?
  • Onu tekrar satmaya başladılar Migros'ta gördüm bazı pastanelerde de satılıyor hala.
  • Daha geçen gün çiğnedim.

Nostalji oluyor diye aldım, yoksa çok sert.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYILANA GAZOZ BAYILANA LİMON
    12 yıl önce açıldı
    sarma tütün içiyorum ss li
    11 ay önce açıldı
    Karmen Kakaolu fındık kreması
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Naneliymiş ama ben kakao yada çikolatalı diye hatırlıyorum hayret.
  • bursa otogar kafkas ta görmüştüm
  • patlayan sakız kolalıydı ama adı neydi hatırlayamadım:)ne acayiptiiii..leblebi tozunun dışında şeker leblebisi yerdik...macuncular vardı sokaklarda..tahta mandal verir macun alırdıkkk...frigo buz,meybuz:)kaç doğumlusunuz arkadaşlar
  •  MABEL SAKIZI
  • Jelibon diye birşey piyasada yoktu "alamancıların" çocukları ellerinde haribo yerlerdi ( sonradan öğrendik tabiki haribo olduğunu ) hıyarların çoğu bize vermezlerdi,zorumuza giderdi :) Bizim neden haribomuz yok diye üzülürdük :) Eskilerden en belirginlerden bir tanesi..
  • aaa evet mabel naneliydi
  •  MABEL SAKIZI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

MABEL SAKIZI

şimdi aklımdan geçtiiiiii...süper ...sulugözün amacı tam yerindeydi...ağzımıza alınca sakızı yüzüm büzüşürdüyine de vazgeçmezdik ama hariboya gelince yumuşak şekerler çıktı önce ..jelibon sonra çıktı sanırım..sonra açık satılırdı jelibonlar hani yılan şeklinde olanlar...

•  MABEL SAKIZI
  • "Turbo" sakızlarından çıkan araba resimlerini biriktiriyorduk ama 2.numaralı araba kimsede yoktu,hurafeye göre 50'ye kadar sıra ile biriktirenlere oyuncak mı veriyorlardı ne idi,tabi kimse amacına ulaşamadı 2.numaralı araba yüzünden..( zaten yüksek ihtimal uydurma idi.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

MABEL SAKIZI

ağlatıcan beni

• En ünlülerden biri favorimdir :D

MABEL SAKIZI

düdüklü şeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 28 Haziran 2011; 0:59:47 >
  •  MABEL SAKIZI

Bir nesil bunlarla büyüdü be
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.