Şimdi Ara

MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
0
Favori
87.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynen bende katılıyorum, yıldız olcağına hırçın ve siyahi oyuncu olsun. Ferdinand, Amokachi ve Pascal gibi. Carewde büyük oyuncuydu kariyerine lafımız yok ama diğerleri gibi olamadı. Geldiğinde eleştirdiğimiz Youla tribünlerin sevgilisi olabilir. Forza forumlarında okumuştum youlaya büyük bir destek gelebilir.
  • Youla çok iyi pozisyona giriyor ama son vuruş yok.
    Bizde bu son vuruşları yapsın. Hep beraber coşalım.

    Kartal Siyah sever .
     MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBeşiktaş -- 8 Temmuz 2005, 17:38:54 >
  • Beşiktaş ben bildim bileli forvet sıkıntısı çekmedi. Carew-İ.Akın-A.Dursun-İ.Mansız-Pascal Nouma-Amokachi-Ertuğrul-Oktay-S.Kuntz-Metin-Ali-Feyyaz...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: grammesin

    Kartal’a iki yeni aday

    Beşiktaş yönetimi, ortasaha için Norveç’in Tromso takımında forma giyen Patrice Bernier ve Genk’te oynayan Soley ile yakından ilgileniyor

    Bir tanesini alacaklar
    Norveç Ligi takımlarından Tromso’da forma giyen Kanadalı orta saha oyuncusu Patrice Bernier’in kulübüne 1.2 milyon Euro’luk bir teklif yapan Beşiktaş, gelen olumsuz yanıta rağmen bu transferden vazgeçmedi. Teklifi 1.5 milyon Euro’ya kadar çıkarması beklenen Siyah-Beyazlılar’ın, “Kulübüyle anlaşma sağlarsak oyuncuyu kolay ikna ederiz” düşüncesinde olduğu öğrenildi.

    Biscan fikir değiştirirse...
    Hedefteki diğer ismin ise Belçika’nın Genk takımında oynayan Seyfo Soley olduğu ifade edildi. Soley’in kendisiyle anlaşma sağlanırken, kulübüyle görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Ancak bu iki futbolcunun kaderi Biscan’a bağlı. Uzun süredir Kartal’ı oyalayan Biscan, son anda fikir değiştirip, “Geliyorum” derse, Beşiktaş herşeye rağmen tercihini ondan yana kullanacak.

    Patrice Bernier kimdir?
    Doğum Tarihi: 23-09-1979
    Takımı: Tromso
    Ülkesi: Kanada
    Boyu: 1.81
    Kilosu: 83
    Milli: 8 maç-gol yok
    Oynadığı takımlar:
    Montreal İmpact,
    Moss FC, Tromso

    Seyfo Soley kimdir?
    Takımı: Genk
    Doğum Tarihi: 16-02-1980
    Ülkesi: Gambiya
    Boy: 1.94
    Kilo: 88
    Milli: 20 kez
    Oynadığı takımlar:
    Hawks, ST Nikolaas,
    Lokeren, Al Hilal

     MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de


    http://www.e-kolay.net/fanatik//Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=11&HaberID=299313




    Bu haberler doğruysa sadece eyvah diyorum. Nedir bu ya. İlla birini almak zorunda değiliz. Bunların daha iyisi zaten bizim kadromuzda mevcut. Böyle oyuncular alacağımıza hiç almayalım daha iyi. Alacaksak da kaliteli alalım. Carew i sattığımızın bi anlamı olsun...




  • Burda yönetimin dikkati başka yere çekme isteği var sanırım.
    Her gün bir kaç isim çıkıyor. aniden iyi bir açıklama yapacaklar.
    Bekleyelim görelim..



    Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık
    Herkese Nasip Olmaz BEŞİKTAŞ'lılık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBeşiktaş -- 8 Temmuz 2005, 18:58:41 >
  • inşallah...
  • Yine bir transfer haberi ...

    Beşiktaş, Belçika'nın Genk takımında forma giyen orta saha oyuncusu Seyfo Soley ile anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki Gambiyalı oyuncu kasetlerini izleyen teknik direktör Rıza Çalımbay'ın bu transfere onay verdiği ve bunun üzerine harekete geçen Beşiktaşlı yöneticilerin oyuncunun transferini büyük ölçüde bitirdiği öğrenildi. 1.94 boyunda ve 88 kilo olan Soley, Gent takımında ön libero olarak forma giyiyordu.Beşiktaş, bu transfer için Belçika kulübü Genk'e 1 milyon avro verecek. Seyfo Soley'le ise 3 yıl sözleşme karşılığı 2.2 milyon avroya el sıkışıldı.Soley'in 3 gün içinde Avusturya'daki kampa katılması bekleniyor.

    adı: seyfo soley
    dogun tarihi: 16.02.1980
    uyruk: gambia
    mevki: orta saha
    boy: 1.94
    kilo: 88

    07/02 - 12/03 KRC Genk
    01/04 - 06/04 Al-Hilal
    07/04 - 06/06 KRC Genk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBeşiktaş -- 9 Temmuz 2005, 10:40:34 >




  • Abicim bizimkiler ya günü birlik plansız transfer etmeye çalışıyorlar. Ya da gerçekten medya ya blof yapıyorlar. İstedikleri futbolcunun isminin duyulması ve fiyatının artması açısından olabilir. Gs ve fbde de çıt yok anlamadım gitti.
  • Hazırlık Maçlarımız Kanal D'de

    10/07/05 Beşiktaş-Schwaz (19.00)
    14/07/05 Beşiktaş-F.C. Köln (19.00)
    16/07/05 Beşiktaş-Banik Ostrava (19.00)
    18/07/05 Beşiktaş-Partizan (20.00)
    20/07/05 Beşiktaş-E. Frankfurt (19.00)
  • SERGEN
     MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de

    Yüreğimi koyacağım"

    Yıldız futbolcu, Bana inanın ve destek verin 100. yıldaki Sergen gibi oynayacağım. Gerekirse orta sahada oynar yükü sırtlarım’ dedi.

    Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Sergen Yalçın, kamp yaptıkları Seefeld’de Başkan Yıldırım Demirören ile görüştü ve ‘Başkanım orta saha için oyuncu aramayın. Süper bir performans sergileyeceğim’ dedi. Rıza Çalımbay yönetiminde mükemmel bir kamp dönemi geçirdiklerine değinen Sergen, ‘İyi bir yabancı orta saha oyuncusu kulübü ekonomik olarak yıpratır. Bana inanın ve destek verin 100. yıldaki Sergen gibi oynayacağım. Belki eleştirileceğim, ama yüreğimi ortaya koyup futbolumu sergileyeceğim’ diye konuştu.

    Bizden üstün olmalı

    Takımda lider oyuncular bulunduğuna dikkat çeken Sergen sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Çalımbay savaşçı ve hırslı bir ekip oluşturdu. Kaliteli bir ekibiz. Tayfur, Tümer ile orta alanda istenilen performansı sergileriz. Yabancı oyuncuların Türkiye’ye gelirken kulüplere astronomik rakamlara mal oluyor. Türkiye’yi basamak olarak kullanmamalılar. Carew’i aldık. Süper golcü, ama sezon boyunca iki üç maç oynadı. Alınacak yabancı bizlerin çok üstünde olmalı.’

    Yükü ben sırtlarım

    Avrupa’dan ve Brezilya’dan alınacak oyuncu bulunmadığını kaydeden Sergen, ‘Avrupa’da Barcelona’daki Ronaldinho, Porto’daki Luis Fabiano dışında iyi orta saha oyuncusu sayamazsınız. Beşiktaş’ta Avrupa’dan alınacaklardan çok daha iyi oyuncular var. Gerekirse orta sahada oynar takımımın yükünü sırtlarım. Bana ve arkadaşlarıma güvenin. Oyuncu almak için boşuna para harcamayın. Oturmuş kadromuz var’ dedi.

    Kanal D Spor




  • Şeytan diyo sende bunların baslığını karıştır ama ben sizin (herkes alınmasın onlar kendini biliyor) seviyenize inmem sadece basarilar dilemek için geldim

    2006-2007 sezonunda 2.Lig A kategorisinde Beşiktaşa basarilar diliyorum
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Şaka yaptım kızmayın
  • @Fire_Blast,kimler sizin basligi karistiranlar?fake bile olma ihtimalleri olabilir ,o yüzden soruyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: elec

    @Fire_Blast,kimler sizin basligi karistiranlar?fake bile olma ihtimalleri olabilir ,o yüzden soruyorum.



    elec kardeşim bak!! herkes kendi topiği açmış güzel güzel muahbbet ediyor!! ne gs ne de fb arkadaşlar gelip laf atıyorlar!! gelenler sadece başarı dileyip gidiyorlar!! ama sadece ne hikmetse bjk birkaç çoçuk gelip forumu baltalıyor!! tabiki onlar yüzünden senin gibi bjk li kardeşlerimizle kavga etmeyiz!!

    senin gibi efendi olsunlar !! forumun tadını kaçırıyorlar!!
  • YENİ sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş bugün ilk hazırlık maçını Avusturya'nın üçüncü lig takımlarında Schwaz ile yapacak. Schwaz Stadı'nda yapılacak karşılaşma saat TSİ 20.00'de başlayacak. Teknik direktör Rıza Çalımbay, siyah beyazlı takımın genç ve yeni transferlerinin yer alacağı karşılaşmanın taktik amaçlı olduğunu söyledi.

    bjkhaber.net
  • Beşiktaş, Belçika'nın Genk takımında forma giyen orta saha oyuncusu Seyfo Soley ile anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki Gambiyalı oyuncu kasetlerini izleyen teknik direktör Rıza Çalımbay'ın bu transfere onay verdiği ve bunun üzerine harekete geçen Beşiktaşlı yöneticilerin oyuncunun transferini büyük ölçüde bitirdiği öğrenildi. 1.94 boyunda ve 88 kilo olan Soley, Gent takımında ön libero olarak forma giyiyordu.Beşiktaş, bu transfer için Belçika kulübü Genk'e 1 milyon avro verecek. Seyfo Soley'le ise 3 yıl sözleşme karşılığı 2.2 milyon avroya el sıkışıldı.Soley'in 3 gün içinde Avusturya'daki kampa katılması bekleniyor.
    Bjkhaber.net
  • Bu olayı caddelerde görenler, Beşiktaşın bu kadar taraftarı varmıymış yaa.?.. diye hayrete düştüydü o gün hiç unutmam !

     MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Serdarer

    Evet ya pandi gelsin, Milos 32 yaşında 27 maç 6 gol. P.Nouma gelsin daha iyi veya İlhan Mansızın sakat hali yeter.


    kesinlikle.
  • arkadaşlar bence bu senenin en flaş transferi YOULA olacak göreceksiniz
  • Bu senenin en flaş transferi taraftardır; artık taraftar takıma güveniyor, inanıyor!
  • Fire blast - efulim kimmiş sizin topiğinizi karıştıran bana pmden söyleyin yeter.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.