Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.038
Cevap
274
Favori
489.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgajan -- 18 Aralık 2024; 13:45:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chesstern

kötüye kullanım maddesi şüphelendiriyor, atıyorum maaşın 70 bin nasıl 200 attın gibi maddeler çok detaylı.. bakalım ne çıkacak altından yakında belli olur.
    Kampanyanın adı maaşını getir diyor gerçekten maaş istese banka bunu düşünemez mi bordro ister ya da Qnb den maaş ödemesi alanlara açardı kampanyayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 11 Aralık 2024; 21:38:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dtümit D kullanıcısına yanıt
    Şartlarda 1 lira fazla yazmışlar. Bence bu dümen ileride biz sözleşme de 1 lira fazla yazmıştık diyip 20 bin borç yazacaklar diye tahmin ediyorum. O yüzden ben o 1 lirayı da gönderdim her ihtimale karşı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 11 Aralık 2024; 21:39:29 >
  • Kampanyanın bittiği nerede yazıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

arkadaş einstein çıktı bütün olayı çözmüş

• halilcc kullanıcısına yanıt
    Bizde sıkıntı olmaz ama para göndermeyeler için sıkıntı var..

• dukeler kullanıcısına yanıt
    Büyük resmî gördüm neden 1 lira

• mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Seni biraz ayiltayim o zaman. Bankalar kurum çalışanlarına veya büyük isverenlere promosyon adı altında milyon dolarlar ödüyor. Kişi başı 40 50 bin promosyon ödeyen bankalar var. Bu bankalarda paranın durması zorunlu değil. Sadece maaşın bu bankadan ödenmesi yeterli oluyor.

Bu bankalar niye ödüyor bu promosyonları. Ben maas yattığı gibi baska bankaya aktarıyorum mesela paramı. Aynı mantık. Boş boş duyar kasmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlem yapanlarda da kampanya yok şuanda eğer kampanyayı bitirdiyseler kart çıkartıp kampanyaya katılanların haklarının saklı kalması gerek umarım başka türlü bir rezillik yapmazlar

• kampanyaya katılıp para ödülünü alanlarda da gözükmüyor kampanya panik yapmayın o yüzden. normalde sayaç vs vardı

• Ayın 15 ini bekliyoruz mecbur :( yarin bir gönüllü arkadaş deneme yapsın bakalım para gelecek mi

• Tekrardan bir kampanyanın sonuna geldik, iyzicodan alışkanlık oldu herhalde millet başlamış kavga gürültüye :D gerek yok dostlar birbirinizi kırmaya. Bankalarda bu para oldukça yeni kampanyalar gelir merak etmeyin :)

• başar123 B kullanıcısına yanıt

Iyzico da ne oluyor?

• bu qnb troy kartta aidat varmı ?

• FreeDoom F kullanıcısına yanıt
    Ordada salı kampanyası bitince millet birbirine girmişti :)

• Fix kartta yok diğerlerinde var

• ersinsdy kullanıcısına yanıt

enpara kullanıyoruz 10 yıldır ücretsiz kartları vermedi bana. sen alamazsın diyor mtlerde bişey bildiği yok onunla alakalı değil diyorlar enparayı iptal edersem çıkarır trendyolu vs ama etmiyorum.

• QRX kullanıcısına yanıt

ohaaa ufak atta civcivler yesin milyon dolar ödüyolarmış kişi başı 40-50 bin veriyomuş baksen

adam asgari ücretli bordrolu aldığı para resmiyette 17 bin 2 lira

adamın çalışıp çalışmayacağı bile belli değil diyelim ki çalıştı 1 yılda senin demene göre 3 maaşı havadan işverene

böyle bir dünya yok dostum insanları yanıltmayın

senin dediğin 300 500 tane personel çalıştıran fabrikalarda olur yada kurumsal firmaalrda

oda asgari ücretli için kişi başı 3 yıllığına aldığı 10 bin tlyi geçmez

herkes 300 -500 1000 kişinin çalıştığı firmada çalışmıyor bu ço kaz yani tr nin en büyük 1000 şirketinde anca olur

aç bak iso 1000 de kimler varsa onlar

• Enparada da geçerli mi ?

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

tamam onlardan bahsediyor işte. doğru onlar öyle promosyon alıyorlar elemanın 3 maaşını beleşe getiriyo adamlar ama bazıları çalışanınada veriyor. mesela eşim 30 bin almıştı promosyon geçen yıl.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.