edit < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 2 Ocak 2025; 12:54:8 > |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (238. sayfa)
-
-
200 bini qnb ye yolladım ama yarım saattir hesaba yansımadı tutar ,normalde kaç dakikada yansıması gerekiyor
-
Hocam hesaba yansimadi ama sayac atmistir bendede oyle geliyor oldu. Bi 20dk sürdü gelmesi tutarın. -
Tamamen borsa şişirmesi bu konu. Borsaya açık çok az sayıda lotu olduğu ve bunlar kontrol altında tutulduğu için piyasa değeri yüksek gözüküyor.
-
Qnb ye para gönderenler ne kadar sonra geri çekiyorsunuz? Herhangi bir şart yok ama günlük faiz oranları çok düşük parayı burada tutmak anlamsız gibi.
-
geçen ay kampanyaya katılmıştım. şimdi baktım kampanyalarda katılımım ve kampanya gözükmüyor. karta da 18k küsür borç yansıtılmış. bildirim gelmese karta borç girdiğiniz görmeyeceğiz. bunların yapacağı işe tüküreyim. herkes kontrol etsin katılımını bence.
-
Aynı dakika geri çektim. kampanya sayacı ilerledi. 2. ay da tamam.
-
Artık para ödülünü hemen vermiyorlar önce kontrol edip sonra para ödülünü veriyorlar. Baştan böyle yapsalar hiç sorun olmayacaktı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PowerNowageçen ay kampanyaya katılmıştım. şimdi baktım kampanyalarda katılımım ve kampanya gözükmüyor. karta da 18k küsür borç yansıtılmış. bildirim gelmese karta borç girdiğiniz görmeyeceğiz. bunların yapacağı işe tüküreyim. herkes kontrol etsin katılımını bence.
yamuk bi hareket yaptınmı....benimki duruyor...
-
başka bir qnb hesabından, qnb ye para gönderdigim hesabıma para geldi. sanırım ondan dolayı.
-
Bddk+tbb+hakem heyeti+cimer
-
Yine geçen ay gönderdiğiniz bankadan aynı işlemlerle mi gönderdiniz yoksa bu ay farklı bir banka ile mi işlemi sağladınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 2 Ocak 2025; 16:12:35 > -
talep açtım. olumsuz dönerlerse bu şekilde yol alacağım. bankalara pabuç bırakılmaz.
-
Bu Denizbank kampanyasının konusu var mı olay ne -
Bu ay kendime ait başka bir banka hesabıyla gönderdim. -
Bende annemde öyle yapacağım onun kampanyası halen aktif duruyor ama yatan 20k yı harcamaya korkuyorum açıkçasıquote:
Orijinalden alıntı: glory34
Bu ay kendime ait başka bir banka hesabıyla gönderdim. -
Başlığı yok, bir mesajımda yazmıştım diğer konularda
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160364644 -
Ben geçen ay da kendi adıma bir bankadan atmıştım ama bu ay bir sebepten ötürü başka bir bankadan attım yine kendi adıma. Bu sebeple iptale derlerse başlarım şarap çanaklarına...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X