Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.835
Cevap
285
Favori
450.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 2 Ocak 2025; 12:54:8 >
  • 200 bini qnb ye yolladım ama yarım saattir hesaba yansımadı tutar ,normalde kaç dakikada yansıması gerekiyor

• EditörünSeçimi kullanıcısına yanıt
    Hocam hesaba yansimadi ama sayac atmistir bendede oyle geliyor oldu. Bi 20dk sürdü gelmesi tutarın.
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Tamamen borsa şişirmesi bu konu. Borsaya açık çok az sayıda lotu olduğu ve bunlar kontrol altında tutulduğu için piyasa değeri yüksek gözüküyor.

• Qnb ye para gönderenler ne kadar sonra geri çekiyorsunuz? Herhangi bir şart yok ama günlük faiz oranları çok düşük parayı burada tutmak anlamsız gibi.

• geçen ay kampanyaya katılmıştım. şimdi baktım kampanyalarda katılımım ve kampanya gözükmüyor. karta da 18k küsür borç yansıtılmış. bildirim gelmese karta borç girdiğiniz görmeyeceğiz. bunların yapacağı işe tüküreyim. herkes kontrol etsin katılımını bence.

• darksideofthemoon kullanıcısına yanıt

Aynı dakika geri çektim. kampanya sayacı ilerledi. 2. ay da tamam.

• Artık para ödülünü hemen vermiyorlar önce kontrol edip sonra para ödülünü veriyorlar. Baştan böyle yapsalar hiç sorun olmayacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerNowa

geçen ay kampanyaya katılmıştım. şimdi baktım kampanyalarda katılımım ve kampanya gözükmüyor. karta da 18k küsür borç yansıtılmış. bildirim gelmese karta borç girdiğiniz görmeyeceğiz. bunların yapacağı işe tüküreyim. herkes kontrol etsin katılımını bence.

yamuk bi hareket yaptınmı....benimki duruyor...

• hemsinirlihemsakinuzaylı H kullanıcısına yanıt

başka bir qnb hesabından, qnb ye para gönderdigim hesabıma para geldi. sanırım ondan dolayı.

• PowerNowa kullanıcısına yanıt

Bddk+tbb+hakem heyeti+cimer

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Yine geçen ay gönderdiğiniz bankadan aynı işlemlerle mi gönderdiniz yoksa bu ay farklı bir banka ile mi işlemi sağladınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 2 Ocak 2025; 16:12:35 >
  • fujigef F kullanıcısına yanıt

talep açtım. olumsuz dönerlerse bu şekilde yol alacağım. bankalara pabuç bırakılmaz.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Bu Denizbank kampanyasının konusu var mı olay ne
    Bu ay kendime ait başka bir banka hesabıyla gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Bu ay kendime ait başka bir banka hesabıyla gönderdim.
    Bende annemde öyle yapacağım onun kampanyası halen aktif duruyor ama yatan 20k yı harcamaya korkuyorum açıkçası
    Başlığı yok, bir mesajımda yazmıştım diğer konularda

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160364644
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Ben geçen ay da kendi adıma bir bankadan atmıştım ama bu ay bir sebepten ötürü başka bir bankadan attım yine kendi adıma. Bu sebeple iptale derlerse başlarım şarap çanaklarına...
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.