Şimdi Ara

MAAŞ VE FAİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bak dostum aklın yolu bir..işte bu mantıkli olan bu..anlatamadık ki,yukarda mesajda birisi yazmış :yok sozlesme boyle yok imza atmissin yok haftasonu parani isletmiyorlar falan filan..bak yukarda oku

BUNU İŞTE BUNU ANLATMAK İSTİYORUZ ..SİZİN PARANIZI HAFTASONU ÇATIR ÇATIR YİYORLAR ,PARANİZİN USTUNDEN PARA KAZANİP ,SİZE DE AVUCUNUZUBYALAYİN DİYORLAR...İŞTE BUNA KARSİYİZ ..NE GUZEL YAZMİSSİN YAPAN BANKA YAPİYOR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bak dostum aklın yolu bir..işte bu mantıkli olan bu..anlatamadık ki,yukarda mesajda birisi yazmış :yok sozlesme boyle yok imza atmissin yok haftasonu parani isletmiyorlar falan filan..bak yukarda oku

BUNU İŞTE BUNU ANLATMAK İSTİYORUZ ..SİZİN PARANIZI HAFTASONU ÇATIR ÇATIR YİYORLAR ,PARANİZİN USTUNDEN PARA KAZANİP ,SİZE DE AVUCUNUZUBYALAYİN DİYORLAR...İŞTE BUNA KARSİYİZ ..NE GUZEL YAZMİSSİN YAPAN BANKA YAPİYOR

Adam sözleşme konusunda haklı abi zaten ondan dedim ya çoğunluk birleşir bunun saçma olduğunu kabul ettirirsen sözleşme değişir ve bu yanlış düzeltilir o arkadaşın haksız olduğu kısın mantık bulmaya çalışması “hafta sonu para bankada yatar işletilmez” diyerek. Banka parayı bir saniye bile yatırmaz saniyede bile parasını kazanmayı bilir bayram hafta sonu tanımaz benim kuzen bu erken emeklilik düzenlemesi öncesi bir özel bankadaydı adama özel telefonunun haricinde bir iş telefonu ve tableti vermişlerdi akşam 9’da özel( ama cidden özel olan) müşteri arıyor telefondan emir veriyordu şu işlemi yapın bu işlemi yapın diye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral.238 -- 17 Mart 2026; 1:19:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kral.238 K kullanıcısına yanıt

sozlesme derken imza attik kabul ettik baglaminda soylemedim,orasi öyle zaten ..DEMEK istedigim hani vermiyorlar haftasonu parani sozlesmeye de atmasaydin gibi onlari bir koruma kalkani icine alma duygusunu BEN elestirdim

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.