Şimdi Ara

MAAŞ KİMDE KİM PARA KAZANIYO?FTR MAAŞI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs yle sağlık mesleklerini garantiledim şimdi ben bunu lys de tıpa çekemezsem gene fizyoterapist falan olcam ben şimdi bin lira falan mı kazancam nasıl oluyo bu maaş işleri o zaman 100bininci adamlar ayda 10 lira mı kazanıyo la birinizi açıklayın nedir bu mesleğin maaşı.

• En fazla 1500 alırsın.
  • Ftr de iyi para var. Mezun amca oğlum devlette 5 özel müşteri 5 toplam 10 binle başladı daha yeni mezunken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ablam lya ftr si okuyor. Arkadaşimin abisi de ygs ftr sinden mezun. Konyada direk is buldu. Maaşı 3.5 milyar. Doğuda 5 falan aliyorlarmis. Ama devlette maaslar düşükmus. Ayrica gelecekte cok fizyoterapist olacagi icin ozeller maaslari duserecek de deniyor. Bizi ne kadar etkiler bilemem. Ama tıp ile ftr arasında büyük fark var. Yfs ftr si tutuyosa puanin iyidir. Kesinlikle tıp düşün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemşire polis işçi amele amel ondan fazla alıyor sen hiç birşeyi kazanamadın diye mi trolluyorsun yeğenim bas git.
  • Ozel maaslari degisir devlette 2100 maas + 650 döner + performans alirsin yani 2750 den asagi para almazsin performans hastanenun ve senin calisma durumuna hasta yogunluguna bagli belki 500 alirsin belki 100

• Bir tıp degil tabi ki. Ancak ozelde falan rahatlikla is bulunacak bir meslek. 3 ten asagi da kimse kolay kolay calismaz .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İs sıkıntısı var malesef. Hele 4 yıl sonra çok daha zor olacak. Ama maaşı iyi

• Şuan ftrde neredeyse hiç iş yok. itin g.. sokma muhabbeti var hatta.
  • Yakinda ftr de hukuğa dönecek okuyan sayısı mezun syisini gecti .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.