Şimdi Ara

Maaş az değil mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne olmasını bekliyorsun ki ? Güvenliği sokaktan geçenherhangi biri yapabilir. Yerin kolaylıkla doldurulabilir. Bence asgari almadığına şükret. Bir meslek öğrenerek daha vasıflı olup daha yüksek gelirlere ulaşabilirsin.

Polisler normalde 100 k civarı maaş almalı bence minimum. Kim ne derse desin. Hayatını ortaya koyuyor adam. Türkiyede prestij herşeyden önemli maalesef. Daha kolay iş yap ama ismi olsun, yetiyor ama daha zor işi yap, prestiji düşük der kimse tınlamaz. Dünyada da var bu ama bizim gibi toplumlarda daha fazla.

hocam özelden mesaj atmaya çalıştım bir türlü başaramadım. silahsız özel güvenlik kursuna kaydolsam mantıklı bir hareket yapmış olur muyum?

en iyi nerelerde çalışabilirim iş falan bulma durumu olur mu?

İmkanın varsa silahlı al, güzel proje denk gelebilir. Bu işte sana şunu söyleyebilirim; Kamu kurumları veya firmaların kendi bünyesinde çalışırsan, taşeron firmalara göre iyi maaş alırsın. Ama taşeronda maaşlar ortalama olarak az çok benzer. Yaşın kaç bilmiyorum eğer elinden farklı işler geliyorsa o işlere bak derim. Senin bileceğin iş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yaşım 23 açıkçası şu zamandır çalışmadım hocam rahat yaşadım biraz. silahsız alma imkanım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.