Şimdi Ara

MAALESEF İLKEL BİR TOPLUMUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar beyin olarak ilkel bir toplumuz. insanlarını birbirlerine karşı tutumu, doğaya hayvanlara karşı tutumu, düşünce yapısı olarak çok gerilerdeyiz genel olarak. en basit şeylerden kavga eden, şaka kaldırmayan , 5 kuruş için birbirini bıçaklayan, hayvanları ve doğayı katleden bir toplumuz. hani sosyal medyada diyorlarya bazı fotoğraf/video yorumlarında '' şunu bizim ülkede yapsa, şu bizim ülke de olsa'' diye. hah işte o olay tamamen gerçek. kimse kendi toplumunu kötülemek istemez ama insanların %80 i öyle olunca maalesef onlar ağır basıyor toplum temsilinde. insanların refah seviyesi yükselmedikçe, daha bilmem kaç yüzyıl böyle devam eder bu düzen

• Hayvanları katletme kısmına açıklama getirmek gerek;
    Çinliler köpek festivalinde sürüsüyle köpek öldürüyorlar
    Vietnam'da ise Kedi Eti yemek yasal ve çok normal bir şey olarak görülüyor.

Ben bizim ülkemizde hayvanlara yapılanları doğru bulmuyorum ama bizim ülkemizde de hayvanları seven insanlar mevcut.
    Bu konuda ülkenin tamamını gömmek doğru değil diye düşünüyorum.
  • aynen o da arada kaynamış cümlede sanki %80 yapıyor gibi. teşekkürler düzeltme için
  • Rica ederim
  • Sokak hayvanlarını sofraya taşımak onların bir kültürüdür eğer o açıyla bakarsak sığır veya koyun eti yiyen bizler başka toplumlar tarafından aynı şekilde eleştiriliriz. Burada hayvana uygulanan işkence ve eziyetten bahsetmeliyiz çünkü ülkemizdeki tekme yiyen kedi veya aracın arkasında boynundan ip ile bağlanan köpek kimsenin sofrasını süsleme amacıyla bu uygulamalara maruz kalmamıştır, ben inek severim onu okşarım eziyet etmem ama etini de afiyetle mideye indiririm belki bugün hakir gördüğünüz çinli de o köpeği yemeden önce onu besliyor sevip okşuyordur, kimbilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Orada haklısınız ama bu şekilde mi ticareti yapılması gerekir? (https://www.haberler.com/vietnam-da-kedi-eti-ticaretini-gozler-onune-10662455-haberi/?oku=1)

Ek olarak ben bu tür olayların sadece bizim ülkemizde yaşandığını düşünmüyorum tamam bizim ülkemizde belki ağırlıklı olarak yaşanıyor olabilir ama diğer ülkelerde de benzer olaylar mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.