Şimdi Ara

***kayıt defterinde hata***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayar ilk açıldığında ve çalıştırdan regedite girdiğimde kayıt defteri düzenleme yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış diyor regedite giremiyorum şuna bir el atsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@y@ -- 18 Ağustos 2004, 11:57:08 >
    Yönetici haklarıyla oturum açın. Çalıştıra gpedit.msc yazın. Açılan pencerede ekranın sol tarafında kullanıcı yapılandırması altında sistem yazısını tıklayın. Ekranın sağ tarafında Kayıt defterini düzenleme araçlarına erişimi engelleme yazısını göreceksiniz. Onun Etkin olup olmadığına bakın. Etkin ise böyle bir durum ortaya çıkar. Bunu yapılandırılmadı şeklinde ayarlayın. Sorununuz çözülecektir.

Sonucu buraya yazarsanız sevinirim. Olmazsa başka yollar düşünmeye çalışırız.

Orjinalden alıntı: k@y@

Herneyse, şunu deneyelim:
    Yönetici haklarıyla oturum açın. Çalıştıra gpedit.msc yazın. Açılan pencerede ekranın sol tarafında kullanıcı yapılandırması altında sistem yazısını tıklayın. Ekranın sağ tarafında Kayıt defterini düzenleme araçlarına erişimi engelleme yazısını göreceksiniz. Onun Etkin olup olmadığına bakın. Etkin ise böyle bir durum ortaya çıkar. Bunu yapılandırılmadı şeklinde ayarlayın. Sorununuz çözülecektir.

Sonucu buraya yazarsanız sevinirim. Olmazsa başka yollar düşünmeye çalışırız.

arkadasım tesekkürler
    sorunu başka biryolla hallettim
    şimdi onu anlatayım
    ilk önce sistemi ad-aware ile tarattım ve baktımki regedite girebiliyorum fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar giremiyorum
    bende tekrar adaware ile tarattım regeditten başlangıcı sildim başlangıçta regedit -s diye birşey vardı ayrıca skynetave.exe bu ikisini sildim şimdi hiçbirşey kalmadı ilginize teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    registry'e kayıt ekleme..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.