Şimdi Ara

honda civic VSA lambasi [uyari lambasi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha yeni yasadigimiz bir olayla ilgili sorum olacak.
    Enistemin honda civici ile bugün antalya dan ankaraya donuyorduk. Konyayi gectikten sonra bayaaa bi yagmur basladi ama inanilmaz bi yagis. Ve arabada ikaz lambasi (vsa lambasi) yandi. Hemen saga cektik kontağı kapattik yeniden calistirdkk ve isaret gitti.
    Sizce ne olabilir? Ben yagmur/su uyarısından olduğundan supheliyim. Acaba motorda veya sanzumandaki bi arizadan olabilir mi? Hala yoldayız cevaplarsaniz sevinirim. Iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VSA,ESP'nin Hondadaki adı ama,bilmiyorum

Edit:Nesini eksilediniz? Yanlış bir bilgi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 7 Eylül 2014; 14:19:15 >
  • VSA patinaj önleyici sistem ve esp'nin hondadaki adı. Araba patinaja düştüğünde,kaydığında yanar veya vsa kapandığında yanar. eğer kontağı tekrar açtığınızda lamba yanmıyorsa sorun yok demektir.
  • Yağış varmış muhtemelen araba hafif kaydı ve VSA devreye girdi o yüzden lamba yanmıştır. Devam ettiğinizde de sönmüş zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

VSA patinaj önleyici sistem ve esp'nin hondadaki adı. Araba patinaja düştüğünde,kaydığında yanar veya vsa kapandığında yanar. eğer kontağı tekrar açtığınızda lamba yanmıyorsa sorun yok demektir.

Teşekkürler cevap icin muhtemelen yagistan dolayi cunku baya yagmur vardı. Haliyle arabada kaymalar da oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

VSA,ESP'nin Hondadaki adı ama,bilmiyorum

Edit:Nesini eksilediniz? Yanlış bir bilgi değil

harbiden eksilemişler ama tamam ben artıladım şimdi 0 oldu sorun yok.
  • Bizde 2008 model civic var,VSA var ama 2008 model bir de akrabamızda da var onda VSA yok Ayrıca şunu belirteyim araç çok fazla kayıyor virajlarda,sanki balçığa girer de kayar ya öyle ama anlamıyorsunuz nereden attığını önün veya arkanın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 kronik start stop arizasi
    4 yıl önce açıldı
    Golf 2012 Airbag İkaz Lambası
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.