Şimdi Ara

Assassins Creed Heritage Collection almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Assassins Creed serisini oynamayı çok istiyorum ve 1 hariç diğerlerini oynamadım. Araştırırken özel bir oyun buldum hepsini tek CD de toplamışlar. Sizce almaya değer mi yoksa tek tek seriyi almak daha mı iyi olur ? PS3 üde yeni aldığım için fiyatlardan pek anlamıyorum. Yönlendirirseniz çok mutlu olurum. Bu da ürünün linki :

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/assassins-creed-heritage-collection-ps3-oyun-122965448

• Güncel
  • 5 oyun icin bu fiyat cok uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

ben bundan aldım cd sorunlu Heritage col. hepsi hepsi öylemi bilmiyorum ama benimki sorunlu cd üstü zaten bi togaf görünüyor böyle üstüne yag dökmüşün gibimi diyin sıcaktan erimiş gibi mi diyim diger cd ler gibi düz ayna parklak durmuyor, bi garip duruyo ondan kıllanıyom zaten.

oyunlar donma yapıyor, donmadan kastım oyun kasmıyor 2-3 sn kitleniyor oyun tamamen kitlenmiyor yapraklar falan uçmaya devam ediyo hani silah menüsü acında oyun donarya aynı onun gibi cevredeki etkisiz seyler kıprasmaya devam ediyor. sag da yükleniyor seyşi cıkıyor sonra devam ediyor cok sık aralıklar yapıyor sanırım oyun sıkıştırılmış olarak yüklenmiş cd ye ondan ps3 paketleri acarken zorlanıyor, bunu 2.oyun ve brotherhood yapıyor

onu geçtik revelations donma değilde ses sorunu var, sesler 1sn kadar arkadan geliyor, yaklaşık 15-20dk devam ediyor bu sorun sonra düzeliyor bi süre sonra gene başlıyor, duvardan altlıyom yerde takla atıp ayağa kalkıyor ayaga kalktıktan sonra yere düşme sesi geliyor

3. oyunu bunlardan sonra dikkat edecek oynamadım. girdim az dolandım cıktım hemen ona bişe diyemicem sorun varsada.

--

fiyat olarak ta tek tek 2.el alırsan asagı yukarı aynı fiyata denk geliyor.

Anladım hocam detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Sanırım tek tek almak daha mantıklı ama nereden bulacaz şimdi Assassin's Creed 1 2 yi

• tmk20 kullanıcısına yanıt
    diskin arkasının o şekilde gözükmesinin nedeni çift katman olarak yazılmış olması. killzone 3 de öyle gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.