Şimdi Ara

[ARŞİV] Divinity: Original Sin Classic Edition %99 Türkçe Yama - BETA v0.4 (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
895
Cevap
45
Favori
93.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyun biraz zor gibi ama taktik bilincinde olmak gerekiyor ve levelinize göre yerlerde savaşmanız gerekiyor 1 level bile yaratıklar sizdenyüksekse onlar bariz bir zorlama yapıyor bu arada final bossunu çerez niyetine yedim ama başlarda çok zorlanmıstım harbiden hele o şehirden çıktıgımdaki zombiler yokmuydu hala hatırlıyorum :D oyun çok zevkli gerekirse partinizde hergele (assasin) bulundurun arkadan bıcaklama yapınca çok damage üretiyor ( Kalleş perkini almanız lazım) ve büyücülerde healer su büyücülügü ve efsungerde baya buff ve debuff var çok iş yapıyor
  • Teşekkürler ilginiz için. Yaz kampanyası için pusuda beklemekteyim :)
  • %99 görünce baya bir mutlu oldum .Umarym en kysa zamanda tamamlanyr
  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt
    Çıkacak en güncel sürümde %99 olacak, çünkü sistem o kadarına olanak sağlıyor. Kickstarter'dan kaynaklanan türkçeleşmeyen kısımlar var, ancak bunların bir önemi yok, elemental isimleri ve yapımcı-bağışçı sohbetinden oyuna jest olsun diye konan kısımlar. Ayrıca Türkçeleşmeye uygun olmayan avrupa dil ailesine uygun formüle edilmiş bazı bilgi satırları bulunuyor. yani tek satırdan oluşmayan birden fazla satırın rastgele bir araya gelerek cümleye dönüştüğü Türkçeleşmiş ama devrik cümleler...

    Genel olarak %1 bunlardan ibaret. dil belgesi olarak paketlenen tüm içerik türkçeye çevrildi, isteyen %100 der isteyen %99...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 24 Nisan 2016; 22:56:10 >
  • Win 7 de calısıyodu oyun Turkcesi ciksin diye beklemeye almıştım win 10 gectim o arada şimdide oyun calısmıyor.
  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt
    Oyun windows 10 dahil yeni nesil tüm sistemlerde sorunsuz çalışıyor. Fakat Enhanced Edition 64bit sisteme özel. Muhtemelen başka bir sıkıntı vardır. İşletim sisteminiz güncel değildir veya oyunun kullandığı bir bileşen makinede yoktur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    Artık bu oyunla vakit kaybetmek istemiyorum. Bu kadarı bile bizim insanımıza yeterli. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Gerekçemi çok defa anlattım, konuyu inceleyebilirsiniz...

    boyle muhtesem bir emegi gozardi etmesi Larian'in Divine Divinity 1 sonraki yapimlarindan ancak Original Sin ile ayni basariya yakinlasabilmis olmasindan geliyor. Dedigim gibi sirketin ilk oyunu olan DD1 ve tum detaylariyla asik oldugum bu seri ancak Original Sin ile kendine gelebilmis o da EE edisyonu diyerek yapimi erken piyasaya surmeleri ve aylarca yamalamalarindan belli. Larian epey bir isguzar. Beyond Divinity, hele Divinity Commander neydi onlar oyle, komedi.

    Sizi tebrik ediyorum, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear ile buyuk riski goze alan Beamdog ekibi ile kontaga gecmelisiniz.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Enhanced Edition için beklerken sizin yamanızı gördüm. Ama Enhanced Edition için %65 görünce yeniden Clasic versiyona yamanız ile başlamaya karar verdim ve kendimce bir seri çekmeye başladım.

    Elinize sağlık ve çok teşekkürler hepinize.

    Seriye bakmak isterseniz;
    https://www.youtube.com/watch?v=L1FyiN-H1Xs
  • OyunLog kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin diyelim. Umarım başarılı bir seri çekersiniz. çeviri çalışmasına ilgi olsaydı isterdik daha yeni sürüm için çalışmayı, ancak şartları bu kadar zorlayabiliyorum.
  • Ben oyunu kurdum, yamayida yukledim. Oyuna girince oyun ingilizcd oluyor degismedi. Opritons kisminda da alt yazi secme yeri yok. Bir türlü yapamadim ya, oyunu ingilizce olarak pynuycam bu gidisle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Açıklamaları detaylı okuyun. Oyunun hangi sürümüne yüklemeye çalışıyorsanız ona göre yapmanız gerekenler var.
  • enhanced edition yamasıyla ilgili bir gelişme var mı acaba sürekli check ediyorum konuyu
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    Henüz Classic Edition için mevcut yamayı bile revize edemedik. Enhanced Edition için herhangi bir çalışma planımız olmadığını belirtmiştik zaten arkadaşım. Oyun güncelliğini yitirdi. Yani çok ekstra boş zaman lazım, heves lazım. Şimdilik mümkün görünmüyor. Ancak mevcut yama bir ölçüde güncel oyunda kullanılabiliyor.
  • Hocam ellerinize sağlık. Oynamayı çok istediğim bir oyundu, dün başladım 10 saat başından kalkamadım. Yama çok iyi olmuş.
  • Sizin ve ekibiniz eline sağlık, çevirisini merakla beklediğim bir oyundu. Enchanted Edition'a uyarlanaması kötü olmuş ama olsun farketmeyecek nasıl olsa. Çok teşekkürler tekrardan.
  • Geribildirim formumuza göz atın, hatta boş verin onu hediye duyurumuza gösterilen ilgiyi yorumlayın. Bizim bir şey söylememize bile gerek yok aslında.
  • Benim sorum şu oyunu steamden alıcam şimdi ama
    Divinity Original Sin Classic Edition yok direk Divinity: Original Sin Enhanced Edition olarak geçiyor türkçe yama %65 olarak mı kurulcak yoksa oyunda soruyormu Divinity: Original Sin Enhanced Edition oynıcaksın diye
  • harris456 H kullanıcısına yanıt
    Oyunu alınca kütüphanende her iki oyunda görünüyor. Classic sürüme kurarsan problem olmaz, ama enhanced sürüme kurarsan her şey türkçe olmaz. Soru sorma durumu falan yok, senin hangi oyuna kurduğunla ilgili olay.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın bilgi için yama için de teşekkürler iyi oyunlar
  • Yamanın BETA v0.20 sürümü 1-2 hafta içinde yayımlanacak arkadaşlar. Satır testleri bitmek üzere. Artık oyun içi testlere başlayacağım ve bu çalışmayı bitireceğim. Şimdiye kadar yaklaşık 500 kişi oyunu denemiş. İlgili olan olmayan herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.