Şimdi Ara

XBOX ONE ADAPTÖRÜ 110-220 VOLTAJ DÖNÜŞÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
4
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Xbox One'ların 110 voltuk adaptörünü 220 volta dönüştürme işlemini yapmaktayım. Bu işlem sonrasında sesiyle ve görüntüsüyle sizi rahatsız eden voltaj dönüştürücüye gerek kalmamaktadır.

Kazara dönüşüm yapılmadan 220 volt prize takılıp arızalanan adaptörlerin tamiri yapılır ve 220 voltta çalışır hale getirilir.

Forumu incelediğimde bu işlemi yaptırmakta tedirginlik yaşayan birçok arkadaşın olduğunu fark ettim. Bu işlemde sadece adaptörün giriş katındaki besleme gerilimi 220 volta uyumlu hale getirilmekte olup çıkış katındaki 5 volt ve 12 volt kısmına müdahale edilmemektedir.

Kadıköy'de Xbox One konsol satışı yapan bir iş yerinin sattığı bütün cihazlar tarafımca 220 volta uyumlu hale getirilmektedir.

İşlem ücreti 60TL'dir.

Detaylı bilgi almak için bana 0505 237 58 81 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Lazım olcak şurda mesajım dursun
  • pm attım cevap bekliyorum
  • Merhaba ,

Kendisinden adaptör konusunda yardımlarını aldım gerçekten işinin ehli usta bir abi , bu tür ihtiyaçlarınız için şiddetle tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 PIN GPU POWER Kablo Hk.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.