Şimdi Ara

1.2 TSI JETTA ALDIM İYİ Mİ YAPTIM KÖTÜ MÜ!!(ACİL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outlook1

    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler fotoğraf isteriz.

    Tşk devri alayım biraz süreyim gerekirse değerlendirme yazısı bile yazarım...
    Sonuçta amaç paylaşmak birbirine yardımcı olmak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonNn_

    Hayırlı olsun.

    Tşk hayır dileyen herkese daha iyileri nasip olsun...
  • Hayırlı uğurlu olsun, güzel bir tercih fiyatta piyasa açısından düşünülünce iyi, araç fiyatları aldı başını gidiyor ve daha da artacak gibi

    golf 1.2 kullanıyorum, performansı benim için yeterli, tüketim de makul sakin kullanım ile 6.5 lt ortalamada, tabi jetta için ne fark nasıldır bilemem bluemotion etkisi vb.
  • Hayırlı olsun 2.el temiz araç bulmak gerçekten zor.Araba çiziksiz diyor yanına gidiyorsun güneş yanığı çıkıyor,pert kaydı çıkıyor.Daha yeni arabalarda bile bunu gördüm.Birde şöyle düşündük 3-4 yıllık ne olduğu belli olmayan arabalara 50 bin para istiyorlar.Belki hata yaptım ama sıfır araba aldım.En azından içim rahat ne olduğunu biliyorum.2.el temiz bulunursa kaçırmamak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enpisagor

    Hayırlı uğurlu olsun, güzel bir tercih fiyatta piyasa açısından düşünülünce iyi, araç fiyatları aldı başını gidiyor ve daha da artacak gibi

    golf 1.2 kullanıyorum, performansı benim için yeterli, tüketim de makul sakin kullanım ile 6.5 lt ortalamada, tabi jetta için ne fark nasıldır bilemem bluemotion etkisi vb.

    Tşk umarım bende ortalama da 6.5 lt yi geçmem dizel araçtan sonra çok üzer yoksa beni..Artık kısmet inşallah utandırmaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apocalypto33

    Hayırlı olsun 2.el temiz araç bulmak gerçekten zor.Araba çiziksiz diyor yanına gidiyorsun güneş yanığı çıkıyor,pert kaydı çıkıyor.Daha yeni arabalarda bile bunu gördüm.Birde şöyle düşündük 3-4 yıllık ne olduğu belli olmayan arabalara 50 bin para istiyorlar.Belki hata yaptım ama sıfır araba aldım.En azından içim rahat ne olduğunu biliyorum.2.el temiz bulunursa kaçırmamak lazım.

    inanı acil ihtiyacım olmasına rağmen iki ay dayandım dolmuş kullandım yürüdüm dert etmedim..
    Tam ümitler azalıyordu denk gedli aldım yoksa mecbur sıfıra yönelecektim sizde iyi günlerde kullanın aracınızı...
  • ben olsam elli ye 1.4 leon alırdım
  • Jetta güzel araba çizgileri falan çok hoş 1.2tsi motor da iyidir yeter o kasaya öyle fazla atraksiyon aramıyorsanız yakıtıda çekişide üzceğini pek zannetmiyorum hatta lpg falan hiç taktırmayın derim yazık olmasın arabaya. Aracın sicili temiz ve kazasızsa o fiyata normal hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • kazasız belasız güle güle kullanın.
    2 aydır araba arıyormuşsunuz piyasayı bilirsiniz zaten kafanıza yatmasaydı almazdınız takılmayın keyfini sürün
  • Hayirli olsun araciniz ben vw grubu araclari pek sevmesemde gecen gun 1.6tdi dsg ye binme fırsatım oldu. Gayet güzel bir araç. Fiyati da guncel fiyatlara gore makul olmuş. Tereddutte kalmayin gule gule kullanin aracinizi. Kasko yaptirmayida unutmayin :)
  • olan olmuş artık hayırlı olsun
  • Gayet kaliteli ve şık bir otomobil fikrimce.

    Güzel günlerde kullanırsınız umarım, hayırlı olsun.
  • kaç model
  • Bence bu şartlarda eğer araba da kaza boya yoksa fiyat normal zarar etmezsiniz bence vede edilmeyecek araç Jetta.bende bakıyorum Jetta alacağım diye ama benim limitim daha düşük bulabilirmiyim orası muamma
  • Dost aci söyler , o paraya daha iyi araçlar kalabilirdin. Almissin bi kere hayrini gor.
  • Ölüm döşeğindeki adamın moralini bozmamak için birşeyin yok der gibi herkes ağız birliği yapıp, artık almışsın bize hayırlı olsun demek düşer yazmış.
    Sanki adamın bilmediği bir gerçeği saklıyor herkes.

    Adam Toros almamış fıstık gibi Jetta almış. Zamanında birkaç troll kötüledi diye Jetta'nın kötü olduğuna dair bir forum psikolojisi oluştu.
  • Bence gayet güzel bir tercih yapmışsınız, kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Beğenmezseniz aynı fiyata satarsınız.

    Benim de aklımda olan bir araç, merak ettiğim uzun yoldaki performansı. Deneme imkanınız olursa 6.vites 2500 devirde kaç km hız yaptığını yazarsanız sevinirim.
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Yeni aracınız hayırlı olsun. İyi fiyata almışsınız. 1 ay önce 55 e sattım ben benzer aracı.
    Beyaz 2012 1.2 highline 19.000 km de hatasız. Sizinkine lave olarak sunroof vardı benimkinde.
  • Fiyatı normal hayırlı olsun.
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikle.
    1.6 Opel Astra Classic benzinli araç sahibi olarak, aracı aldığımız 13 aydan bu yana kadar banka kartlarındaki kampanyaları takip ederek yakıt avantajı sağlamaya çalışıyorduk. Nisan başında yıllık bakıma girdikten sonra, aracın deposunun da boş olmasından hevesle ilk defa depomu fulleyerek kullanmaya karar verdim.
    Hep 100 TL almaya alışmış araç, 250 TL depoya dolunca bir rahatladı. Performans aynı, hatta hala 10 litreye yakın benzinim var depoda bitiremedim 1 ay olmasına rağmen. Bence depoyu fullemekten korkmayın ama sürekli biniyorsanız da yakıtınızı gözetin, gereksiz harcamadan kaçının.
    Bu ayki depo sarfiyatımda bir haftasonu yaklaşık 100 km.'lik ekstra şehiriçi turu çıktı, ayrıca ilave seferler yaptım nişanlım tarafına. Bu yüzden biraz kullanım arttı, yoksa daha giderdi diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.