Şimdi Ara

H1Z1 (2015) [ANA KONU] (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.239
Cevap
69
Favori
206.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CYRUX kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam, konusu açılmışken bende yorum yapayım. Oyun aslında tek başına oynarsan sıkıyor, o yüzden yanına 1 arkadaş daha bulursan emin ol çok daha zevkli olur. (Dün akşam kuzenimle girdik cidden çok eğlenceli oluyor.) Ama tek başına oynadığın zaman bol bol küfür ediyorsun.

    Not: Steamden arkadaşlık isteği yolladım, bilgin olsun. Kabul edersen sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 4 Temmuz 2016; 20:03:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Sezgin_

    Sağolasın hocam, konusu açılmışken bende yorum yapayım. Oyun aslında tek başına oynarsan sıkıyor, o yüzden yanına 1 arkadaş daha bulursan emin ol çok daha zevkli olur. (Dün akşam kuzenimle girdik cidden çok eğlenceli oluyor.) Ama tek başına oynadığın zaman bol bol küfür ediyorsun.

    Not: Steamden arkadaşlık isteği yolladım, bilgin olsun. Kabul edersen sevinirim.

    Rica ederim hocam

    Dediğin gibi aslında her oyunda arkadaşlarınla birlikte oynarsan çok daha zevkli ama H1Z1'de tek oynamak sıkmıyor. Oyun ayrılmadan önce 250 saatim vardı ayrıldıktan sonra da 230 saat küsür oynadım yaklaşık nerdeyse 500 saat oynamışım. Bunun 100 saati anca arkadaşlarımladır.
    Takım işi biraz zor. En küçük hata da bir oyuna mal oluyor.. Mesela bende daha çok benim kadar saati olanlarla giriyorum. Biraz profesyonel biraz ciddi bakıyoruz anlayacağın.
    Önü çok açık bir oyun ama geliştirilmesi lazım. Çok farklı yerlere gelebilir umarım da gelir.
  • CYRUX kullanıcısına yanıt
    Bende geçen senenin başlarında aldım oyunu bir süre oynadım ancak derslerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Lise bitti tekrar aldım dediğiniz gibi zevkli ancak ben fazla oynayamıyorum tek başına olunca, toplasanız 100 saat belki oynamışımdır. Yinede sağolun. İyi forumlar
  • Ne demek rica ederim. Size de iyi forumlar dilerim
  • Erken erişimde aldığımız oyun full sürüme gecince oynamak icin yine para vermemiz mi gerekiyor beyler? H1z1 yayını izlerken yayını yapan adam öyle dedi? Bide su event ticketler ne oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctkeray -- 5 Temmuz 2016; 13:57:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctkeray C kullanıcısına yanıt
    Öyle bir durum yok şuanlık ve bence de olmayacak zaten oyunları ayırıp iki ayrı oyun olarak sattılar. Event ticketler artık bir işe yaramıyor eskiden silah skini veren mod vardı ona girmek için kullanılıyordu ama şuan yok. Artık oyun içinden event ticket bile kazanılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda oyunun iyice içine ettiler 100 fps aldığım yerde 40 fps alıyorum bravo.A1 de fps 20 ye kadar düşüyor max 40'a çıkıyor.Hay sizin yapacağınız oyunu ....
  • Güncelleme Notları:
    Yeni bir ayakkabı gelmiş. İsmi gizli ayakkabı. Bu ayakkabı yeni başlangıç ayakkabısı. Aynı zamanda ayağınızda ayakkabı yokmuş gibi görünecek. %2 daha hızlı olacak ve ayak ve bacağa gelen mermilerin hasarlarını %5 silecek.
    Shotgun mermileri uzun mesafedeki hedeflerini vuramayacak mermiler dağılacak. Mesafeye göre vuracak.
    AK47 Geri tepmesi arttırıldı.
    AK 47 Mermi atış hızı AR15'e yakın bir hale getirildi. [Hala Otomatik]
    Fists: 4.5 damage -> 9 damage
    Combat Knife: 10 damage -> 21 damage
    Machete: 12 damage -> 25 damage
    Wood Axe: 16.5 damage -> 34 damage damageleri yükseltildi.
    Bundan sonra öldüğünüzde vücudunuzun neresine kaç hasar yemişsiniz görebileceksiniz.
    Artık hasar yediğinizde karakteriniz reaksiyon göstererek vücudunun bazı yerlerini hareket ettirecek. [Kafa]
    Heavy ayakkabının [Başlangıç]
    %7 daha hızlı olacak %40 damage silecek.
    Conveys&variants ayakkabı
    %16 hızlı olacak
    %15 damage silecek.
    Yeni bir item eklendi; Can vermeyen ancak kanama "Severe" bile olsa etkisini direk kesip atan. İtem adı: "Procoagulant"
    Craft: 10 Bandages, 1 Tactical First Aid Kit.
    Çelik yelek artık kafa dışında heryeri koruyor. Kollar artık yelek tarafından korunmakta bacaklar azaltılmış hasar almaktadır.
    R380 Damage Arttı 15 > 17
    M9 Damage düşürüldü 19 > 18
    Patlayıcı Ok çok etkili olduğu için oyun yöneticileri tarafından gözlem altına alınmış.
    5x Explosive Tipped Arrow Craftı: 5 M67 Frag Grenades, 5 Wooden Arrows, 1 Duct Tape, 5 12 Gauge Buckshot Shells.
    Kamera ayarlarında değişikliğe gidilmiş.
    Çoğu KOTK olmak üzere bir çok bug fixlendi.

    ALINTI:http://h1z1turkiye.net/konu-06-temmuz-king-of-the-kill-kotk-guncellemesi.html?pid=10#pid10
  • Geçen bir girdim Just Survive'ı denedim. Güzel yani, eskiye göre daha iyi olmuş. Son gelen yamada kesici alet hasarı artması iyi olmuş, ben oynadığımda adama Machete'le çok pis daldım adam kaçmayı başardı. Güzel gelişmeler var, PVP sunucuda oynadım, zombie sayısı çok az geldi, belki sunucu ayarındandır. Sanki silah düşme şansı artmış, bir sürü silah buldum, mermi biraz az.

    EN GICIK OLDUĞUM, en başından olduğu gibi KOS, seni görür görmez sıkıp, öldürmeleri. Silahı kapan, pompalıyı kapan terör estiriyor :)
  • Kaç zaman oldu hala windows 8 'de shift tab arayüz sorununu düzeltmediler ya diyecek bir şey yok windows 10 'da tıkır tıkır çalışıyor windows 8 'de arayüz açılmıyor.
  • Firma o kadar düşüncesiz ve paragöz ki anlatamam. Skin kutusu yapıyorsun çıkan skini pazarda satamıyorsun. Oyun buglarla dolu ama zahmet edip düzeltmiyorsun. Oyunu ilk çıktığında aldım ve o zamandan bu zamana kadar hala aynı buglar. Neyse, oyunun diğer bir sorununa değinmek istiyorum. Hile çok var. Hemde paralı hile. Tahminimce firmanın sattığı bir hile. Kimse banlanmıyor. Hileciler miss gibi yaşıyor. Haftalarca emek verip base yapıyorsunuz. Ve hilecinin birisi gelip bir tuşa basıp base i alt üst edip itemlerinizi alıp gidiyor. Hile kullanan birisinin ts inde şöyle bir konuşma duydum: "300 metre ilerde awp li adam var abi. Biraz daha yaklaş vurayım. Vurdum abi zuhahahaha. Salak gibi loot yapmış fantezi için yere atalım zuhahahaha". Şirket ne buglara ne hile bir çözüm buluyor. Oyun ilk gün çıktığı gibi çöp. Çöp oğlu çöp. Oyunda 1000 saatim var bu arada. İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkürler
  • Şu oyunu oynayan yok mu burada?Son patchde deli gibi fps düştü bende.Tek ben miyim ki kimse birşey yazmamış
  • Arkadaşlar yeni güncelleme ile ilgili görüşlerimi yazayım.

    Bu güncelleme ile oyunun içine ettiler. Fpsler bariz düştü. Şehir içi 80-90 fps alıyordum. Bazen nadirde olsa ani fps düşüşlerinde 60a kadar düşüyordu. Şu an şehir içinde 60 fps anca alabiliyorum ve ani bir fps düşmesinde bazen 40 45lere düşebiliyor. Ne yaptıklar bilmiyorum ama oyun daha kötü oldu.

    Güncellemede ikinci en sıkıntılı konu shotgun. Shotgun tamamen çöp olmustur. Az önce yakın mesafeden adama 3 kere iç modda vurdum 0 hit vurdu. Adam beni Ar15le öldürdü ve ben 1 kere damage atamadım. Geçen birkaç kere olmuştu ben belki lag ile ilgili oldugunu düşünmüştüm ama shotgunun stabilitesi gitmiş. Şimdi bazıları tek atıyorum diyecek ama bugun ve dün 3-4 kere sıfır mesafeden iç modda bile deneme yaptım rezalet.

    Hala oynanabiliyor ama fps büyük sıkıntı.
  • ALMAYIN ALDIRMAYIN ..
  • Loot yapacak alan yok. Harita bariz kötü. Eskiden oynardım çok keyifsiz. Bence almayın arkadaşlar.
  • Oyun son wipeden sonra berbat oldu enkötüsüde şehir içine yada yakınına sadece 1 sw de base atılabiyo olması ve şu mermi kırma olayınıda kaldırmaları kötü oldu ve full bag var oyunda adamların tek yaptığı kasa satmak oda tamamen ticerete dökülmüş durumda son kasaların hepsi artık takaslık satış yok yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir1453 -- 18 Temmuz 2016; 13:56:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar formattan sonra bende oyun ici bir sorun oluştu. Şöyle acıklayayım ilk dogdugumuz yerde 4 tane duvar varsa 2 si normal aydınlık 2 si bildigin siyah , ayrıca etrafta yayılan Gaz siyah son olarakta evlerin ici yarı yarıya karanlık. Sürücülerin hepsi güncel. Diger oyunlarda bir sıkıntı sorun yok fakat bu oyunda formattan sonra böyle bir sorun olustu. Oyunu 3 defa sil yükle yaptı dosyaları dogruladım. Başka ne yapabilirim yardım lütfen
  • arkadaşlar yeni satın aldım oyunu ekleyin

    http://steamcommunity.com/id/anjq/
  • oyunu hile yuzunden birakanlardandim yaklasik 1 ay once tekrar geri döndüm. su an icin hile olmadığını düşünüyorum en azindan parali hile olmadigina eminim çünkü bu sitelerin hepsini tek tek biliyorum hepside aylardir hile satisi yapmiyorlar.

    büyük ihtimal oyunun yapimcisi bu sitelerle anlasma sagladi ve son hile koruma programi battle eye oldukca ise yaradi diyebilirim.

    su an hile varsa bile bireysel programcilarin kullandigi tek tuk hileye rastlayabilirsiniz ben son 1 ayda hileyle karsilasmadim.

    oyunun optimizasyon sorunu çözülse ve oyunla biraz ilgilenilse gerçekten en iyi survival oyun olabilecek kapasiteye sahip çünkü su halde bile kullanici sayisi oldukca fazla ve sadik bir kitlesi var diyebilirim.

    Yapımcı firma ilgilenirse efsane isler cikicak gibi gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.