Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KURALS1ZMP

    YAW BAK KARDEŞİM BURASI KÖTÜLEME YERİ DEĞİL DİYORSUN DA SU TELEFONU 3 AY Bİ KULLAN BAK ALMADAN ÖNCE BAKIYODUM VİDEOLARINA FELAN RESMEN BÜYÜLENDİYDİM LAN İLK 1 AY GAYET HOŞ GÜZEL DİĞER ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ MOTOR SİLİYODUM CEBİMEDE KOYAMADIM GİTTİM KOLTUĞUNA KOYDUM TELEFON YERE DÜŞTÜ SAĞI SOLU EZİLDİ SOYULDU O CİZİKLER SÜREKLİ GÖZÜME BATMAYA BAŞLADI BİDE DARKA ATTIĞIM MAİLLERE HİÇ CEVAP GELMİYO ADAMLARA DİYOM Kİ BAKIN KENDİNİZE AİT Bİ TOUCHWİZ GETİRİN YOK ADAM YAPMIYO BAK SU SAMSUNGUN TOUCHWİZİ S4 YADA S5 TE KULALNDIĞI TOUCHWİZ BU TELEFONU AÇAR GAYET KULLANIŞLI HALE GETİRİR ONUDA GEÇTİM LAN İNSAFSIZ ADAM SU TELEFONUN BARE KAMERASINI DÜZGÜN YAP LAN YEMİN EDERİM ACE 2 NİN KALİTESİNİ VERMİYO ACE 2 DE 5 MEGAPİXEL KAMERA VAR BUNDA 8 MEGAPİXEL KAMERA VAR YEMİN EDERİM YAN YANA TUTTUM Bİ GÜNDÜZ RESİM ÇEKTİM Bİ FLORESANLI ORTAMDA BİDE GECE FLAŞLI ÇEKİM YAPTIM HEPSİNDE ACE 2 GEÇTİ BEN UTANDIM ACIKCASI FLAŞI DESEN ADAM AKILLI Bİ FLAŞ KOY KARDEŞİM ELEKTRİKLER GİTTİ Bİ FLAŞI AÇTIM FLAŞ AÇIK MI KAPALI MI BİLEMEDİM GEÇEN TELEFONLA OYUN OYNUYOM ASPHALT 8 15 DK OYNADIM TELEFON ELİMDE YANIYO O KAMERA TARAFI BİRAZ DAHA OYNASAM PATLIYACAK DİYE ÖDÜM KOPTU BEN SADECE BU HATAYI 1 KEZ YAPTIM AMA PARASI NE OLURSA OLSUN SAMSUNG VE LG KALİTESİNDEN GEÇMİYECEM ASUSUDA AYIP OLMASINDA SATTIM S4 ALDIM GAYET MEMNUNUM HER ÖZELLİĞİ MÜKEMMEL GECE ÇEKİMİ OLSUN GÜNDÜZ ÇEKİMİ AMOLED EKRANI PERFORMANSI GERÇEKTEN SÜPER ALACAK OLAN ARKADAŞLARA FAZLA GEÇMEDEN HEVESİNİZ GEÇER SADECE EKRANIYLA ARTİSLİK YAPABİLİRSİNİZ BAŞKA Bİ TARAFIYLA OLMAZ ADAMLAR DAHA KILIF BİLE GETİRMEDİ Bİ DERİ KILIF VAR ABİ ÇOK KULLANIŞSIZ YOK ORDAN Bİ ÇENGELİ VARMIŞ ORDAN GEÇİRECEKMİŞİZ BEN ONLA FELAN UGRASAMAM E HADİ ONDANDA GEÇTİM SİLİKON EN AZINDAN ODA YOK EE NE BOKUMA YARIYO YA GETİRDİKLERİ ANDROİD Bİ BOKUMA YARAMIZ AFEDERSİNİZ BOŞUNA ALMAYIN TAVSİYE ETMİYORUM KAMERA İÇİN SUNU SÖYLÜYECEM DARK İÇİN BEN ÖYLE HER ORTAMDA ISIGI COK BULAMIYORUM SEN BU TELEFONDA GERÇEK 8 MEGAPİXEL İSTİYORSAN KUMLAMANIN FOTOĞRAFTA AZ OLMASINI İSTİYORSAN COK ISIKLI ORTAM LAZIM BİRAZDAN RESİMLERİNİ ATARIM HERKES BAKSIN GÖRSÜN KARANLIK FLORESANLI ORTAMDA NASIL ÇEKTİĞİNİ ONA GÖRE KARAR VERSİN.

    hocam sen boşver darkı markı, telefonu.
    sen önce otur yazı yazmasını öğren..

    nokta, virgül nedir anla.
    paragraf başı nedir? satır başı nedir? niye kullanılır? onlara çalış.
    ondan sonra gel forumlarda cep telefonları hakkında eleştiri yap.

    ayrıca
    büyük harfle neden yazı yazmıyoruz acaba forumda? onuda bir düşün.

    yanlış anlama
    dark umrumda falan değil




  • zwarrior kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat kazık yemekten hoşlananlar için iyi. 130-150$'lık telefon getirip 800TL'ye satmak ayıptır.

    Kar yapmakla vurgun yapmak arasında bir fark var.
  • General Mobile da aynı durumda. Bakınca onlar daha insaflı kalıyor.

    Bu şartlarda mal satmaları da zor olur. Ellerinde kalırsa bu fiyatlarla zarar ederler.

    Markan tanınmıyor. Yeni çıkmışsın. Üstelik kalite sorunları çıkacaktır bu telefonlarda. Üstelik garanti için başvuranlar da memnun kalmazsa daha kötü. General Mobile da yaşadı bunları.

    Fiyattan avantajın olmayacaksa, markan tanınmıyorsa, ürününde kalite sorunları çıkması muhtemelse, garantinin garantisi şüpheliyse neden alsınlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 16 Ocak 2014; 17:24:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .brian.

    quote:

    Orijinalden alıntı: meminuygur

    Beyler bu telefonu çok ciddi almak istiyorum ancak ekran çözünürlüğü konusunda çok kararsızım. İstanbul avrupa yakasında bu üründen almış olan biri olsa da gidip bi görsem. Bu duruma kadar geldim Var mı istanbul avrupa yakasında bu telefona sahip olan ve görmeme imkan sağlayacak biri

    Ekran konusunda en ufak şüpheniz olmasın gerçekten kaliteli zaten forumu baştan okusanız bile ekrandan şikayet eden yok. Normalde istanbulda oturuyorum yardımcı olurdum ama Finallerim olduğu için karabükteyim şu an.


    Eyvallah genede napalım sağlık olsun. Bu arada finallerde de başarılar.

    Başka istanbulda olup da bu ürüne sahip olan biri olursa mutlaka 5dk uğrayıp telefonunu görmek istiyorum.




  • Yaklaşık 1 aydır bu telefonu arastiriyorum. Genelde kullananlar memnun. Ben sizlere dark markası daha dogrusu servisi hakkında bir olayı anlatayım. 1 buçuk yıl önce dark evo tablet almiştim. Tableti kızım 2_3 defa düsürdü.sonra tabltin power tuşu bozuldu içine kaçtı. Karşı ödemeli kargoyla servise gönderdim. 3 gün sonra yapılmış ve üzerinde küçük bir notla tabletim geri geldi. Notta aynen şöyle yaziyordu. Degerli müşterimiz,normalde power tuşu arızası garanti kapsamında değildir. Ama müşteri memnuniyeti için ücretsiz tamir edilmiştir. Saygilar. Evet arkadaşlar. Durum bu. Darkın servisinin bu jesti beni çok etkilemişti. Şimdi telefonunu kesin alicam.mavisini ariorum.ve iş bankasi kartina kampanya yapacak bir site bekliyorum. Umarim dark beni yine mahcup etmeyecek. Saygılar.
  • cerenada'nın yaşadığı sorunun aynısını yeni bende yaşadım. Telefonu aldıktan yaklaşık bir ay sonra genel olarak memnuniyetimi ifade eden bir değerlendirmeyi burda yapmıştım. Birkaç kere düşmesine rağmen sağlam hiçbir şey olmadı demiştim. Gelelim sıkıntıma. Bayramın birinci günü avm'de takılırken telefonla oynadım sonra cebime koydum. Telefonu bir daha çıkarıp ana ekrandaki kilidi kaldırmaya çalıştığımda saçma saçma tepkiler verdi. Benim verdiğim komutu algılamıyor, virüs bulaşmış pc gibi kendi kafasına göre davranıyordu. Birkaç kere aç-kapa, batarya çıkar tak değişen yok hatta daha kötü. Ekran üzerindeki filmi çıkarayım dokunmatik sensörü bozulmuştur belki diye düşündüm ama o da fayda etmedi. Ekran ışığı kapalı pozisyondayken fark ettim ki ekranda paralellemesine bir çatlak var. Yani ekran ışığı açıkken belli olmuyor kesinlikle ama gel gör ki ana menü tuşları dahil hiçbir dokunsala tepki vermiyordu. Neyse bayram dönüşü yetkili servise mail gönderdim. Ya aldığın firmaya ver onlar göndersin yada gönderici ödemeli olarak sen gönder dediler. Zaman kaybetmeyeyim diyip 16 TL kargo ücreti vererek gönderdim. İş yerindeki arkadaşın da generale mobile discovery telefonunun aynı şekilde ekranı çatlamış, benzer şekilde dokunmatiği çalışmadığı için o da servise gönderdi. 180 TL cam + 40 Tl işçilik toplam 220 TL aldılar. Telefonu 1 hafta 10 günde aldı. Bende göndereli yaklaşık bir hafta olmuştu fakat herhangi bir fiyat bildirisi olmamıştı. Forumdaki kullanıcıların teknik servis hakkındaki olumlu yorumları bende de firma düşük maliyet çıkarır beklentisi oluşturdu nedense. Eşimle cafede oturup sipariş verecekken akortekten aradılar. 339 TL maliyet çıkardılar. Afalladım tabi. 679 TL cihaza ver yarısı kadar maliyet çıksın. E dedim daha yeni aynı sorundan arkadaşımın discovery telefonu tamir edildi cama 180 TL verdi. Karşıdaki arkadaş bu telefonun dokunmatiği ve camı tümleşik dolayısıyla ikisini birden değiştiriyoruz.Telefonu yapmayın o zaman geri gönderin dediğimde karşıdaki arkdaşın ses tonu ve üslubundan hissettirdiği: İşine geliyosa, sen bilirsin oldu. Kahve mahve burnumdan geldi, hevesim kaçtı resmen. Daha 1,5 ay olmadan cam kenarı şoför yanı 2,5 TL mantığıyla aldığımız, boşuna isme fazla para vermeyelim dediğim telefon elimde patladı resmen. Hani bir seneden fazla süre olsa içime oturmayacak bu kadar ama daha hevesimi bile almadan böyle olması hayal kırıklığı resmen. Şimdi belki diyebilirsiniz yedek parça işi hangi sektör, marka olursa pahalıdır ama; fiyat/performans algısı ile satılan bir cihazdaki beklenti satış sonrasında da aynı oluyor. Sonuç olarak büyük ekranlı olsun, çok para vermeye gerek yok diyerek aldığım Dark P 60 serüvenim kısa sürede sona erdi. Almayı düşünen arkadaşlar yalnızca satın alırken ödedikleri bedel üzerinden değil şu kadar süre kullanırım planı yaparak bedel ödemeyi göze alsınlar.




  • Arkadaşlar telefonumu akortek e göndermiştim. 15 gün içerisinde telefonumu tekrar gönderdiler. cihaz açılmıyordu pilini değiştirmişler. ayrıca kılıf deforme olmuş ve ekran koruyucusunuda çizmişti. akortek akıllı kapağıda sıfırıyla değiştirmiş. her mailime cevap aldım. işlerini hakkıyla yapıyorlar. en azından benim deneyimim böyle oldu. cihazda 10 numara 950 tl değil internetten araştırın 650 civarında fiyatlarda bulursunuz. bu fiyata böyle telefon ve böyle servis başka nerde var Allah aşkına?
  • Arkadaşlar bunlar keyfi alınan ücretler. Benim telefonum garantili. Benden nasıl "arıza tespit ücreti" isteyebilirler ki ?Üstelik bunun öncesinde görüştük ve tamam göndereceğiz diye mail attılar. Bunların hepsi duruyor bende.Ve ben çok ciddiyim yasal anlamda hakkımı savunacağım.Tüeketici hakları hakem heyetine gideceğim eğer bu ücrette ısrar ederlerse.

    İnternet sitelerinde kargo müşteriye ait denmiş. Kabul ettim çünkü yazıyordu orada.(doğru ya da yanlış demiyorum.) Gönderdim. Tamir için istekleri ücret bana fazla geldi birinde 205 TL öteki aramamda220 TL istendi.Ben de yaptırmayacağım kalsın dedim.Gönderiyoruz dediler Cuma günü.Dün arayıp önce para yatıracaksınız diyorlar.Kaldı ki zaten kargo parasını da ben ödedim yine ödeyeceğim.

    Bu para önceden hiçbir şekilde bilgi verilmeden keyfi istenen bir para. Peki neden kargo ücretini yazdıkları gibi bunu da yazmıyorlar sitelerine. Ekran çatladığı için garanti dışıymış falan filan.Garanti dışı kalan ekrandır.Bu arada şarj soketinin arızalı olduğunu da söylemiştim.Bunun için önce ekranın yapılması gerekliymiş,sonra ona bakacaklarmış.Demek ki kuvvetle muhtemel onun için de önceki mesajlarda bir arkadaş yazmıştı sanırım 50 TL isteyeceklerdi.
    Telefon kaç para ki yarı fiyatını tamire vereyim.

    Bu ara da diyelim ki ekran sorunu olmayan biri, herhangi bir nedenden garantiye gönderdi. Kasasında çatlak var diye, telefonu garanti dışı mı diyecekler.

    Bu arada telefonu hepsiburada.com dan almıştım. Ürün sayfasına dün yorum bıraktım ama yayınlarlar mı bilmiyorum.

    Ben hakkımı yasal yollardan arayacağım. Sonu ne olur bilmem; ama kazanırım ya da kazanmam.Böyle mağdur duruma düşenler varsa tüketici haklarına başvursunlar.Bu arada oraya para vermiyorsunuz,bilginiz olsun.Bir kaç defa Akortek ve bunun gibi firmalar kaybederlerse akıllanırlar.
    Çünkü herkes bir ürün almadan önce internette araştırıyor artık.




  • yavuz2844 Y kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geçmiş olsun yerin dibine batsın bu firma. 550 Sıfırını satıp 370 ekran parası istiyorlar ya biz ya onlar gerizekalı. Deneyen yok malesef. Taö uygun olanını bulamadık. Aslında yabancı dili olan bi arkadaş ebaydan yada diğer yurtdışı sitelerinden satıcılarla) iletişime geçip derdimizi anlatsa faydalı olur gibi.
  • Kardeş sorun kırılması değil. Servisin işgüzarlığı. 400 Tl ye ekran değiştriyorlar. Cihazın yenisi 550 tl. Böyle aptalca bir sistem olabilirmi. Kaldı ki qhd bir ekran. Adamlar note 3 ekranını değiştiriyorlar 250 tl ye. Note 3 nerde dark nerde. Sonuç bende 1 senedir p60 kullanıyorum. Hiçbir sorunum olmadı. Çok memnunum. Ayrıca oyun performansı mükemmel. Bende kaç kere düşürdüm bırak ekran kırılmasını nikalajı bile atmadı. Bende benim hatamdan dolayı ekranı kırılsa bu cihazı tekrar gözüm kapalı alırım. Fakat hiç yere çatlarsa o zaman yollarımız ayrılır. Şuan için konuşayım şimdi tekrar almam yada aldırmam geerekse alırım yada aldırtırım. Ama şu ekrana istedikleri astronomik paradan vazgeçsinler.
  • Ekran efsane fark etmiş ya siyah renkte aradaki farkın ne büyük olduğu belli oluyor

    benim kafam fiyat performans falana basmaz ancak marka telefonlara kıl olan biri olarak şunu söylemek istiyorum aynı özellik piyasanın büyük firmalarında olsa bizim millet sıraya girer almak için. aliexpress gibi sitelerdeki telefonları görüp, burada yok 1$ yok 5$ dolar bu telefonlar demek olmaz. bu mantığa göre almanyada 2014 Mercedes-Benz CLA 37.000 dolar Türkiye anahtar teslim fiyatı 269.000TL sizin mantığa göre iş yürümüyor Türkiye'de. Bi bildiğiniz varsa teknik olarak dinlerim saatlerce keyifle usta derim ama mantıksız varsayımlara karşıyım.

    Ben bu telefona para vermem acaip büyük ve benim keseme uygun değil ben telefona 400 lira verebilcek kadar ekonomik güce sahibim. cevap vermemdeki sebep içim rahat etmedi yazılanlanları okuyunca.






  • Ben burada Dark ürünlerinden şikayetçi olanlar gördüm. Hepsiburada'nın da olumsuz yorumları yayınlamadığını söyleyenler gördüm. O yüzden ona bakmamak lazım.

    Yine General Mobile'dan örnek vermek gerekirse iyi denebilecek bir fiyata sattılar ve insanlar memnun kalıp aldı. Daha ucuza da olabilirdi, ama bunu için üreticinin bizzat gelmesi lazımdı. Üretim kalitesinden kaynaklanan sorunlar ve memnun etmeyen garanti hizmetleriyle eleştirildiler.

    Bu sorunlarla daha pahalı bir ürün satsalardı bu kadar satılmazdı.

    Gerçekten sağlam bir ürün seçtiyseler, orası burası milletin elinde kalmayacaksa, bir arıza çıkıp garantiye başvurulduğunda kullanıcı hatası vs. mazeretlerle mırın kırın etmeden ücretsiz tamir edeceklerse, edemedikleri yerde veya 2 hafta içerisinde yapamadıklarında tak diye yeni bir ürünü bedelsiz verebileceklerse belki bu fiyatlara çekilir. Ancak hiç zannetmiyorum böyle bir şey olacağını.




  • Doroşenko, OTG özelliği var. Ancak içerisinde OTG kablosu çıkmıyor. Şarj cihazının kablosu ile bu telefonu bilgisayara bağlayarak usb bellek olarak kullanabiiyorsun. Ayrıca OTG kablosu ile telefona usb bellek, harici harddisk, mause, klavye gibi aygıtları bağlayabiliyorsun.

    Fotoğraf konusunda ise kurtumi ben bir kartvizit çektim. 3 parmak kalınlığında bir mesafeden 3-3.5 cm yapar heralde akşam lamba ışığında çektim. Ancak telefonun gölgesi kartvizitin üzerine gelmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eugurcom -- 31 Ocak 2014; 20:11:27 >




  • cızırtıyı anlamak için bence aynı şarkıyı kullanmanız gerekebilir. aynı şarkı veya klip ce aynı eq ayarları. ama tüm müziklerse cızırtı yapıyorsa hoparlör'de sıkıntı olabilir.
  • arkadaşlar bu telefon için herhangi bir arayüz kullnaıormunsuz ben yandez shell kullnaıuorum daha iisi varmıdır acaba... bir de şöle bi durum oluyor bende birisiyle konuşurken yüzüm ekranın üst barına değdiği için ayarlar menüsü açılıyor sürekli her defasında bu menüyü kapatmak zorunda kalıyorum sizde de böyle midir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaRCoN

    6 inch kullanmak zor olmuyormu :)

    Gmdiscovery ile arasinda gitgel yapiyorumda.

    Yada grande 5.7inchmis

    Gm discovery ile kıyaslamayın bence discovery kullandım memnun kalmadım malzeme kalitesi vasat ekranda sarı lekeler oluşuyor, ayrıca performans olarak p60 çözünürlükten kaynaklansa bile çok daha iyi, sonra büyük ekranın verdiği kullanım kolaylığı
  • arkadaşlar ben 4.4. romunu kurmak istiyorum fakat telefonumdaki tüm ayar ve uygulamalar ile verilerimi kaybetmek istemiorum 30 gb lık dolu hafızam var bunları tek tek yeniden kurmak çok zor olucak bu ayarlarımı ve bu verilerimi nasıl yedekleyip rom kurdıuktan sonra hemen tekrar kurabilirim ?
  • onurcan7 O kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık bir ay oldu alalı telefonu.

    Telefon performans olarak tatmin ediyor ki 550-600 tl gibi rakamlara alındığı düşünülürse fiyat/performans olarak kendi kanaatimce çok iyi.

    Boyut olarak büyük; bunu bilerek ve isteyerek almak gerekiyor ki aldıktan sonra beklediğimden büyükmüş dememek için.

    Ürün yazılım desteğinden sonra (kitkat) daha bir kullanıcı dostu oldu denilebilir, android doğru yolda ilerliyor kanımca. Ve telefon bu iyi yönde gelişmeyi bana hissettiriyor açıkcası.

    Malzeme kalitesi beni üzmedi, telefonda gıcırdama, esneme v.b. aksi durumlar ile karşılaşmadım.

    Ekran kağıt üzerinde düşük değerlere sahip ama bence kişilerin alma kararında bu etken ise görmeden vazgeçmesinler. Kullanılan ekran gerçekten güzel ve üzerine düşen işi fazlası ile yapıyor.

    Toparlayacak olursam,boyutunu görmeden almayın, ekran değerlerine takılarakta almamazlık etmeyin. Çünkü ürün üzerine düşeni fiyatına göre yeterince yerine getiriyor.








  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockerconur

    Arkadaşlar bu telefonun facefan sayfasında, çok övüyorlar ağızlarından kanlar çıkarcasına, ben de düşünmüyor değilim. Çünkü bu fiyata bu ekran büyüklüğüne böyle bir telefon bulmak imkansız gibi geliyor.
    Yani bütçem belli 500-700 TL. sizce almalımıyım. Yoksa s3lerin felan ucuzlamasını mı bekleyeyim.

    Çok kararsızım.
    Saygılarımla

    Hocam S3ü düşünme bile. Kullanım ve görsellik olarak S3 ten fazlasını bulursun bu telefonda.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.