Şimdi Ara

Türk Telekom Alt Yapı Döşememe Sorunu için yardım (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
58.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ne yazıkki aynı sorunu bende yaşıyorum Eskişehirde Üniversiteme başlıyacağım bu yıl ve Üniversitenin hemen yanında 1+1 ev satın aldık fakat sonradan haberimiz oldu 2013 yılında yapılmış olan bir binada bırakın fiberi ADSL bile bağlatamıyoruz 2016 yılında böyle saçma sapan bir şey olamaz .
    Superonline'ı aradığımda alt yapı çalışmaları bitmiş dendi Türk telekomu aradığımda Alt yapı çalışması yok dendi Eskişehirde Türk telekom bayisine gittiğimde ise Port yok dendi gidip port başvurusunda bulunacaksınız denildi her firma farklı konuşuyor kim bilir kaç ay bekleyeceğiz .

    İnternet elektrik su gibi bir ihtiyaç olduğu böyle bir zaman ADSL'in bile olmadığı yerdeyiz bu yerde üniversitenin hemen yanı Üniversite hayatım nasıl geçecek hiç bilemiyorum.
  • Ben de bir aydir Ankara nin gobedinde internet baglanmasini bekliyorum. Burda gerci 1.5 yil bekleyen arkadaslar da var. 2016 yilinda insanlarin internetsiz kalmasi hic kimsenin umrunda degil, tekrar soyluyorum hic kimsenin. Avrupada yasasaydik da boyle seyler gelir miydi basimiza cok merak ediyorum. Ordaki yetkililer insanlari internetsiz birakir miydi acaba? Kimse ilgilenmiyor, ugrasmiyor. Muhendislik son sinif ogrencisiyim internet olmadan resmen bir hiçim. Bir tane insan da demiyor ki bak bu insanlara internet lazim hat cekelim. Binada kutu var, sitede fiber telekom kablolari var ama nafile ne gelen var ne giden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom gibi bir kurum özelleştirilirse olacağı budur, Türk Telekomun değil devletin ayıbı bu, ben hayatımda bu kadar aç gözlü bir kurum ne gördüm nede tanıdım, kar etmeyecekleri veya götürdükleri hizmetin parasını fazlasıyla çıkaramayacakları hiçbir işi yapmıyorlar, bende 2 aydır bekliyorum.
  • İlk taşındığım yerde yoktu 6-7 ay bekledim 2 ay önce yeni eve taşındım 5 senelik binaya akıllının biri gidip telefon hattı çektirmemıs. ihtiyaçları olmamış evine girdiklerimin !!! Yakacağınız o ocağın ben ta deyip kendim bağlattım 1 ay olmadan. Yapacağın işlem btk ya internet üzerinden şikayet bildirip sıra almak. Daha sonra merkeze gidip çemkirerek sırayı öne almak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tla776

    evim hani şu istanbul finans merkezi diye gazlanan garabet bölgeye 5 bilemedin 10 dk, evden çıktığımda ilk gördüğüm o gökdelenler ve türk telekomun lanet olası bakır kablosunu çekmesi tam 4 ay sürdü (kendi kutuları ile mesafe 30 mt filandı), bu süre içinde başbakanlığa kadar şikayet ettim. elde ettiğim koca bir sıfırdı
    bu arada bende türk telekomun işlerini yapan bir firmada çalışıyordum her gün tt santrallerindeydim. her gün tt mühendislerine söyleniyorum demediğimi bırakmıyorum ama gene de bir işe yaramadı
    adamların keyfi gelirse işlemlerini hallediyorlar,

    o kabloyu çektiklerinden sonra bana sinyal vermeleri tam iki hafta almıştı.



    zihniyet farkı:

    yaklaşık olarak iki buçık yıldır süperonline fiber kullanıyorum, binadaki tek kullanan da benim. Cumartesi gecesi sekiz gibi edilen bir telefon sonucunda pazar akşamı saat altı gibi fiber çekilmiş evimde istediğim yerde sonlandırılmıştı ve kullanabiliyordum.

    telekomun bakır kabloyu çekmesi 4 ay
    superonline'in fiberi sokaktaki ucundan evimin salonuma kadar getirip beni internete çıkarması 12 saat.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheWeakOne

    Şubat 2015 de taşınmıştım, aralıkta yine yazmıştım konuya. Ağustos 2016 oldu halâ yok. Kimse iplemiyor. Böyle bi şirket olmaz olsun, vatandaşını böyle saçma sapan bir kuruma mahkum bırakanlara da, böyle şirkete de lanet olsun.

    Kardeş o şirket devletin değil. Devletin olsa kar gözetmeden hattı çekerdi. Ancak bunlar özel firma olduğundan para kazanamayacakları yere altyapı kurmazlar.

    bu şirketi özelleştirene de lanet olsun o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cccjackreisccc


    quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheWeakOne

    Şubat 2015 de taşınmıştım, aralıkta yine yazmıştım konuya. Ağustos 2016 oldu halâ yok. Kimse iplemiyor. Böyle bi şirket olmaz olsun, vatandaşını böyle saçma sapan bir kuruma mahkum bırakanlara da, böyle şirkete de lanet olsun.

    Kardeş o şirket devletin değil. Devletin olsa kar gözetmeden hattı çekerdi. Ancak bunlar özel firma olduğundan para kazanamayacakları yere altyapı kurmazlar.

    bu şirketi özelleştirene de lanet olsun o zaman

    Bu işler böyledir. Vatandaş olarak ne zaman gerçekten kendi çıkarınızı savunursunuz o zaman işler değil. Özelleştirilsin diyenler başkalarının çıkarına çalıştı.
    Elektrikte de aynı durum var. Onu da özelleştirdiler. Dağbaşına ev yapsan elektrik istesen sana elektrik getirmek için bir sürü altyapı yatırımı gerekir. Karlı olmadığı için yapmazlar. Sana elektrik satıp ne kazanacak ki? Çekeceği kablonun, dikeceği direğin parası çıkmaz. Özel sektör bu para kazanmayacaksa yatırım yapmaz.
    Eskisi gibi devletin elinde olsa zarar edeceğini bilerek sana hizmet getirirdi.




  • Özelleştirilsin diyenler kördü büyük reis ne derse tamam dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konudan anladığım kadarıyla yaklaşık iki ay önce (19 Eylül'de) yaptığım port başvurusunun işleme alınıp, altyapının hazırlanması için en az 7 ay bekleyeceğim. Bir alt sokakta da internet altyapısı var bu arada.

    Arka sokaklarda superonline'ın fiber altyapı çalışması da var. Hayırlısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler okul açılmadan 3 gün önce yeni yapılmış bir apartmana taşındık. Apartmanın önündeki yolda hipernet var. Biz buraya taşındıktan sonra bize İnterneti ne kadar kullandıysak onun faturası geldi. Ondan sonra İnterneti dondurduk. Ancak bu ay 59 TL fatura gelmiş. İnterneti dondurmamışsınız diyorlar. Şimdi 3 aylığına tekrar dondurduk.

    Türk Telekomu arayıp internetin ne zaman geleceğini sorduğumuz zaman 'biz telefondan birşey diyemeyiz' diyorlar. Türk Telekoma gittiğimiz zaman ise ' yakın zamanlarda ya da 2017'de gelir' diyorlar.

    Neden bu kadar yavaş bu işler. İnternet temel bir ihtiyaç. 2016 yılındayız ve şu hale bak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi 7 aydır da ben bekliyorum. Allah belalarını versin bu şerefsizlerin. küfretmekten ciğerim soldu
  • Ben de 6 aydır bekliyorum.

    Balıkesir Burhaniye'de oturuyorum.

    Defalarca dilekçe, BİMER'e, müşteri hizmetlerine başvuru, Edremit ve Burhaniye TELEKOM'a 7 defa gidişim vs hiç biri işe yaramadı.

    Hala "Proje çizilecek, onaylanacak, masraflı" vs diyor, tarih bile vermiyorlar.



    Bilseydim bu evi almazdım.

    Sıfır ev iyi bir şey değil.

    Oturmamış bir şeyleri oluyor mutlaka sıfır evin.

    Aynı sorun Adana'da aldığım sıfır evde de başıma geldi.

    TELEKOM'dan emekli kuzenimi devreye sokarak 2 günde yaptırmıştım.



    Burda da tanıdık buldum ama etkili olmadı.



    Evimi satılığa çıkardım.

    Geri bir ülkede yaşamanın sonuçları bunlar.



    Elimden gelen tek şey:



    Artık her gün BİMER'e, valiliğe, TBMM'ye vs başvuru yapıp onları bıktıracağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviufuklar -- 28 Mart 2017; 22:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.