Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (901. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.064
Favori
8.469.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 899900901902903
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: notpad

quote:

Orijinalden alıntı: meten1903

Hocam direk internet bankacılıgnızdan eft gerceklestirebilirsiniz komisyon kesmiyorlar ve ilk sayfada eserin hesap numaraları mevcut

hocam çok teşekkürler cevabınız için ,ben yapı kredi kullanıyorum mesela onun ınternet bankacılıgından eft yapabılıyomuyum?Bu arada amouage epic parfümüne yaptıgınız yorumdan sonra bende listeye ekledım,özellikle straight to heaven parfümünü kullanan biri olarak ona yaptıgınız benzetme sonrası cok buyuk merak uyandırdı bende,straight to heaven parfümünü seven birin olarak umarım memnun kalırım :)

Eft yapacaksiniz demek oluyor. Eger maas musterisi degilseniz ya da size ozel avantajlariniz yoksa eft ucreti odersiniz. Ben de ykb'den honderiyorum teleweb ile ama maas musterisi oldugum icin masraf odemiyorum.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notpad N kullanıcısına yanıt
    Bende yapı kredi kullanıyorum hocam eft masrafı almıyo eserin akbank hesabına gönderiyorum.son notaları çok benziyor hocam ama sth dan çok daha kalıcı dün akşam 10 gibi iki fıs attım koluma gelen testerdan şu an hala o sn notalardaki çamsı koku gelyor 12 saat tende kalyor çok etkili.sth seviyosanız mutlaka deneyin.sıktıktan 40 dk 1 saat snra falan o sevdiğiniz hale geecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: meten1903

Hocam merhabalar mesajı okurken başlarda direk opus,epic ve chergui aklıa geldi be üçünüde yazmısınız bunun yanında tom ford tobacco vanille olabilir seveceniz tarzda ağır bir kokudur bence bunları deneyin mutlaka.ama opus orjinali kadar agr degil size istedgnizi vermeyebilir tv daha iyi olur diye düşünüyorum

Tv'yi denedim hocam Herod kadar çekici gelmedi bana kokusu ama performansı çok iyiydi orjinaline de çok benziyordu.Bir sonraki siparişimde opus,chergui,epici deneyeceğim öyleyse çok teşekkürler :)
  • orhan528 O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam umarım beğenirsiniz güle güle kullanın

• a*men kullanan arkadaşlar, nasıl bir kokudur sizce kışlık uygun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Hocam su gönderdiğin tester boyutunda 5 10 tane alsak bir şişe parasına oluyor mu?

evet Eser hocam
    Benim de sürekli aklımdan geçiyor. Mağazada deneyince 1 kere oluyor ilk seferde anlaşılmayabiliyor veya iyi gelen sonradan o kadar da hoş değilmiş denebiliyor. Her zaman net sonuç olmayabiliyor.
    Ama senin gönderdiğin küçük testerlar parfüm denemek için çok uygun. Parası önemli değil onları da bir şekilde hazırlayıp bir fiyat belirleseniz inanıyorum ki burada çoğu arkadaş deneme amaçlı alacaktır. Tabi ki sizlerin de birçok işi oluyor bunlarla uğraşmaya vakit olmayabilir işin doğrusunu bilen sizsiniz.
  • Gayet uygun ve kalicidir.

Saygilarimla.

• Bizim parfümlerde gelmiş kuzu kuzu yatıyorlar iş yerinde :) bugüne yetişeceğini bilseydin eve isterdim ya :)

• davidddd kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu epey konuştuk ama Eser bey uygun bulmuyor bunu zira epey uğraştırıcı bir iş :)

• rudeboytr kullanıcısına yanıt
    Valla ben haftabaşları sipariş veryorum haftasonu geçmiyo yoksa gerçi son 2 siparişimi cuma falan verdim sanırım haftabaşı iyidir :)

• davidddd kullanıcısına yanıt
    Artık bu gibi sorulara cevap vermeyeceğim

15 liralık ürünün numune çıkarmasının bedeli 2 tl. Onu doldurtturacaksın, etiketleyeceksin, 200 üründe müşterinin siparişini ayıklayıp faturalandırıp kargolayacaksın vs vs.. Sattığım ürün teki 100 lira olsa tamam da 15 liralık bir parfümün testeri için onca zahmet zor oluyor. İşime yetişemiyorum. En son denediğimde altından kalkamamıştım. Bunlar sebepleri ama gerçekten o işe yetişilmiyor. Sırf onun için eleman alsam bile buradaki müşterilere benden başkasına cevap verdirmem. Tester seçmek için bile öneri isteyen, ''onu almayayım bunu mu alayım sence hocam? '' lar bile oluyor. O yüzden en güzeli her pakete hediye.. :)
  • 12 Kasım MNG kargo takip kodları:

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgilerimle,
    Eser

LL884432 12/11/2016 SERHAN Ö
    LL885134 12/11/2016 MERYEM E Ş
    LL885509 12/11/2016 MEHMET E T
    LL886278 12/11/2016 ULAŞ Ü
    LL886859 12/11/2016 COŞKUN C
    LL887505 12/11/2016 OZAN T
    LL891023 12/11/2016 HALİL Ö
    LL891635 12/11/2016 İBRAİHM B
    LL891837 12/11/2016 DOĞANCAN T
    LL891986 12/11/2016 MUSTAFA Ç K
    LL892271 12/11/2016 CEM Ş
    LL892653 12/11/2016 ADEM A
    LL893292 12/11/2016 YUNUS M
    LL893780 12/11/2016 MUAZZEZ M A
    LL901471 12/11/2016 HİLAL S
  • Bu da altınımız :)

Chergui

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Bu da altınımız :)

Chergui

Tüm foruma hayırlı olsun. Eser şişede çok hoş. Bu şişeyi genele yaymak çok mu masraflı olurdu acaba. Sende tek geliştirilmesini dilediğim şey parfümlerinin şişesi açıkcası.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Fregranticada unisex olarak tanimlanmis...erkeksi bir kokumu?

• delfino3 D kullanıcısına yanıt
    Banada hiç farketmez içindeki iyi olsn isterse pet şişede yollasın :))

• meten1903 kullanıcısına yanıt
    Evet ama sırf şişesi için parfüm alan çok kişide tanıyorum. Benim içinde koku daha önemli tabiki ama şişenin şıklığı onu daha albenili kılacaktır. İç güzelliğinin dışa yansıması gibi.
  • Evet bu şişe daha güzel. Eser hocam diğer şişeyle arasinda çok fiyat farkı varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Bu da altınımız :)

Chergui

Sen mahsus mu yapiyorsun bunu bize:) Sali gunu dedin diye bekliyoruz, boyle yaparsan pazartesiden gecerim siparisi simdiden soyleyeyim:))

Saygilarimla.

• Hocam dior homme intense var mı? En begendigim koku kendisi.

• 
Sayfa: önceki 899900901902903
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.