Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69.709
Cevap
2.051
Favori
8.321.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes eteğindeki taşları dökmüş :D Madem battı balık, ben de düşüncelerimi belirteyim o halde; tutaste mecrasında en çok istediğim şey eiskent ve buyukbang gibi orijinal parfümlere kolayca ulaşabilen, listeyi baştan sona denemiş ve bunun karşılaştırmasını "BOŞ" yapmadan, nezaketle kelimelere dökebilecek üyelerin konuya katkı sağlamalarıdır. Bu benim tutaste konusu hakkında biricik dileğim oldu her zaman. Bu saydığım saygın üyeler konuya her zaman yazmazlar ama yazdıkları zaman da herkes pür dikkat kesilir. Keza bonobo, rappa gibi üyeler de aksine hep yazarlar ama yazdıklarının içi hep dolu olur, bu nedenle onların verdikleri bilgilerden de çoğu kez istifade ettiğim olmuştur.


    Bazı üyelerin mesajları ise; yukarıda saydığım üyelerin mesajlarının toplamından bile fazla olabilir. Ama ben, tek bir kez dahi verdikleri bilgilerden, tavsiyelerden istifade ettiğimi hatırlamam. Çünkü bu düşüncelerin içleri hep boş olur, sadece söylenmek için söylenmiştir.


    Onun için ara sıra iğneyi alıp kendimize batırmak lazım gelir. Ben nerede yanlış yapıyorum diye kendimize ayna tutmamız gerekir. Ben konuşuyorum ama konuştuklarım boşuna mı gidiyor yoksa bir yere varıyor mu bunları bir tartmak gerekir. Sonra böyle içimize attıklarımız patlayıverir Maazallah. :)

  • Hayırdır kardeş almam falan yapıyordun hala burada geziyorsun, kişilik sorunların mı var? Euro düşer iner ben istediğim fiyatı koyarım. İster 35 yaparım ister 55 yaparım. Bunun hesabını ben yaparım. Sen de işine gelirse alır gelmezse bakar geçersin. Bu kadar basit.
  • Değerli dostlarım;

    Çalıştığım tedarikçilerin stok fazlalarından, bizim listede beklediğimiz hızda gitmeyenlerden, top kalitesi uygun olan ürünlerden, yani bu şekilde çalışmaya uygun ne bulursak hammadde çektik ve uygun / büyük boy seklinde üretilecek.

    250 ml / 250 tl olacak şekilde yakında bir kategori altında olacak.

    Ürünlerin ne şekilde uygun olduklarını bileceksiniz.

    Stok fazlası dediğim ürünler standart bizim çalışma seklimizde gelecek.

    Top kalitesi uygun olan dediğim ürünlerde muhakkak fiyata uydurmak için hammadde standart ürünlerin biraz altında ancak kesinlikle iyi olacak durumda olacak.

    Yani her türlü karlı ve güzel bir çalışmalar gelecek, bilginize.

    Ürünleri ekledikçe buradan tek tek ne olduğunu yazacağım.

    Selamlar.
  • Bugün sipariş geçeyim dedim ancak 4 ay önce 110₺’ye aldığım parfüm 190₺ olmuş %70’in üzerinde zam! Anlıyorum enflasyon yüksek ama birbirimizi idare etmemiz gerekiyor, benim için konu ölmüştür.
  • kalıcılıklar çok azaldı... eskiden bu 2 metreden arkadaşım gelip bu parfüm afrodizyaklı mı diye sorardı dalgasına tabi ama şimdi karşılıklı oturduğum insanlara bile kokmuyor. zam yapmasanız hak veririm ancak hem zam yapıp hem kaliteyi düşürmeniz yakışmıyor size. yıllardır sizden alışveriş yapıyorum. özellikle 2023 siparişlerimin tamamı 1 saatte puf oluyor.

  • İstanbulda elinde eski siyah şişeli yuvarlak kapaklı veya kare kapaklı olan Nirvana olup satmak isteyen olursa bana yazarsa sevinirim. Buradan üretici arkadaşa ricamdır istersen fiyatı 2 katına cıkart eski esans geri gelsin lütfen. Yeni şişe tasarımından sonra kesinlikle aynı nirvana değil 50+ geri bildirime dayanarak söylüyorum. En son 6 tane almıştım 5 6 aydır dinlendiriyorum yine koku eski kutudaki gibi ne koku notaları ne yayılım ne kalıcılık bakımından aynı değil.

  • Eser abi parfümlere zam gelecek dediğinde ben

  • ltrg kullanıcısına yanıt
    Paylaşmış olduğunuz konudaki mesajınızı aynen kopyalayıp yapıştırıyorum 2016 mayıs ayında yorum atmışsınız. Bende burdan sürekli parfüm alıyorum yeri geliyor eleştiriyorum beğenmiyorum bunlar olağan şeyler hayatın günlük parçası rencide etmeye gerek yok kimseyi herkes ekmeğinde



    ltrg adlı üyenin mesajıdır.

    "İnsallah yarin Siparisimi gececegim Gittigidiyor dan Zira kendisi her kolayligi bizlere sagliyor.Eser hocam kaliteden sasmaz.Sayesinde dunya markalari kokuyor heryerimiz :) Cok iyi bir olusum burasi ve konusu, Eser hocam sayesinde bizler gercekden kaliteyle tanistik ben arkadasim...

    Sunu belirtmeliyimki piyasada bu denli isini ehliyle yapan kullandigi malzemeden tutta,urun kalitesi,paketleme,satis sonrasinda herhangi bir problemde magduriyet gderme ve hizli geri donus.Daha ne olsun

    Ayagimiza kadar getirmis bu hizmeti Yoksa taa Artvinlere gderdik :) Eser hocam gbi isini iyy yapan gercekden her zaman kazaniyor.Hani bazen biseyi kesfettimi onu birakmazsiniz ya .Et icin ayni kasapi ,meyve icin taze mevsiminde satan bi manavi ..Herzaman gittiginiz berber gbi..İsde artik bzimde bi parfumcumuz var dyebiliyoruz..Burasi cok onemli cunku.

    İcimden geleni yazmak istedim kendisi umarim uzun zaman bizle beraber bu cizgide devam eder.Kendisine cok tesekkur ederim iyi nyetli ve aile dostu yaklasimindan oturu.Gercekden bunca insan yorumlarinda yanilmiyor. "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 7 Ağustos 2018; 8:12:13 >
  • Cevap vermeyeyim istedim ama eleştirenden çok sağolsunlar destekçilerime üzüldüğüm için cevap veriyorum.

    Arkadaşlar deluxler kalktı tek tip fiyat var. Eskiden 4 tane delux alan yine aynı fiyat alıyor. Büyük pakette eskisinden daha uyguna alabiliyor. Hunharca eleştiri olmaz.

    Parfüm peşine koşuyoruz. Ne sorsak fiyatımıza uymuyor. Bu fiyatları da sizden kişiler ile konuşuyorum.

    Yani XYZ firmasından şu da mal alıyor 20 ye satıyor diye bir mantığı yok bu işin. Aynı firmada çeşitli fiyatlarda aynı ürünün versiyonları var. Bugün google'ye luzi yazdığınızda numarasını bulabiliyorsunuz. Arayıp 'Eser'in malının sokaktaki mallardan farkı ne diye sorarsınız alırsınız cevabı.

    Hepsini geçtim eski fiyatı savunanlar oluyor. 2015 de 65 tl ye olan paketin o günkü $ fiyatı 23.61$ . Bugün zamlı gördüğünüz paketin $ fiyatı 19$

    Her zam olduğunda birileri çıktı konuştu 2 günü aşmadı bu. Hepsinde onları dinleseydim hala 65 di heralde fiyat.

    Büyük paketi 150 tl çektim. Döviz oynadığı anda tekrar 160 tl olacak, takip edenlerin bilgisine..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

    biraz pahalılas mıs mı ne :)
    O zaman deodorantta alamayacaksınız, fiyatlara zam geldi. Hadi güzel kokmayı bir kenara bırakalım, pis kokmamak için yıkanamayacaksınız, çünkü suya da zam geldi.
  • Konuya parfümle ilgili birşey yazmayacağınızı belirttiniz, uzatmayın. Parfüm konusunda sizin tartışmanızı çekmek zorunda değiliz. Kabak tadı verdi iyice. 2 haftadır kaliteli ve keyifli vakit geçiremiyoruz sayenizde. İsterseniz tüm tutasteler hakkında detaylı 1000 mesajınız olsun, şimdi hiç değeriniz yok. Uzatmayın artık Eser de sıkıldı biz de .
  • MbayeDiagne M kullanıcısına yanıt
    Baya komiksin sen
  • SessizTecrübe S kullanıcısına yanıt
    Bir bitmediniz be şu forumda alayınız troll

    Defolun gidin artık yeter yahu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kimyager80

    Abiciğim adam iyi haber 25 TL lik grupta diyor sen kaliteli olsun mantığıyla 50 TL lik gelsin diyorsun.25 likte muhakkak kalitelidir.Siz bence orjinalini alın rahat edersiniz.(Memo İtalian Leather).Fiyatların makul seviyede olması birçok Tutasteciyi mutlu edecektir,daha fazla parfümle tanışma fırsatı buluyoruz.Herkese iyi geceler.
    Ürünün son kalitesi 25 tl ye çıkıyor. Üzeri yok. 50 gelsin daha iyi olsun derseniz aynı mal 50 olur.

    25 lirada olup aynı ürünün bende 50 liralık versiyonu yoksa eğer o 25 liralık ürün, o parfüm için üretilmiş en iyi hammaddedir.

    25 tl de bulunup 50 liralık hammaddesi olan ürünleri yazayım, artık lütfen bu konu anlaşılsın :)


    Dior sauvage edt - 50 liralık çalışması mevcut. Aradaki fark ile sadece hammadde oranı düşürülebiliyor. Pahalısını %15 gibi bir hammadde ile tamamlarken, sizin aldığınız ürün %23 ile yapılıyor. Kokular aynı. Bu yüzden üst kalitesinin bize bir faydası yok. ..ki içerisinde 4 te 1 oranda o kalitede var. yani 4 te 3ü A kalite. 4 te 1i top kalite. SVG bu ürün.


    Aynı şekilde Prada l'homme var. Bunu da A kalite çalışıyorum. Zira top kalitesini görmedim merak da etmedim. 50 tl verilecek bir parfüm değil.


    Aventusun TOP kalite ürünü listedeki CRD. 50 ve 100 tl lik ürünler extra çalışma, birinin adı DELUX diğerinin adı T kalite. Farklı, diğer ürünlerde bulunmayan, pahalı bir içeriğe sahip olduğu için extra çalışmaları olan ürün aventus.


    DHi. Listedeki ürün bir firmanın top kalite ürünü. Güçlü güzel ama orjinalden farkları var. Bu da son çalışması o firmanın. A değil al değil. 50 liralık olan başka bir firmanın top kalitesi. Orjinal ile çok yakın ancak DHi den performansı düşüktür.


    Yani alt kalite ürünlere bakmıyor, çalışmıyorum. 50 liralık grup var olduğu sürece de bakmam. Altta kalite mantığını anlatacağım daha iyi anlayacaksınız.




    X firması kaliteleri:

    TOP
    A
    B
    C bu şekilde düşer. Biz hep topa bakarız. Toptaki ürün 25 tl ye yetiyorsa 25, yetmiyorsa 50 tl ye satarız.


    Y Firması kaliteleri

    Top kalite
    EG kalite Bu firmanın EG kalite (alt) ürünlerinin nasıl koktuğunu görmedim hiç. 8 yıldır çalısıyorum bu firma ile. Alt kalitede durum nedir bilmiyorum bile.


    Başkaları 80 100 tl ye ürün satıyor? Onu da onlara sorun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 20 Kasım 2019; 13:48:35 >
  • Forum donanım ın en ilginç konusu bu, en ufak kötü yorumda herkes üzerine çullanıyor, eser kardeş, madem tr nin öbür ucunda kimsenin duymadığı bi parfümcüyken buraya konu açtın şimdi adını duyurdun Satışlarını katladın ve buranın iyi yanlarından faydalanıyosun, o zaman insanlar kötü yorum da yapabilirler, bunlara da böyle ağa gibi cevap veremezsin, foruma aykırıysa banlarlar zaten, sen kimseye şöyle yazma böyle yazma diyemezsin, bazı kokuların cacık işte, acı ama gerçek, he güzel kokuların yok mu var, ama biraz açık ol, ya da istemiyosan olma, kötü yorumunu yapan yapar geçer saygı çerçevesinde, sen de bu konuda hiç bi şey yapamazsın, çünkü bu herkesin fikrini dile getirebildiği açık bi mecra, forum da senin değil, böyle milletin üzerine gelip, ne yapcağını söylemekten vazgeçin, sana para kazandıran insanlara da biraz saygı...
  • Eser'in konusu altinda parfum takasi yapiliyor, Eser hosgoru ile karsiliyor. Eser'in parfumleri ortak bir memnuniyetsizlik yaratirsa liateden kaldiriyor. Siz k3ndinizi tanitacak kadar alisveris yapmissaniz, Eser tercihleriniz konusunda uyariyor, Eser kendi parfumu cikarana kadar orjinalini dahinalip deniyor, kur artiyor Eser yaptigi zamma itiraz geldinde fiyatlari geri cekmek icin elinden geleni yapiyor, prive serisini ayni fiyata dusuruyor, listesini onlarca cok satacak moda parfumler yerine nişlerin agirliginda bir yapiya getiriyor, sevmeyeni daha cok olan bu parfumler nedeni ile tenkit ediliyor yine de mudavimleri olanlari var diye geri cekmiyor. Bugune kadar bir kisiye senin marka secme hakkin varsa benim de musteri secme hakkim var dedi onun disinda hic bir musterisine agir bir tepki vermedi. Bence coronadan dolayi herkesin cok vakti olustu, saracak birini ariyor. Daha once de dedim, ESER eger secme hakkini kullanirsa kaybeden Eser olmaz, bu kadar kalitelisine ulasamayacak olanlar kaybeder. Eser'i rahat birakin da parfumlerine geri dönsün, konsantresini parfumlere yogunlastirabilsin.

    Saygilarimla.
  • Şu sayfayı bir süredir takip ediyorum. Eser hocamın parfümlerinden ve esnaflığından gayet memnunum. Ancak Bazı kişiler var bu sayfada milletin yorumlarını yorumluyor efendim sen niye öyle diyorsun sen neden unisex parfüme feminen tarafa yakın diyorsun (bu benzetme maskulende olabilirdi.) SANANE KARDEŞİM SANA MI SORACAKLAR? Sen çıkar dior jadore kullanırsın benim için erkek parfümü dersin tek kelime etmem ne yaparsan yap millete karışmayın artık yeter yahu!!!

    Bu durum artık sinir bozucu bir hal aldı forumda. Kimse sizin yorumlarınıza bakmıyor. Burası açık bir platforum isteyen istediği yorumu yapabilir. Parfüm alacak kişi bir yoruma bakıp alacaksa zaten o almasın!! Ama Forumda çokça feminen denen parfümlere bir kişi çıkıp erkek parfümü diyorsa dikkate almayın. Feminen parfüm seviyorsanız şans verin bu tarz parfümlere yoksa büyük ihtimal parfümü beğensenizde kullanamayacaksınız!


    Parfüm alacak kişilere tavsiyem imkan varsa deneyin yoksa forumiçi aramadan o parfüm hakkındaki birçok kişinin yorumuna bakın, parfümün notalarına bakın, fragrantica daki ve Türkiyedeki parfüm sayfalarındaki yorumlara bakıp karar verin yanılmazsınız.
  • Prive serisi ürünlerin doğal kullanılan notaları:



    Nirvana:

    Blackcurrant absolute
    JuniperBerry
    Cade
    Orange
    Patchouli
    Bergamot


    ---

    Salted Melon:

    Lavandin
    Violet Leaf
    Green mandarin
    Eastindian Sandalwood
    Lemon
    Bergamot


    Silvered:

    Neroli
    Lavander
    Eastindian Sandalwood
    Bergamot


    Biz merak edip sorduk. Siz de edersiniz diye düşündük.

    Selamlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 30 Temmuz 2020; 14:37:49 >
  • Isfahan kullanıcısına yanıt
    Ben konuya daha başka yerden bakacağım.Arkadaş gelmiş fiyatı çok bulmuş,Eser cevap vermiş,beriki cevap vermiş,neyse olmuş olan.Esas vahim mesele forum için içerik üreten yorum yazan insanların paylaşımları 3-4 beğenide kalırken bu tip fiyatları tartışmaya açan paylaşımlara beğeni yağdırıyor forum.O zaman benim de aklıma doğal olarak bazı sorular geliyor.Bu mudur istediğiniz forum? Bunları mı okumak istiyorsunuz?

    Bakın arkadaşlar ben dahil parfüm yorumlayan insanların bu işten ufacık bir yararı yok.İsterlerse yorumlamaz kendilerine saklarlar bilgilierini,mis gibi kullanır geçerler parfumlerini.Bu çok kolay.Yarın bu insanlara ihtiyaç duyacaksınız.Yine bu beğenileri atan arkadaşlar,herhalde Eser'e ve firmasına büyük bir hınç duyuyorsunuz ama ne ilginçtir burada takılıyorsunuz.

    Benim şahsimdan nefret eden de var biliyorum.Geçenlerde bir arkadaş özelden yazdığı soruya geç cevap verdigimde bana burdan yazmıştı ki sağlık sorunları sebebiyle yazamamıştım o zaman kendisine.Orada bile beğeni attınız ya inanılmaz.Yani kişisel nefretlerinizin vicdanınınızın önüne geçmesine nasıl böyle izin veriyorsunuz hayret.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.