Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (889. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
70.059
Cevap
2.064
Favori
8.468.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam tester da gönderdiğiniz armani code kokladım da çok beğendim keşke onu alsaydım tam benlik koku ya bi daha ki sefere kesin alcam.
  • G.rex kullanıcısına yanıt
    Armani code Profumo hocam. Yani muhtemelen odur. Alışveriş yaparken karışmamanız için yazmak istedim. Siz de bir kontrol edin. Armani code BAY sanırım numune yapmadım yakın vakitte :)
  • delfino3 D kullanıcısına yanıt
    Prada gelecek banada siparişi verdim benimde normalde beğendiğim bir koku eserden daha önce denememiştim ilk defa deneyeceğim tam bir tiki kokusu gibi bana böyle hissettiriyor sanki beyaz gömleği pantolonu dışında sarışın tiki üni öğrenileri olur ya dizilerde saçları yalattırmış :)) o tipler geliyor prada amber ph u kokladığımda :))
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    aynen hocam profumo çok beğendim gerçekten.
  • sihri S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar şirin hanım yaşınızı bilmiyorum ama chanel chance,chanel coco mademoiselle,ch euphoria,givenchy absolutelly ve bombshell bana göre eserdeki en güzel bayan seçeenekler ve kalıcılık farkedilirlik değerleri çok yüksek.Bayan parfümleri konusunda bende eserin biraz ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum özellikle son zamanlarda çılgınlık haline gelen ve bayanların vanilyalı oyun hamuru kokusu diye çıldırdığı kenzo amour gibi bir parfümün kesinlikle listesine eklemesini öneriyorum.yine bayanlarında erkeklerinde severek kullandığı tom ford white patchouli yi ve benim için kouros un bayan versiyonu olan aromatic elixir i denemesini istiyorum aromatic elixir i seven ve kullanan bir erkek olarak hem erkekler için hem bayanlar için tercih edilebilecek 2 koku listeye eklenmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Thierry Mugler - A*Men
    Givenchy - Pi
    Rochas Man

Birde Sweet Chocolate (Unisex) var, hiç koklamadım isminden yola çıkarak buda alınabilir

Onerilerinizi arastirayim hocam cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • givenchy insense
    bvlgari aqva marinet
    tuscan leather tom ford
    gentlemen only absolut (eser hocam sizde var mı bu acaba listeye baktım ama göremedim gibi)
    pour homme
    Esmer, genç, fit birisine hangi ikisi iyi gider. 4 lu paket alacağım. 2 sini kesinlestirdim. 2 tane kaldı. Yukarıdakilerden hangisi uygundur?

• Tuscan öyle bilmeden alınabilecek bir genç kokusu değil hocam.

Gentlemenin hiç biri yok. bir aya kadar gentlemen only yapıcaz insallah.

givenchy insense
    bvlgari aqva marinet

bunlar oldukça uygun şekersiz güzel kokular hocam.
  • Guerlain ideal ve allure homme olarak diğer 2 liyide tamamlayabilirsiniz hocam
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    meten1903 kullanıcısına yanıt
    @EserKozmetik
    quote:

hocam tuscan hariç digerlini kokladim ama kararsizim.
    Gentlemen 2 haftaya falan gelse beklerim süper bi kokuydu

@meten1903
    quote:

Hocam bi parfumeriye gidip bakarım bunlara da teşekkürler

• Bu aralar bende bi sipariş geçicem, hep biz tavsiye veriyoruz birazda siz bize yardımcı olun. Mutlaka koklamalısın dediğiniz bir niche varmı arkadaşlar, özellikle Eser, Eren, Trakia, Evren abi sizden de bekliyorum niche tavsiyeleri.

Benim son liste şu şekilde

CH Prive
    Tuscan
    Terre D'H
    Kinski

• Bu arada Fahrenheit çok çok başarılı olmuş, arada bir testerları deniyorum böyle. Tebrik ederim

• berkan 197 kullanıcısına yanıt
    o listede ch prive ın ne işi var berkan hocam o abilerin yanına küçük enişte olmuşm opus v yapalım onu :)))
  • Marka: Nicos Sculpture (Erkek)

Ana nota: Bergamut, Turunç

Yaş aralığı: 18-55

Renk: Turuncu

Kalıcılık(1-10): 10

Fragrantica adresi:
    www.fragrantica.com
    Attention Required! | Cloudflare
    http://www.fragrantica.com/perfume/Nikos/Sculpture-pour-Homme-925.html

Tahmini Fiyat: 70-150TL

Deneyim:

Bugün Sculpture ile berbaerim. Eser'den önce ilk tanışmamız Ankara'da küçük bir parfümeride oldu. Çok daha havalı markalara bakarken, satıcının bir futbolcunun hep bu parfümü kullandığını söyleyerek denetmesiyle tanıştım. O an için bileğime sıktığım parfümün fiyatını duyduğumda futbolcu'nun niye tercih ettiğini anlamasamda akşama kadar bileğimi koklamakla geçen test aşamalarımda fiyatının üzerinde bir parfüm olduğunu da anlamıştım.

İçerik; Aslında başlıkta kısaca turunç dedik ama mandalin, limon, portakal çiçeği ve bergamut'tan oluşan ana teması var. Bunlar kendini hep hissettiriyor zaten. Alttan ise tam bir çiçek şöleni. Yasemin, gül, zambak, sardunya. Tonka fasulyesi, benzoin(bir tür reçine), sedir ve amber bu parfüme kalıcılıkları sağlayanlar. Bu kalıcıların parfüme odunsu bir tat katmadıklarını söyleyebiliriz.

Ne hissettiriyor? Zengin bir içerik olduğunu zaten bir üst paragrafta bahsetmiştim. Bu kokuyu daha çok ortam kokusu haline getiriyor. Tam bir koklamalık parfüm. Aslında hissiyat son derece basit. Bir bahçedesiniz, yeşil ağaçların içersinde mandalinler portakallar dallarda, o ağaçlara sarılmış yasemin, sardunya gül ve zambakların da kokusu burnunuza çarpıyor. İçinize derin çektiğinizde bergamut kokusu, hafif esintilerde turunç ile karışık çiçek kokuları. Eğer turunç notalı parfümlerden hoşlanıyorsanız çok güzel bir seçim. Herkesin hayatındaki çok tanıdık ve mutluluk veren esanslardan. Açık bir esans ve çevreye dalga dalga yayılıyor. Birinin parfümünüzü hissetmesi için boynunuza sarılmasına gerek yok, sizin de bu noktaya gelene kadar çaba sarfetmenize:)2 belki de 3 metre dairesel alanda herkes bu parfümü hissedecektir. Hareketlenmenizle biraz daha uzaklara kokunuzu yayabilirsiniz.

Nerede kullanılır? Çok sportf bir esans. Aynı zamanda kalıcı. Tarz olarak bahar ve gündüze uygun giden bir parfüm. TAkım elbise kokusu değil. Kullanılır ama değil. En üst causual limiti; beyaz polo yaka tişört diye konumlanabilir. Spor sonrası, okul zamanı, haftasonu brunch saati için uygun olur. Yaş 18-55 dedik ama 30 sonrası için biraz daha kısıtlı kullanım denebilir. Yanında daha farklı markalara eşlik için olur, gençler tek parfüm olarak uzun süre kullanabilir. İçindeki çiçeklere rağmen renk turuncu bana göre. Parfüm şişseindeki mavilik ferahlığa vurgu olabilir ama tematik olarak içerik rengi olmadığı kanısındayım.Bazen turunçlu parfüm isteyenlere refere de atlanabiliyor sculptre belki de ilk girişte beni de olumsuz etkileyen ucuz parfüm algısından dolayı ancak turunç isteyenler bu parfümü ısrarla Eser'den sipariş edin. Kalıcılık 10.

Eser'in katkısı: Bu tarz tutunçgil içerikli ve sportif yaz parfümlerinin en büyük sorunu kalıcılık ve gün içersinde tazelenmelidir. Orjinalinde de benzerler içeriklilere göre daha kalıcı olan Sculptre'ın Eser yorumu; bu açıdan gün içersinde bırakın tazelenmeyi, bir sonraki kıyafet kullanımında kendini hissettirecek kadar kalıcı. Yine içindeki nota geçişlerini orjinali ile hemen hemen aynı yansıtan benzerlikte sınır tanımayan bir parfüm.

Saygılarımla.

Blog'a eklendi.http://eserkozmetik.blogspot.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 7 Kasım 2016; 7:35:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Marka: Nicos Sculpture (Erkek)

Ana nota: Bergamut, Turunç

Yaş aralığı: 18-55

Renk: Turuncu

Kalıcılık(1-10): 10

Fragrantica adresi:
    www.fragrantica.com
    Attention Required! | Cloudflare
    http://www.fragrantica.com/perfume/Nikos/Sculpture-pour-Homme-925.html

Tahmini Fiyat: 70-150TL

Deneyim:

Bugün Sculpture ile berbaerim. Eser'den önce ilk tanışmamız Ankara'da küçük bir parfümeride oldu. Çok daha havalı markalara bakarken, satıcının bir futbolcunun hep bu parfümü kullandığını söyleyerek denetmesiyle tanıştım. O an için bileğime sıktığım parfümün fiyatını duyduğumda futbolcu'nun niye tercih ettiğini anlamasamda akşama kadar bileğimi koklamakla geçen test aşamalarımda fiyatının üzerinde bir parfüm olduğunu da anlamıştım.

İçerik; Aslında başlıkta kısaca turunç dedik ama mandalin, limon, portakal çiçeği ve bergamut'tan oluşan ana teması var. Bunlar kendini hep hissettiriyor zaten. Alttan ise tam bir çiçek şöleni. Yasemin, gül, zambak, sardunya. Tonka fasulyesi, benzoin(bir tür reçine), sedir ve amber bu parfüme kalıcılıkları sağlayanlar. Bu kalıcıların parfüme odunsu bir tat katmadıklarını söyleyebiliriz.

Ne hissettiriyor? Zengin bir içerik olduğunu zaten bir üst paragrafta bahsetmiştim. Bu kokuyu daha çok ortam kokusu haline getiriyor. Tam bir koklamalık parfüm. Aslında hissiyat son derece basit. Bir bahçedesiniz, yeşil ağaçların içersinde mandalinler portakallar dallarda, o ağaçlara sarılmış yasemin, sardunya gül ve zambakların da kokusu burnunuza çarpıyor. İçinize derin çektiğinizde bergamut kokusu, hafif esintilerde turunç ile karışık çiçek kokuları. Eğer turunç notalı parfümlerden hoşlanıyorsanız çok güzel bir seçim. Herkesin hayatındaki çok tanıdık ve mutluluk veren esanslardan. Açık bir esans ve çevreye dalga dalga yayılıyor. Birinin parfümünüzü hissetmesi için boynunuza sarılmasına gerek yok, sizin de bu noktaya gelene kadar çaba sarfetmenize:)2 belki de 3 metre dairesel alanda herkes bu parfümü hissedecektir. Hareketlenmenizle biraz daha uzaklara kokunuzu yayabilirsiniz.

Nerede kullanılır? Çok sportf bir esans. Aynı zamanda kalıcı. Tarz olarak bahar ve gündüze uygun giden bir parfüm. TAkım elbise kokusu değil. Kullanılır ama değil. En üst causual limiti; beyaz polo yaka tişört diye konumlanabilir. Spor sonrası, okul zamanı, haftasonu brunch saati için uygun olur. Yaş 18-55 dedik ama 30 sonrası için biraz daha kısıtlı kullanım denebilir. Yanında daha farklı markalara eşlik için olur, gençler tek parfüm olarak uzun süre kullanabilir. İçindeki çiçeklere rağmen renk turuncu bana göre. Parfüm şişseindeki mavilik ferahlığa vurgu olabilir ama tematik olarak içerik rengi olmadığı kanısındayım.Bazen turunçlu parfüm isteyenlere refere de atlanabiliyor sculptre belki de ilk girişte beni de olumsuz etkileyen ucuz parfüm algısından dolayı ancak turunç isteyenler bu parfümü ısrarla Eser'den sipariş edin. Kalıcılık 10.

Eser'in katkısı: Bu tarz tutunçgil içerikli ve sportif yaz parfümlerinin en büyük sorunu kalıcılık ve gün içersinde tazelenmelidir. Orjinalinde de benzerler içeriklilere göre daha kalıcı olan Sculptre'ın Eser yorumu; bu açıdan gün içersinde bırakın tazelenmeyi, bir sonraki kıyafet kullanımında kendini hissettirecek kadar kalıcı. Yine içindeki nota geçişlerini orjinali ile hemen hemen aynı yansıtan benzerlikte sınır tanımayan bir parfüm.

Saygılarımla.

Blog'a eklendi.http://eserkozmetik.blogspot.com.tr/

Elinize saglik sculpture benim de denedigim ama almadigim bir koku oldu surekli cok denememe ragmen sculpture neden cok bilinmiyor ulkemizdeki insanlardaki marka algisi yuzunden adini soylediginiz zaman parfumden cok anlamayan birisi nicos sculpture mi der 30 50 tl lik parfum algisi olusur. Turunc sevenlere kesinlikle tavsiye edilcek bir koku.

• Merhaba arkadaşlar bugün şöyle bir sipariş geçmek istiyorum nasıl olur sizce :

1-Alfred Dunhill- Desire Blue
    2-Carolina Herrera - CH MEN Prive Bu ikisi kesin gibi.

Kalan 2 tanesini bunlardan seçmeyi düşünüyorum size danışmak isterim sizce hangi ikiliyi eklemeliyim ?
    1-La Nuit de l`Homme Yves Saint Laurent for men
    2-Diesel Only The brave Tattoo
    3-Paco Rabanne - Invictus
    4-Terre d'Hermes

Yaşım 22 esmerim ve Ankara da yaşıyorum.Çok soru sordum kusura bakmayın ama tecrübelerinize ihtiyacım var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferodayi

Merhaba arkadaşlar bugün şöyle bir sipariş geçmek istiyorum nasıl olur sizce :

1-Alfred Dunhill- Desire Blue
    2-Carolina Herrera - CH MEN Prive Bu ikisi kesin gibi.

Kalan 2 tanesini bunlardan seçmeyi düşünüyorum size danışmak isterim sizce hangi ikiliyi eklemeliyim ?
    1-La Nuit de l`Homme Yves Saint Laurent for men
    2-Diesel Only The brave Tattoo
    3-Paco Rabanne - Invictus
    4-Terre d'Hermes

Yaşım 22 esmerim ve Ankara da yaşıyorum.Çok soru sordum kusura bakmayın ama tecrübelerinize ihtiyacım var :)

1 ve 3 yaşınıza uygun olur gibi. Ankara havasına da uygundurlar:)

Saygılarımla.
  • quote:

Armani code Profumo
    Xeryus Rouge
    M.Micallef - EMiR
    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )

Bu parfümleri sipariş edeceğim.

Eser Hocam, ödeme yaptıktan sonra bilgileri PM ile göndersek uygun mudur, yoksa mail mi atmalıyım? @EserKozmetik
  • Gny* kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisi de uygundur hocam. Yada buradan pm atın bilgileriniz de kalsın bizde.
  • ferodayi F kullanıcısına yanıt
    Evren abi olması herektigi gibi öneride bulunmus zaten hocam ama invictusun avrupa olanını tercih ederseniz daha kalıcı ve farkedilir olacaktır

• 
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.