Şimdi Ara

MSI Laptop Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizden bir isteğim var lütfen bilen birisi beni şu konuda netleştirsin.

Bugünden öncesine kadar Asus N550jv cn127h laptopu alacaktım. bugün vatan computer a gittim ve msi ları gördüm ve aklımda birden çok soru işareti oluştu. Altta tek tek yazacağım kafama takılanları lütfen yardımcı olun.

1- Oncelikle Asus u ben ince olduğu için sevmiştim fakat gerçek gözle görünce aslında kalınlığı gayet de fazla ve görüldüğü kadar kibar bir laptop ta değil. Üstüne üstlük ekran kartı hariç her özelliği aynı olup,ekran kartı ve bazı fan gibi ekstralar ile msi ın geride kalmasına rağmen fiyatları aynı düzeylerde. Nedir bu işin hikmeti bileniniz var mı ?

2- Ben oyuncu bir insan değilim genelde multimedia çok az da oyun şeklinde kullanırım laptop'u. şimdi benim amacım beni uzun süre götürsün , gelecek 3-5 yılda yarı yolda bırakmasın . şimdi ben msi alarak doğru bir karar vermiş olurmuyum ? kasası plastik sanıyordum fakat gayet de güzel olduğunu gördüm bugün. Taşınabilirlik bakımından biraz sıkıntı ancak okadar da olsun diyorum artık. ne diyorsunuz bu laptop beni götürür mü uzun yıllar kasası felan dayanıklımıdır o kadar yada servis ağı iyi midir ?

3- Bu laptopun 3-5 tane modeli var galiba. Ben kendime uygun olanı bulamadım açıkcası bakıyorum kod değişik ama aynı şeyler bir profesyonel desteği almam gerektiğini düşünüyorum bana şöyle olan modeli lazım :
    i7-4. nesil
    8/16 gb ram (hiç fark etmez çok önemli değil benim için)
    eğer ssd li ile ssd siz arasında çok fiyat farkı yoksa ssd li
    15.6" (taşınabilirlik açısından)
    kalanlar zaten ortak sanırsam.

4- Son olarak da Isınma durumunu konuşmak istiyorum. Bugün o ekstra fan butonuna tıkladım ve laptop bayağı bir hava vermeye başladı. Oyun hariç kullanımda ısınır mı? Oyun oynama durumunda ekstra fan açık olsa bile ısınır mı ?

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar.

• o kadar oyun oynamadıgınızı ifade etmissiniz bence sordugunuz sorular bu yüzden gereksiz olmuş çünkü çok oyun kasmayan birisi orta ayarlarda bile oyun oynasa sıkıntı olmaz buda bilgisayarı ısındırmaz zaten bide hangi msi modeliyle karsılastıryorsunuz onuda soyleyin tam yorum yapabilelim.
  • Asusların fiyatının yüksek olması marka kalitesi ve bunu hak eden parça kalitesi.. kasaları sağlamdır, ısınma sorunu yaşamazsın, teknik servisi en iyi olanlardan..

Oyun öncelikse eğer MSI, genel olarak iyi bir notebook kullanmak istiyosan 127H dan şaşma derim

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n550jv-cn127h-notebook-pmu276088

• 15 inch istiyorsan msi ge60 20 d modeline bakın, bıde onun ssdlı olanı var aralarında sanırım 500 lira fark var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Anakart Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Asus Z790 Hero için Ram Seçimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.