ARKADAŞLAR SPRİTE KAMPANYASINDAN PSP ALDIM ANCAK HENÜZ DOWNGRADE ETMEDİM.VERSİYON 2,5 AMA BOARDAKİ YAZIYI OKUYAMIYORUM TA082 OLMASINDAN KORKUYORUM ONUN İÇİN YAPAN VARSA BANA HABER VERSİN EMİN OLAYIM TEŞEKKÜRLER
iyide niye 2 başlık açıyorsun birader ??
ben dusurdum kendı pspmı 1.5 a zaten sagda bısı yazmıyorkı soldakıde bıraz zor okunuyor ama ıc061 gıbı bısılerdı suan hatırlamıorum
kardeşler öncelikle pardon 2 başlık için tamamen kontrol dışı oldu silemedimde kaldı tekrar kusua bakmayın
kardeş sendemi spritettan aldın psp yi o şekildemi düşürdün. bide herhangi bi problem varmı.bide nerden yaptırdın :D şimdiden saol
sanırım dağıttıkları psp ler 2,50 versiyondu ve bu downgrade edilebilir versiyon T--Mac bilgine.downgrade i de çıkalı 3 aydan fazla oldu..
bendede var sprıte dan 2.5 nasıl cıktı hayret ettım sans yoktur bende ama genede yok 2.5 versıyon gonderıyolar bırı downgrade yapsın hemen bende apcam bu umd kapagını acınca yınede hıcbırsey gozukmuyor beklemedeyım
ben bugun kadıköy de yaptırdım arkadaşlar 30 ytl ye yapıyolar. bana da sprite tan çıktı birde içine oyun yüklediler hediye gibi. gerçi ben pazarlık yaptın onu da ücretsiz yükleyin bari dedim :D
30 ytl downgrade ve oyunlar için deilmi.Kac oyun aldı psp .Ayrıca 2 gb lık hafıza kac oyun alır yaklasık
arkadaşlar sanırım dreamman115 adlı arkadaşa 3 tane psp çıkmıştı.bi sitede görmüştüm
arkadaslar sprıttan cıkan psp mı hıc para odemeden ums kullanmadan 1.5 e downgrade yaptım
ya bana yedekten çıkmıştı ama kazanamadım maalesef
NOMNSECRETEAM ARKADASIM BEN ASIL TALIHLI IDIM AMA BENA TEBLIGI GEC YAPTILAR BANA GELMESI GEREKEN TEBLIG BENIM ONLARA EVRAKLARI VE KAPAKLARI GONDERMEM GEREKENDEN 4 GUN SONRA GELDI ARADIM FIRCALADIM BOLE BOLE YAPARIM DEDIM YEDEGINIZ ARAMAMIS NASIL OLSA GONDERIN VERELIM PSP NIZI DEDILER
bende yedektim ama adamları hergün 3 - 4 defa arayınca dayanamadılar evrakları gönder dediler gönderdim ve aldım psp
neyse sucukekmek arkadasım ac umd kapagına bak ıc6001 yazıyorsa dusurebılırsın benımkı ıc6001 dı ben kendım yaptım umd ye gerek kalmadan once 2.71 e upgrade yaptım sonra 1.5 e downgrade sımdı oyun oynuyorum ms den
ya hiçbişe yazmıosa downgrade olur mu
olur diyolar ama..
sprite alınanların hepsi downgrade edeiliyor sanırım