Şimdi Ara

LG G2 için Teknosayı şikayet ediyouz. Desteklermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2033437

23 Eylül 2013 tarihinde Teknosa'dan verdiğim LG G2 32GB W 25 Eylül 2013'te mağazalarımızda stokta yazmışlardı internet sitelerine. Buna güvenerek Mağaza'dan işlemleri gerçekleştirdim ve parasını verdim yalnız hala ürün Teknosa mağazalarına gelmedi.

Sözlerini tutmuyorlar. Bu durumdan ben dahil birçok kullanıcı şikayetçi. Net bir açıklama yok. İletişim adreslerini arıyorum ama doğru düzgün bilgi veren yok.

Şikayet özü budur arkadaşlar. Sipariş veren ve ellerine ulaşmayan kişiler desteklerse sevinirim.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2033437

• quote:

Orijinalden alıntı: candeniz_1991

23 Eylül 2013 tarihinde Teknosa'dan verdiğim LG G2 32GB W 25 Eylül 2013'te mağazalarımızda stokta yazmışlardı internet sitelerine. Buna güvenerek Mağaza'dan işlemleri gerçekleştirdim ve parasını verdim yalnız hala ürün Teknosa mağazalarına gelmedi.

Sözlerini tutmuyorlar. Bu durumdan ben dahil birçok kullanıcı şikayetçi. Net bir açıklama yok. İletişim adreslerini arıyorum ama doğru düzgün bilgi veren yok.

Şikayet özü budur arkadaşlar. Sipariş veren ve ellerine ulaşmayan kişiler desteklerse sevinirim.

destekliyorum kardeşim, Ben Oğuzhan Bilişik, oraya da bu konuya bakmadan önce şikayet etmek için girmiştim zaten :) Adamlar gaziantepde olduğumuz için 1 inden önce gelmeyecek diyorlar, doğuya 3. dünya ülkesi gözüyle bakan müşteri memnuniyeti zerre umrunda olmayan bir şirket bu teknosa!

• Fx-7 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Arkadaşlara tavsiyem mağazada elinize 32GB'lık versyonunu aldığınızda satın alın. yoksa almayın. Ürün ellerinde yok çünkü. En azından bana çağrı merkezinden denilen bu.
  • quote:

Teşekkürler. Arkadaşlara tavsiyem mağazada elinize 32GB'lık versyonunu aldığınızda satın alın. yoksa almayın. Ürün ellerinde yok çünkü. En azından bana çağrı merkezinden denilen bu.

ürünü ellerine alırlarsa kılıfı alamazlar, bu bir çözüm değil kardeşim, ne kadar sipariş verildiyse o kadar stok getirmeli, müşteriyi memnun etmeliler, ha 25 inde dagıtıma başlandı, en geç 28 inde (3 iş günü kargo süresi) herkesin elinde olmalı telefon, aksi halde büyük bir haksızlık ve müşteri memnuniyetsizliği ile karşılaşacaklar....
  • Ups'i aradım arkadaşlar. Ups İzmir dağıtım merkezini daha doğrusu. Aliağa'ya bugün kargo gelecekmiş. Ama içinde benim ürün çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum....

Taşra diye tabir edilen yerlerde oturan arkadaşlar; bağlı olduğunuz ildeki dağıtım merkezini arayın hangi gün kargo bulundukları yere gelecek onun hakkında bilgi alabilirler.

• Ne yazıkki "hala" güncel..
  • Arkadaşlar desteklerinizi bekliyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürününüz elbette gelir bu kadar sabırsız olmayın yahu
  • 2 gün bekleyip netleştikten sonra alsanız olmuyor kaçıyor sanki illa ilk dakika alacaksınız, ondan sonrada şikayet
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

Ürününüz elbette gelir bu kadar sabırsız olmayın yahu

Ben çok sabırlı bir kişiliğe sahibim aslında. benim sorunum izmirden Ankara'ya evi satmak için gideceğim 2 ay kadar da dönmeyeceğim. o yüzden önemli.

teknosa'nın 25'inde stoklarda demesine güvenip aldım 23'ünde. ama ürün küçük bir ihtimal ile 30'unda elime ulaşacak. net bilgi veren de yok. benim derdim bu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

2 gün bekleyip netleştikten sonra alsanız olmuyor kaçıyor sanki illa ilk dakika alacaksınız, ondan sonrada şikayet

benim durumumda olsaniz böyle dusuneceginizi zannetmiyorum..

• Ya arkadaşlar neyin kafası bu. Bu ne acele ??? .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Ya arkadaşlar neyin kafası bu. Bu ne acele ??? .

kaç kere yazmam lâzım ?

• quote:

quote:

kaç kere yazmam lâzım ?

Pardon dostum da hiç sıkıntı yapma. Ara teknosayı Ankaradaki herhangi bir bayiiden gelince alırsın.
  • quote:

quote:

quote:

kaç kere yazmam lâzım ?

Pardon dostum da hiç sıkıntı yapma. Ara teknosayı Ankaradaki herhangi bir bayiiden gelince alırsın.

adamlar onada gelmiyorlar. buraya gelir size kargolariz diyor. sacmasapan işler.. denemedigim yol kalmadı.

• Ayın 30 u olmuş, hala cihaz felan yok ortalıkta! bekle bakalım bekle, güya önsipariş verdik, cihazın hemen elimizde olması gerekirdi, ne tuhaf insanlar ya bunlar, bir daha asla ama asla teknosadan hiç bir ürün almam!
  • Hala yok. Çarşamba günü diyorlar. 1 Hafta oldu Hala yok... Yok yok...
  • quote:

Hala yok. Çarşamba günü diyorlar. 1 Hafta oldu Hala yok... Yok yok...

Cihazı aldın mı kardeş ? ben daha alamadım :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx-7

quote:

Mudur ile baya zorladik. Istanbul'dan getirtti direk. Bana dedigi izmirde 32gb'i magazadan teslim alan ilk kişi sensin dedi. Ne kadar dogru bilemem. Gidin sıkıştırın bence. !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fx-7

quote:

Mudur ile baya zorladik. Istanbul'dan getirtti direk. Bana dedigi izmirde 32gb'i magazadan teslim alan ilk kişi sensin dedi. Ne kadar dogru bilemem. Gidin sıkıştırın bence. !

bana da orada bir arkadaş diyarbakırda 18 tane varmış, oradan sipariş ettim dedi, 2 gün oldu, dur bi arayayım :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.