Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 FİYAT -KAMPANYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kardeşler note 3'ü alabileceğimiz yerler hakkında ve fiyatlar hakkında konuşalım. Bence anakonu sadece program ve özellikler konusu olsun. Bilgi dolu olsun. sayfalarca yarısı fiyat yarısı note 3ün özelliklerini paylaştığımız yer olmasın.
    Sebastian Shaw kardeşimiz ve onun gibi eli uzun arkadaşlarımızda 9005 modelini için uğraşıyorlar onlarada kolay gelsin.....

n9005 sevenleri sevindirecek bir haber: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-note-3-n9005-32gb-snapdragon800-adreno330-lte-138002900/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 26 Eylül 2013; 8:48:13 >

• daimbey kullanıcısına yanıt
    Sizden bir başlık daha açmanızı rica ediyorum. Aksesuar paylaşımı.
  • sabah sanırım 1800dü sahibindendeki fiyat, 1900 olmuş....
  • n9005 türkiye kullanabilirmiyizsorun çıkarmazmı
  • türkiyede satışı başladımı?
  • Arkadaşlar sahibinden.comda bazı arkadaşların ilanları var lakin şu simlock olayı çözümlenene kadar temkinli olmak lazım. çünkü alıpda ortada kalma gibi bir mevzu olabilir..... Kimi haberler var üzerinde etiket bulunan ürünlerin alınması durumunda önce alındığı ülkenin sim kartıyla açılıp unlock yani kilit kaldırma işleminin yapılması gerekiyormuş ama asyadaki 4g li yani 9005 kutularda bu etiket yokmuş. herşey 1 haftaya belli olabilir.....
  • Amerika Car Toys şirketinden alınma TL olarak 1570TL ye geldi. 130 TL de kayıta verdim 1700'e Snapdragon800'lü cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScR3Am05

Amerika Car Toys şirketinden alınma TL olarak 1570TL ye geldi. 130 TL de kayıta verdim 1700'e Snapdragon800'lü cihaz.

Aslında bende sebastian gibi istiyorum sd800ü. ibrahim arkadaşla ne yaptılar bilmiyorum ibrahim beyin sesi çıkmıyor bir adet getirteceğini söylüyordu.....

Fiyat çok iyi .............HAYIRLI UĞURLU OLSUN KARDEŞİM...... Ülkemizdeki s4 fiyatı. Aslında önkanı önsipariş ve gearla 220 tl idi bunu indirmeleri lazım yönünde lakin buda petrole benziyor dolara zam geldiğinde anında ülkemizde benzine mazota zam gelmesi ama dolar aynı oranda indiğinde 3-5 gün belki 1 hafta sonra indirim gelmesi gibi... Bizler bizi yönetenlerin insafına kalmışız......
  • quote:

Amerika Car Toys şirketinden alınma TL olarak 1570TL ye geldi. 130 TL de kayıta verdim 1700'e Snapdragon800'lü cihaz.

hayırlı olsun hocam simi takınca direk kullanabiliyor musunuz ? bir de bizim de alma şansımız var mı
  • Hayırlı olsun arkadaşlar.

Öğrenci olarak yemedim içmedim 1000 lira biriktirdim. 1700e falan çalışan, kusursuz sıfır 9005 bulma şansımız var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wallcrawler

Hayırlı olsun arkadaşlar.

Öğrenci olarak yemedim içmedim 1000 lira biriktirdim. 1700e falan çalışan, kusursuz sıfır 9005 bulma şansımız var mıdır?

Maaşallah kardeş sende hiçbirşey yiyip içmiyorsun herhal , imzandaki makinayada bakınca....

Kardeş şimdilik yok gibi yani varda yok... Nakonuda simkilit olayını okumuşsundur. Herşey tamamen belli olmadan kimse bişey yapmıyor şimdilik. Yapılabilir ama herkes işini sağlama almak istiyor.
    Ancak bu kadar yuvarlak konuşulabilir....

• quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

quote:

Maaşallah kardeş sende hiçbirşey yiyip içmiyorsun herhal , imzandaki makinayada bakınca....

Kardeş şimdilik yok gibi yani varda yok... Nakonuda simkilit olayını okumuşsundur. Herşey tamamen belli olmadan kimse bişey yapmıyor şimdilik. Yapılabilir ama herkes işini sağlama almak istiyor.

Yok hocam onun taksidini hala ödüyorum :))

Evet simkilit olayından haberdarım. Bu olayın çözüme kavuşması için öngörülen bir süre var mı acaba?

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam onun taksidini hala ödüyorum :))

Evet simkilit olayından haberdarım. Bu olayın çözüme kavuşması için öngörülen bir süre var mı acaba?

Bak bu kesinki kardeş gerçekten samsung tam bir açıklama yapmadı. xda biliyorsun en bilinen mobil site ki orda bile mutlu sona ulaşamayanlar var. kimisi aldığı yerin simkartını taktı çalışıyor deniyor kimiside çalışmıyor çalışmadığını videosu bile var. yoksa ben mersindeyim kıbrısa gideyim diyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

quote:

hayırlı olsun hocam simi takınca direk kullanabiliyor musunuz ? bir de bizim de alma şansımız var mı

Vallaha hocam cihaz alındığında benim sim kilit olayından felan haberimde yoktu. Gelmesine 1 saat kala nu forumda gördüm ve korku saldı içimi sonra telefon geldiğinde direkt kullanabildim ve o gün pasaport kaydı yaptırdım.

• Arkadaşlar 2200 tlden düşük fırsatları satıldığı yerle birlikte (özellikle büyük site ve mağazalar) paylaşırsak herkes ayrı ayrı siteleri tektek kontrol etmek zorunda kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 9 Ekim 2013; 18:50:20 >
  • quote:

Arkadaşlar 2200 tlden düşük fırsatları satıldığı yerle birlikte (özellikle büyük site ve mağazalar) paylaşırsak herkes ayrı ayrı siteleri tektek kontrol etmek zorunda kalmaz.

2200'e Pendik Neomarin'de 16GB Hafıza Kartı ve ekran filmiyle beraber satışta. Forumdan bir arkadaş demişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anasayfadan... Kdv Dahil Fiyatı : 1.979,00 TL

http://www.aksarayiletisim.com/?urun-626-Samsung-N9000-Galaxy-Note-3-Distributor-Garantili.html

Siz aldınız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar var mı bildiğiniz bir kampanya veya yanında işe yarar hediye veren bir yer ? yalnız internet sitelerinden olmasın mümkünse görerek alma taraftarıyım :) İyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Anasayfadan... Kdv Dahil Fiyatı : 1.979,00 TL

http://www.aksarayiletisim.com/?urun-626-Samsung-N9000-Galaxy-Note-3-Distributor-Garantili.html

Siz aldınız mı

Ben daha almadım kardeş. O yüzden böyle bir konu açtım. fiyatlardan herkes haberi olsun ve varsa bir kampanya kaçırmayalım diye....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.