Şimdi Ara

Xperia Z1 Mini ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj





  • Xperia Z1 Mini ortaya çıktı





    Rakipleri gibi Sony'nin de üst seviye akıllı telefonları için mini trendine katılacağını daha önce sizlere aktarmıştık. IFA 2013 fuarında lanse ettiği Xperia Z1 modeline bir mini versiyon ekleyeceği konuşulan Sony'nin bu cihazına ait olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdırıldı.




    Xperia Z1 Mini olacağı tahmin edilen cihaz, abisi kadar güçlü bir donanıma sahip olacak ve kamera konusunda da hayal kırıklığı yaratmayacak. Snapdragon 800 çözümü, 2GB RAM, 20.7MP çözünürlükte G lens destekli sensör şeklindeki özelliklerde bir değişme yok. 




    Ancak Sony isminin hakkını vermesi açısından ekran boyutunu ve çözünürlüğü küçültmüş. 4.3 inçlik ekranda 720p çözünürlük sunacak olan model ayrıca daha düşük; 2400mAh gücünde bir batarya ile donatılacak. Bu denli güçlü bir donanımın 720p ekran ile birleşmesi şüphesiz performans açısından modeli en üst sıralara taşıyacaktır. 




    Xperia Z1 Mini modeli ne yazık ki bu yıl kendisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak. Satışların etkilenmemesi adına Xperia Z1 Mini modelini en erken CES 2014 fuarında görebileceğiz. Yılın ilk aylarında da satışa sunulmuş olacak.  

     

     








  • s800 olması güzel fakat o batarya o işlemci ile gün sonuna kadar cıkabilecekmi?Bu özellikler ile gelirse diger minilere nal toplatır,htc one mini ses konusunda aradan sıygırılır yine.

  • iPhone la beraber tanıtılsa eminim iPhone'u gölgesinde bırakır. Ces 2014 biraz geç gibi yeni çözümler çıkacaktır

  • Pil bir günü bile çıkarmaz alınmaz o telefon bu sebeple

  • Çok şirin görünüyor. Beklediğim tek mini..
  • Sony telefon almanın hiçbir mantığı yok.Ancak balıkçı veya denizci olursam elim sürekli suda olursa yani su geçirmezliği özelliğinden alabilirim.

    Çünkü en büyük rakibinden (Samsung) kamera,donanım,hız,ekran,batarya olarak hep geride.Üstüne üstlük ekranın altını çalan sanal tuş saçmalığı,aynı ekran boyutuna rağmen daha büyük kasaya sahip olma vs vs.
    Sony fanboylarından eksiler gelmiş.
    Xperia Z`nin yukarıda saydığım özelliklerinden hangisi S4 ten üstte ? Pil,ekran,donanım,hız,kamera ??
    Aynı şekilde Xperia Z Ultra Note 3 ten üstün özelliklere mi sahip ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giogo -- 10 Eylül 2013; 15:40:18 >
  • Sp den dikey geçiş yapacağım. Çık artık mini çıkkkkk

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine sony yine zamanlama hatası 2014 çok geç be sony sen ne zaman zamanlamanı düzelteceksin telefonu heyecanla beklerken 2014 e kim öle kim kala madem satışların etkilenmesini istemiyorsun koy s600 işlemciyi telefona 720p de hemen çıkart,s800 platformu tabletler için yapılmış birşey 2400 mah 1 günü doldurmayabilir ne zorluyorsun sony bizi s600 koy çıkar 32 gblık versiyonu 499 usd ye 64 gb lık versiyonu 599 usd ye sonra bak ekim ayında sonra apple düşünsün 5s in satışlarını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 10 Eylül 2013; 15:38:41 >
  • Çok tatlı görünüyor. Allah nazarlardan saklasın.


    Xperia Z1 Mini ortaya çıktı
  • 720p ekran ve S800 işlemci muhteşem bir cihaz olacak ama keşke 1-2 ay içinde çıksaydı satış rekoru kırardı kesin
    Edit:Bu model aralıkta noel bayramından önce piyasada olacakmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 10 Eylül 2013; 15:40:15 >
  • mütiş bi tel olmuş çıkarsa ilk işim buna para biriktirmek olur fakat fiyatı 1500 tlden fazla olur tahminim

  • Tasarımı oldukça güzel, görünüşe göre artık her üst düzey telefonun birde mini modeli üretilebilecek. Apple acaba bu stratejiyi iphonede uygulayacak mı bakalım
  • 2014'te bu donanımdan eser kalmaz. Öylesine bir haber gibime geldi!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: giogo

    Sony telefon almanın hiçbir mantığı yok.Ancak balıkçı veya denizci olursam elim sürekli suda olursa yani su geçirmezliği özelliğinden alabilirim.Çünkü en büyük rakibinden (Samsung) kamera,donanım,hız,ekran olarak hep geride.Üstüne üstlük ekranın altını çalan sanal tuş saçmalığı,aynı ekran boyutuna rağmen daha büyük kasaya sahip olma vs vs.


    özellikle şu sanal tuş saçmalığı konusunda sony gerçekten saçmalıyor altta üstte okadar boşluk cihazı kabalaştırmaktan başka ne işe yarıyor o saçma tuşları o gereksiz boşluğa koysalar ya şimdi bende sp var o tuşlar beni deli ediyor ayrıca bu sp de beş kuruş etmezmiş...

  • Xperia ZL gibi bir önyüze sahip olursa süper bir mini olur.
  • İnşallah buna da z1 gibi çerçeve koymazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda Sgs2'min yerini tutacak bi telefon. Cebinde telefon diye ramazan pidesi taşımayı sevmeyenlerdenimde ...

  • Yaza kadar fiyatı 1000-1500 aralığına düşsünde ne zaman çıkacağı önemli değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony malesef Z1 ile beni hayal kırıklığına uğrattı. Bunda da benzer bişey olacaktır. O yüzden hiç beklentim kalamdı bunla ilgili malesef. Seneye iphone 6 biraz büyür ve dahili hafızası artarsa alacağım gibi.

    Öncelikle z1 kadar güçlü olursa z1 satmaz. İlla bi yerlerden kısacaklardır. Yabancı kaynakta dahii hafıza 8 gb olacak denmiş mesela. Direk çöp yapar bu cihazı. Zira 3 gb belki boş yer kalacaktır. Bişey kuramadıktan sonra o güç ne işe yararki. Öyle yapacak olsak zaten iphone'u alırdık. Z1de anormal bir kasa büyüklüğü var. Çerçeveler tabletlerle yarışıyor. Buna rağmen ekranda tuşlar. Mesela ses çipinden hiç bahsedilmiyor. Yani sesde iddiası yok. Ekran yine TFT imiş. Wifide dual kanal (AC) desteği de yok. OIS (optik imaj sabitleme) de yok belki yazılımsal vardır ama mekanik olarak yok. Kamera odaklı bir telefonda neden tek led olur anlamsız. Malesef g2'de kart yuvası olsa şuan alacağım tek telefon o olurdu.





  • Z1 den ince gözüküyor ...
    Batarya 1 günü zorlar...
    Özellikleri kırpılmamış bir mini...

    Sony ...

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.