Şimdi Ara

Kick a Ball penaltı atma oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç gün önce bi arkadaşın verdiği linkten indirdiğim bu oyunu.arkadaşın açtığı konudan indirmiştim.ama şu anda forumu bulamadım(benden kaynaklanıyor olabilir).bu oyunu yükledikten sonra hattımdan kontör gitmeye başladı.müsteri hizmetlerini arayıp sordum.bir oyun servisine üye olduğumu söyledi.oyun servisinin müşteri servisini aradım ve bu oyun yüzünden hattımdan 104 kontör çekildiğindiğini ve 4 kontör daha çekileceğini belirtti.ama ben iki farklı hat kullanıyorum.biri kontörlü diğeri faturalı ikisindende kontor çektiler gibime geliyor.eğer yinede isterseniz burda.ama gerçekten oyun süper

http://rap idshare.de/files/25007005/OnMobile.Kick.A.Ball.S60SymbianOS.Lijoe.rar.html
    alıntıdır AYRICA BU LİNK KIRIK.(Ben kırdım)OYUN CRACKLI OLDUĞUN İÇİN YASAKMIŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motto -- 12 Temmuz 2006; 21:18:19 >

• geçmiş olsun kardeş ne deyim
  • yooo alakasi ya....alalalaa bende de var ama bisi olmuo!

bikere sen o oyunu yukeldin die operatorun musteri hizmetlerine bu oyunu şu numaralı telefon sahibi yukledi die bi rapor iletmesi lazım bu da ancak gprs ile olur ki hic alakasi olmaz uzaktan yakından! Ayrıca bi sozlesme imzalaman lazım kontur alması icin! kim demis ise cok sacma ozaman oyunu istedigin zaman yukle hattın acik degilken :) ehe oyna sonra sil :) isin espirisi :) ama hakkateguzel oyun!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 11 Temmuz 2006; 21:22:55 >
  • istersen oyun şirketinin numarasını vereyim.sor bu oyundan kontör alınıyor mu diye.hat bi arkadaşın acayip kontörler gitmeye başladı ama 104 ü bulmuş olamaz o yüzden iki hattanda aldılar heralde dedim.bende aynen öyle düşünmüştüm ben kabul etmeden alamazlar diye ama...
    aradığım adama başka hatta kullansam o hattanda kontor çeker mi dedim numaranızı söyleyin bakayım buradan hangi oyun olduğuna dedi..söyledim futbol oyunu yüklemişsiniz dedi numara zaten şirketin müşteri hizmetleriymiş o yüzden sakıncası yok heralde verebilirim. 05334866733 ayrıca bu numarayı türkcell verdi ve üç gün önce bu oyun servisine üye olmuşsunuz dedi.

he bide ordaki eleman taksit falan diyodu bence müşteri hizmetlerinden sordur.sonra bana da iletirsen sevinirim.bencede alamaması lazım kontorlerimi

• yani toplam 100 kontur mu gidecek????

iyi madem ben yukleyeli tam 5 gun oldu neden gitmedi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 11 Temmuz 2006; 21:40:22 >
  • kardes belki sen baska bi oyun yuklemisindir ondan gidiyordur olamaz mı
  • kardeş onu bende yükledim benim hat faturalı sonra patlamasın kaba bi yerlerimizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla bilmiorum ki!!! valla benden gıtmedı yanı.... karar sizin ben de aynı linkten yukledım yane.... bilginize
  • ben tam olarak bu linkten indirmedim.ama şimdi o forumu bulamadım şimdi.ama isim aynı gibi duruyor(retail-jolie kısmı falan.arkadaşlar oyunun dfarklı olması biraz zor görünüyor.ekranın yarısı kameraya bağlı topa vuruyorsun işte

ya arkadaşlar bana özel tarifemi uyguluyor bunlar yani.baska kimseden kontor gitme olayı yok yani öylemi.turkcell bu servise uye olduğumu söyledi.kendilerinin iptal edemeyeceğini bu kurumla konuşmam gerektiğini söylediler.bu linki ilk bulan arkadaş nereden bulmuştu acaba.bence sabah müşteri hizmetlerinden bi sordurun.ama oyun şirketinin müşteri hizmetleri biraz dandik bi adam farklı bişey söylüyo biri başka bişey söylüyo biri 104 kontor diğeri 108 kontor dedi

oyun şirketinin telefonu bu müşt hizmetleri
    05334866733
  • abicim yapmayın ya.atıyormuyum sizce.turkcelle bi şirket organize olup beni işletmiyorsa gerçek.o yüzden telefonu verip aramanızı istiyorum.yanlış anlamayın sizde haklısınız sizden gitmediyse kontor saçma gelir sizede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motto -- 11 Temmuz 2006; 23:37:22 >
  • ben avea kullanıyorum valla! iyi de bu oyun türk yapımına benzemiyor ki nasıl oluo öyle şey ya bu işte bi iş var aklım hiç basmıo böyle bişi olacağına kontur gider mi hiç ya?
  • @devilucifer85 bende herkese kontor gidiyo diye söylüyordum oyundan olmasın dediler.olmaz öyle şey dedim.oyunda onmobile falan yazıyo diye bi deneyeyim dedim hatsıza alıp oynadım hiçbişey olmadı.ayrıca yapan adam türkiyede bir firmaya vermiş olabilir türkiye üzerindeki haklarını.bide şimdi aklıma geldi bir arkadaş forumda bu oyunu arıyodu biride bu linki alıntı yaptığını söylemeden vermişti.linkin asıl sahibide emeğe saygı demişti.diğer arkadaşta sen bu ücretli oyunu bedavaya yayınlarken emeğe saygısızlık olmuyo dimi falan demişti(film anlatır gibi anlattım)

ya zaten olan oldu benim kontorlere hemde 104 kontor yoktu hattımda ama 50-60 gitti gibime geldi.ama bidaha arayıp soramadım.çünkü müşterri hizmetlerinde hep aynı 2 kişi çıkıyo galiba.ayıp olur diye bidaha sormadım.neyse idda etmiyorum yinede ama söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım.ama ne deyeyim gitmedi diyosunuz abi....hepinize ilgilendiğiniz için teşekkürler.yinede yazarsanız kontor gitti mi ve hangi operatör

• hala gitmedi abi benim!!!! sana bi soru ...

Eğer senin dediğin gibi bişiy varsa, bu program 053... lu numara bu oyunu yükledi raporunu nasıl operatöre ulaştıracak???

a) gprs
    b) numara

hangisi olur? telefon kendi kendine arama yapamayacağı için gprs ile olacak tahminen!!! Ki öyle bişi de olmadı bende!!! SEnce?
  • arkadaşım tartışıyor gibi olmak istemiyorum ama yani benden gitti kontor ve aradım bana bunu söylediler.ayrıca sence böyle bir teknoloji yokmu.ceptelefonuna yeni bir simkart takınca bir mesaj gönderilmiyor mu?bu mesajda telefonunuzda kartı yeni kullanıyorsunuz........wap gprs mms ayarları az sonra telefona gönderilecek flan diyor.sence bunu yaparken o numarayı arıyor mu gprs le bağlanıyor mu?adamlar bu oyunun üstünde hakları varsa-ki bence var bu oyunu bedava vermeleri saçma olur-bunu benden alırlar.belki bunu türkcell o firmaya bildiriyordur.avea bildirmiyor olabilir.benden başka kimseden kontor gitmedimi.kimse verdiğim numarayı aramadımı
    ilgilendiğin için teşekkür ediyorum devilucifer85
    quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

hala gitmedi abi benim!!!! sana bi soru ...

Eğer senin dediğin gibi bişiy varsa, bu program 053... lu numara bu oyunu yükledi raporunu nasıl operatöre ulaştıracak???

a) gprs
    b) numara

hangisi olur? telefon kendi kendine arama yapamayacağı için gprs ile olacak tahminen!!! Ki öyle bişi de olmadı bende!!! SEnce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motto -- 12 Temmuz 2006; 20:22:44 >

• yok canım tartışma yok da benim anlamadığım madem böyle bir şey var nasıl haber verdi senin cep telefonun şebekeye... Belki senden habersiz msj da atmış olabilir di mi? hani var ya virüs programları gibi ... neyse olan olmuş bakalım önümüzdeki günlerde kontürüm gidecek mi???
  • bu oyunu bu foruma iyi bir iş yaptığını zannederek paylaşan arkadaş sebepsiz yere banlanmıştır,paylaşmak kötü madem diğer oyunlar neden silinmiyor merak ediyorum neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendemileyla

bu oyunu bu foruma iyi bir iş yaptığını zannederek paylaşan arkadaş sebepsiz yere banlanmıştır,paylaşmak kötü madem diğer oyunlar neden silinmiyor merak ediyorum neden?
  • bu linki veren arkadaş hakketen ha.sebebini biliyomusun acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: sendemileyla

bu oyunu bu foruma iyi bir iş yaptığını zannederek paylaşan arkadaş sebepsiz yere banlanmıştır,paylaşmak kötü madem diğer oyunlar neden silinmiyor merak ediyorum neden?
  • sebep crackli oyun dağıtmak herhalde ne mantıksa
  • ya benide banlamasınlar kaldırıyım şu linki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.