Şimdi Ara

Ejderha Mızrağı okuyanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar son Ruhlar Savaşı üçlemesinden sonra Weis&Hickman ın yazdığı yeni bir seri çıktımı. hikayenin devamı olarak. kaç yıldır göremiyoruz yeni kitap çok özledim ben ejderha mızrağını ya

kaos savaşı üçlemesi falan demeyin salak salak yazarlar alıp sırf para kazanmak için yazıyor bi tarafıma benziyor kitap.
    bi ara Weis&Hickman ın yeni bir üçleme çıkaracağını duymuştum hatta genl olarak Raistlin üzerine olacakmış kitap. Raistlin tamamen tanrı olacakmış falanda filan ama yalan oldu galiba o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Temmuz 2006; 2:59:16 >

• up
  • ejderha mızrağı üzerine başka seri çıkarmadılar sanırım ama ikisinin başka serileride var. Ejderha mızrağı ile alakasız.
  • ölüm kapısı serisi var.
    dl'den çakma karakterle yazılmış.
  • Ejderha mızragı destanından sonra wis hickmanda ejderha mızragı uzerınden sadece para kazanmak icin kitap yazmaya basladılar. Ozellikle Raistlin cok tutunca sırf Raistlin uzerıne kıtaplar yazmaya basaladılar. Raistlinden para kazanıo adamlar. Ama genede guzel. Ama en guzeli Ejderha Mızragı Destanı.

ölüm kapısı var sonradan cıkmıs. Sandıgım kadarıyla
  • Ölüm Kapısı çok güzel seridir.
  • margaret weis'ın war of soul üçlemesinin devamı olarak yazdığı yeni bir üçleme var "the dark disciple".

ilk iki kitabı çıkmış okumadım ama bence güzeldir bulunca kesin alırım linkleri:

http://ww2.wizards.com/Books/Wizards/Products/?doc=967080000

http://ww2.wizards.com/Books/Wizards/Products/?doc=956237400

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zindan Hikayeleri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kara elf üçlemesi ve dewamını okudum kısmetse okuycam
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalimtrock

ben kara elf üçlemesi ve dewamını okudum kısmetse okuycam

Kara Elf üçlemesi Ejderha Mızrağı değildir. Unutulmuş Diyarlar(Forgotten Realms) serisidir. Çok güzeldir ama, Ben en son Şafağa Geçit okudum Unutulmuş Diyarlar'dan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalimtrock

ben kara elf üçlemesi ve dewamını okudum kısmetse okuycam

oku ; ama ilk üçlemedeki güzelliği saflığı bekleme
  • ejderha mızrağını tavsiye ederim margeret weis in yazdıgı raistlin tarihçeleri var ama ruhlar savaşından sonra ne yaptılar bilmiyorum ruhlar savaşının sonunda en üzüldüğüm olay Raistlinin olaydan tamamen çıkarılması ve Paladine in ölümlü olması olmuştu okumayanlara sonunu söledim ne kadar kötüyüm
  • ya bide e-book sitesi varmı bu kitapları indirebileceğim özellikle de ikizler serisi çok lzm kitap perisi demeyin baktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince2245

ejderha mızrağını tavsiye ederim margeret weis in yazdıgı raistlin tarihçeleri var ama ruhlar savaşından sonra ne yaptılar bilmiyorum ruhlar savaşının sonunda en üzüldüğüm olay Raistlinin olaydan tamamen çıkarılması ve Paladine in ölümlü olması olmuştu okumayanlara sonunu söledim ne kadar kötüyüm

ruhdövenini okuyorum şu an. beklediğimden güzel çıktı.
    bu arada tugay banlı ama konusunun maşallahı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eärendil -- 3 Eylül 2006; 23:59:03 >

• Ruhlar serisinden sonra Olay bitti diye biliyorum ben. Yani boşuna bekleme yeni kitap çıkmaz. Bence çıkmamalıda, çünkü sevdiğimiz herkes gitti Özellikle Tass, napim gerisinin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_rion80

margaret weis'ın war of soul üçlemesinin devamı olarak yazdığı yeni bir üçleme var "the dark disciple".

ilk iki kitabı çıkmış okumadım ama bence güzeldir bulunca kesin alırım linkleri:

http://ww2.wizards.com/Books/Wizards/Products/?doc=967080000

http://ww2.wizards.com/Books/Wizards/Products/?doc=956237400

insanların genelde topiclerin altına neden bu kadar çok saçmaladıklarını anlamış bulunuyorum...kimse konu başlıklarına yazılanları okumuyor ki, kafasına göre yazıyor aklına ne gelirse...

7-8 mesaj yukarıya yazdık ruhlar serisinin devamı var diye. yeni bir üçleme dedik, ilk 2si çıkmış dedik. yetmedi linklerini verdik. hala daha olay bitti yazanlar çıkıyor. konulara yazmadan önce neler yazılmış diye bir göz atsanız daha iyi olur arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

quote:

Orjinalden alıntı: Prince2245

ejderha mızrağını tavsiye ederim margeret weis in yazdıgı raistlin tarihçeleri var ama ruhlar savaşından sonra ne yaptılar bilmiyorum ruhlar savaşının sonunda en üzüldüğüm olay Raistlinin olaydan tamamen çıkarılması ve Paladine in ölümlü olması olmuştu okumayanlara sonunu söledim ne kadar kötüyüm

ruhdövenini okuyorum şu an. beklediğimden güzel çıktı.
    bu arada tugay banlı ama konusunun maşallahı var.

vallahi kaç ay sonra tutmuş konu

yani sonuç olarak Ruhlar Savaşından sonra özellikle Weis&Hickmann ın yazdığı bir üçleme yok sanırım? diğer dandirik yazarların sırf para için ejderha mızrağı ismini katletmesini ise eshefle kınıyorum Weis Hickmann neden bıraktı ya çok güzel gidiyordu Raistlin bi tanrı olamadı ya ona yanarım. gerçi olsaydı çok kötü olurdu ama yinede olmasını istedim. Hala o adamın iyimi kötümü olduğunu anlayabilmiş değilim

bu arada okumadıysanız Elenium üçlemesini ve devamı olan Tamuli üçlemesini şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Eylül 2006; 21:33:04 >

• VAR ARKADAŞLAR RUHLAR SAVAŞINDANA SONRA YENİ ÜÇLEMENİN İLK İKİ KİTABI ÇIKTI!

@TUGY SENİN BİR ÜSTÜNDEKİ POSTA LİNKLERİNİ BİLE KOYMUŞUM NASIL OKUYORSUNUZ FORUMLARI ANLAMIYORUM Kİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_rion80

VAR ARKADAŞLAR RUHLAR SAVAŞINDANA SONRA YENİ ÜÇLEMENİN İLK İKİ KİTABI ÇIKTI!

@TUGY SENİN BİR ÜSTÜNDEKİ POSTA LİNKLERİNİ BİLE KOYMUŞUM NASIL OKUYORSUNUZ FORUMLARI ANLAMIYORUM Kİ

durum harbiden komik

kitapların ismini de yazalım tıklamaya üşenenler için

serinin ismi The Dark Disciple.
    ilk kitap Amber and Ashes.
    ikinci kitap Amber and Iron.
    üçüncü kitap Amber and Blood.

seri ruhlar savaşı sonrasını işliyor ve mina hakkında.

ayrıca başka bir seri daha var. Dark Chronicles. Mızrak savaşı sırasında olayları başkalarının gözlerinden anlatıyor.

1.kitabın adı Dragons of the Dwarven Depths. mızrak kahramanlarin kharasin cekisini bulma hikayesini anlatııyor.
    2.kitap mızrak savaşını Kitiara ve Lord Sothun bakis acisindan anlatacak.
    3.kitap bomba olacak çünkü Raistlinin nasil siyah cüppe giydigi ve Nerakada Kara Kralice icin calistigi zamani anlaticak.
    şimdilik birinci kitap yayınlandı. diğer ikisi henüz yazılmadı.

ayrıca ejderha mızrağının animasyon filmi çekilecek. 2007 sonbaharında sinemalarda olacak

• oh be sonunda forumları adam gibi okuyan birileri çıktı, bilgiler için çok sağol @liero

dark chronicles'ı bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.