Şimdi Ara

Asistan B ile Türkçe asistan cebinizde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Apple'ın Siri ile başlattığı dijital asistan trendi, Samsung S Voice, Google Now gibi rakiplerin de katılmasıyla giderek büyüyor ve geleceğin en önemli trendleri arasında gösteriliyor.




    Buronya adlı Türk geliştirici Asistan B adını verdiği Türkçe dilinde hizmet veren dijital asistanını Android için indirmeye sundu. 




    Sesli olarak verdiğini komutları algılayabilen uygulama ile alarm kurabiliyor, tarih ve saat sorgulama, yakındaki mekanlar hakkında bilgi verme, konuma göre hava durumu bilgisi verme, harita gösterme, ayarlara erişim, Wikipedia gibi pek çok kaynaktan bilgi araması yapabilme, konuşarak mesaj gönderebilme, sosyal ağlara gönderi paylaşabilme, döviz fiyatları sorgulama, uygulama çalıştırma yapabiliyor. 




    Uygulama ayrıca görme engelliler için özel arabirim de içeriyor. Uygulama henüz beta aşamasında ve zaman zaman hatalar ortaya çıkabiliyor. Uygulama ücretsiz iken reklamsız olan versiyonu 2$ fiyat etiketine sahip.











     

     








  • Bence daha iyi isim bulmalısınız. Sanki önemsiz olduğunu vurgulamak için kullanılan yol gibi olmuş. Asistan B, Asistan C... Bir de İdris diye asistan var dı android de hala duruyor mu bilmiyorum.. Şahsen hayatta yüklemem, o adda asistan mı olur. Zaten yapacaksanız bayan sesi ile yapın, ya da en azında hem bayan hem erkek sesi koyun. Bayanlar için farketmez, ama erkek olarak kaçımız telefonla iletişim kurarken erkek sesi tercih ederiz, doğamıza aykırı. Neyse, ben zaten kullanmıyorum ihtiyacı olan için güzel ama bana gereksiz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pondera -- 18 Ağustos 2013; 12:02:34 >
  • Hayatım boyunca böyle gereksiz uygulama görmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dalga geçmekten ve aşalamaktansa en azından destek vermeliyizki geliştirilsin şu an ben kullanıyorum hiçde fena değil hem erkek hemde bayan sesi var. butür program yapan arkadaşlara köstek olmayalım destek olalım lüften..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bydvd

    arkadaşlar dalga geçmekten ve aşalamaktansa en azından destek vermeliyizki geliştirilsin şu an ben kullanıyorum hiçde fena değil hem erkek hemde bayan sesi var. butür program yapan arkadaşlara köstek olmayalım destek olalım lüften..

    Dalga geçmek? Ben sadece esprili yazdım. Okursan bence 2 tane olması gereken şey söyledim ki benim kanaatimce önemli şeyler. Ses seçenekleri varsa ne ala, ben zaten birşey demedim. Esprili yazmak illa dalga geçmek değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pondera -- 18 Ağustos 2013; 12:58:27 >
  • Arkadaşlar isme neden takılıyorsunuz ki. Asistan B olmuş C olmuş İdris olmuş. Girin bir bakın bakalım. Nasıl bir uygulama. Türkçe olarak alternatifi yok olması bir yana harika çalışıyor. Bir çok özelliği var.

  • Neden hemen hor goruyorsunuz.Bir Turk destekci heralde ugrasip yapmis destek vermeliyiz bemce.Biz destek olalim ki adamlar gelistirsin daha iyi olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Pondera, benim yaptığım idris asistana laf mı sokuyon len :D
    Bu arada aşırı sunucu yoğunluğu ve fakirlik dolayısıyla uygulama markette durmasına karşın çalışmıyor tüm bay bayanların dikkatine :D

  • asistan B yi indirdim telefona aramızdaki diyalog şöyle oldu
    B:Günaydın.
    O: Günaydın Çağlar sabah sabah rüyanda mı gördün beni.
    Ben: Selam
    O : Hoşgeldiniz size nasıl yardımcı olabilirim
    B: Nasılın.
    O: Güzel bir gün güzel bir dost iyiyim sen nasılsın.
    B: İyiyim.
    O: Seni iyi görmek beni sevindiriyor Çağlar
    B: Seni seviyorum.
    O: Seviyorsan git konuş bence.
    B: Teşekürler.
    O: Rica ederim.
    B: Canım sıkıldı.
    O: Komik videolar dersen senin için eğlenceli bir şeyler bulabilirim belki çağlar.
    B: Gittttt
    O: Söylemlerine dikkat edersen daha iyi anlaşabileceğimize inanıyorum
    B: iyi geceler
    o: iyi geceler
  • uygulama açılmadan da çalışabiliyor olmalı.örneğin telefon akranı kapalıyken sesle birini arattırıp handsfree'ye alabiliyor olmak gibi şeyler yapmak lazım.iyi bir fikir ama daha çok genç.eğlenceden öteye gitmesi için en az 1 sene falan gelişmesi lazım.henüz fonksiyonellik adına pek bir işe yaramıyor.ayrıca ismini değiştirmeleri şart :)
  • androidde kaliteli bir asistan olması güzel oldu deneyince görüslerimi editlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten güzel bi uygulama ne sorarsan cevep alıyorsun geliştirme yapılırsa ve lisanlı olarak yayınlanırsa bu program tutar

  • slm arkadaslar asistan B aldigim yeni telfonun icinde varmis ama nasil kullanilir hicbir fikrim yok yardimci olabilen birileri varsa memnun oluruz.acaba ayarlarda birseyler degistirmek falan istitiyor bilmiyorum programi calistirdigimda bana yazili olarak soyle diyor microfonu tikla konus denedim kac defa ama faile.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.