Şimdi Ara

Google Chrome Facebook Donma Sorunu Çözüm Resimli Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu Kardeşimizin Google Chrome'dan Facebook'a Girmeye Çalıştığında Donma Sorunu Yaşadıkları İçin Bu Çözüm Yolunu Buldum...Buyrun Anlatım... Google Chrome Facebook Donma Sorunu Çözüm Resimli Anlatım

• yok buda çare etmedi saol genede
  • Bu sadece PC açılırken çalışan uygulamalar mesela burada işine yaramıyanları kapatırsan PC daha hızlı açılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun ben de var sanıyordum sadece. Üstelik yeni bir sorun olduğunu görüyorum ve herkese etki etmekte galiba. Arkadaşlar bir kaç aydır sadece facebook değil ayrıca bazı api çalıştıran atıyorum görsel içerikli sayfalara girdiğimde de donma oluyordu ve mouse klavye kitlenerek 10-20 s donduktan sonra sistem bir BIP sesi ile kendine geliyordu.

Bunu sadece PC i açtığımda bir seferliğine yapmakta. Ama son bir kaç haftadır Facebook tada bu olay vuku bulmaya başladı. Daha sonra browserı kapat aç olmamakta. Tabi PC kapatıp açmaz isem. Bu sorunun hep birlikte takibinde kalalım ve çözüm bulan olursa lütfen paylaşalım.
  • +1000000 kendi bilgisayarım dahil çoğu pclerde gördüm bu sorunu tarayıcı fark etmiyor bilgisayar ilk açıldıktan sonra istersen yarım saat sonra faceye tıkla gene donuyor 25 30 saniye tüm pc kilitleniyor fare bile oynamıyor ve sadece facebookta oluyor lanet sorun artık face açarken kilitlenmeye hazır hissedene kadar bekliyorum gene kilitlenecek lanet şey diye
    Bu sorunu çözen cennetlik hemen hemen herkeste var çünkü eminim bazen kendi kendine düzelse de gene oluyor lanet
    crome sildim yükledim geçmişi falan sıfırladım faydası yok facebook içinde format atmam bilgisayarıma

• bu sorunu çözemedim. ben faceye firefox ile giriyorum onun dışında chrome kullanıyorum. tek çözüm bu şimdilik.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_81789231/f_//tm.htm#81789231

sorunu çözülmeyen arkadaşlar buradan yardım edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhantoros -- 1 Ekim 2013; 22:48:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FACEBOOK ÜZERİNDEN TEKNOSA HEDİYE DAĞITIYOR..LİNKE TIKLAYAN HERKES KAZANIYOR.TIKLAMA BAŞINA ROZET ALIYORSUNUZ.ROZETLERLE ŞANS KUTULARINI ACIYORSUNUZ.SONUNDA Bİ ÇEKİLİŞ OLUYOR.EN AZINDAN ŞANSINIZI DENEYİN.

ARKADAŞLAR LİNK BU :http://apps.faceıbook.co...4bb&sid=100003027883337
  • Konuya Yorum Yazanlara Teşekkürler,Öncelikle Konuda Anlattığım Çözüm ASUS Marka Laptobumda Çalışıyordu,Ama Şuan Ne Yazıkki Bir Faydası Yok,Şuan Ben Ne Asus Nede Casper Marka Laptobumda Bu Sorunu Yaşamıyorum..Hala Yaşıyanlar Firefox'tan Devam Etmekten Başka Bir Çözüm Gözükmüyor..
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Çözümü burada bulamayınca yabancı kaynaklarda da bir arama yaptım, ve sanırım sonunda buldum!!!!!!!! O sitede yazılanın Türkçe mealini veriyorum:

Sorun adobe flash'ın çift yüklenmesi ile ilgili.
    1. Adres çubuğuna about:plugins yazın
    2. Enter'a bastıktan sonra chrome'a yüklenmiş olan plugin lerin bir listesini göreceksiniz. Flash yazan kısıma bakın ve sayfanın sağ üst tarafındaki [+] işaretine tıklayarak detayları görün
    3. (Flash sekmesi altında iki farklı yükleme varsa) Chrome içerisindeki dahili flash uygulamasını "disable" a tıklayarak durdurun. Burada dikkat etmeniz gereken Flash'ın esas yüklemesini değil, chrome içerisindeki application klasöründeki eklentiyi durduracaksınız. (Örn: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\... )

Bu benim sorunumu çözdü. Umarım size de yardımcı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: brucellae

Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Çözümü burada bulamayınca yabancı kaynaklarda da bir arama yaptım, ve sanırım sonunda buldum!!!!!!!! O sitede yazılanın Türkçe mealini veriyorum:

2. Enter'a bastıktan sonra chrome'a yüklenmiş olan plugin lerin bir listesini göreceksiniz. Flash yazan kısıma bakın ve sayfanın sağ üst tarafındaki [+] işaretine tıklayarak detayları görün
    3. (Flash sekmesi altında iki farklı yükleme varsa) Chrome içerisindeki dahili flash uygulamasını "disable" a tıklayarak durdurun. Burada dikkat etmeniz gereken Flash'ın esas yüklemesini değil, chrome içerisindeki application klasöründeki eklentiyi durduracaksınız. (Örn: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\... )

Teşekkürler dostumm

• quote:

Orijinalden alıntı: brucellae

Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Çözümü burada bulamayınca yabancı kaynaklarda da bir arama yaptım, ve sanırım sonunda buldum!!!!!!!! O sitede yazılanın Türkçe mealini veriyorum:

saol benimde böyle düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.