Şimdi Ara

En İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç Para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
266.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Azcık boş bıraktık, ortalık yine 0-3 mesajlı adamlarla kaynamaya başladı
  • Bu ne ya! Millet dayamis reklami dayamis virali! Azicik insan olun be buraya bakanlar ameliyat olacak ameliyat! Site kalkindiracagim diye dolandiricilik yapmanin alemi yok!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihatxp

    quote:

    Orijinalden alıntı: KaRaSSS

    quote:

    Orijinalden alıntı: cumalee2

    Çok iyi tanıdığım ve güvendiğim biri olarak Op. Dr. Yakup Avşar diyorum. Facebook sayfasında ameliyat olan hastaları fotoğraflarını paylaşıyor. Linkten inceleyebilirsiniz:


    En iyi mi bilmem ama EN PAHALI olduğu kesin. Revizyon ameliyatlarında nerdeyse bir araba parası istiyor

    Peki sence böyle birşeyi haketmiyor mu ? Şöyle düşünsene seni kötü ameliyat edecek kötü bir doktora az para vermektense, seni gerçekten iyi ameliyat edecek iyi bir doktora çok para vermeyi tercih etmez misin ?

    Bir nevi ölümü gösterip sıtmaya razı ol demek gibi birşey bu
    Parası olmayan zaten ameliyat olamayacağı için, o doktorun ne kadar iyi olduğunun bir önemi olmayacaktır o kişi için.
    Doğru olan TR şartlarında makul bir ücrete o ameliyatı yapmaktır. 12-20 bin değilde 7-10 bin mesela.
    Ayda 12 ameliyat yapacağına 20 ameliyat yapar, insanlar Allah razı olsun der.




  • sırf şu 0 mesajcı ibnalara cevap atmak için bu üyelige girdim sende 0 msjlısın die blrsnz :) ama benm üyelik tarihi 2006. neyse ben yerinizde olsam sadece çevreme danışırdım görüyorsunuz işte çıkarcı arkadaşları üstte hepsi kendi reklamını yapıyor. kesinlikle arkadaşlar internetten okudugunuz şeylere paranızı vermeyin boşa. iyi bile olsa işi riske atmayın derim. özellikle şu 0 cılara hiç uramayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cumalee2

    Çok iyi tanıdığım ve güvendiğim biri olarak Op. Dr. Yakup Avşar diyorum. Facebook sayfasında ameliyat olan hastaları fotoğraflarını paylaşıyor. Linkten inceleyebilirsiniz:

    Yakup Avşar Facebook

    Burun Estetiği

    En iyi mi bilmem ama EN PAHALI olduğu kesin. Revizyon ameliyatlarında nerdeyse bir araba parası istiyor




  • Merhaba arkadaşlar..
    Yukarıda gördüğünüz sıfır mesajlı kullanıcılar aslında doktorların sosyal medya timinden kullanıcılar. Daha ilk mesajdan buram buram reklam kokuyorlar. Bu devirde herşey internet olduğu için reklamları çok okunan forumlarda kullanıcı görüşüymüş gibi yaparlar.
    Sizlere önerim doktorunuzu seçerken bizzat tanıdıklarınızın arkadaşlarınızın tecrübelerinden yararlanın. Serbest piyasa burada da geçerli. İşini iyi yapan çok tutulan doktorlar biraz daha pahalı yaparlar. Ama bu demek değil ki ucuz yapan kötü yapar. Tercih meselesidir.
    Diğer tartışma bu işi estetik doktoru mu kulak burun boğazcı mı yapsın? Kim iyi yapıyorsa o yapsın. Farketmez. Kulak burun boğazcıların tek avantajı burun içini çok iyi bilmeleri ve nefes yönüne biraz daha eğilmeleri. Her iki branştan da hem içini hem dışını çok iyi yapanlar mevcut. Doktorunuzla açık açık konuşun. beklentilerinizi söyleyin. Bu tamirat gibi değil. Herkesin burun yapısı vucudunun verdiği tepki aynı değil. Bir kişide çok iyi görünen burun diğer kişide kötü gözükebilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nawres

    buraya hastaymis gibi hesap actirip kendini ovduren utanmaz, sahtekar, esnaf mantikli doktorlara guvenip kendini teslim eden net kerizdir.

    Biraz ağır oldu ama tespit %100 doğru bir tespit
  • Burun estetiği dendiğinde Op. Dr. Süreyya Şener'i unutmamak lazım. Bu işin en eskileri ve en babalarıdır. Prof. Dr. Osman Oymak ve Fetih Orak'ı inceleyin derim.

    Op. Dr. Güncel Öztürk'de çok iyi bir doktor. Onu diğer doktorlardan ayrıştıran en önemli özelliği ressam ve heykeltraş olması. Heykeltraş babanın oğlu olması kariyerinde farklı bir dönüm noktası kazandırdı.

    Şimdi size Emre İlhan'ı da tavsiye ederdim. Ama o adamdan randevu almanız mümkün değil. Zira adamdan randevu istediğinizde en az 3 ay sonraya randevu veriyor. Full kapisite dolu. Ayrıca çok iyi bir insan. Karizması yeter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaRaSSS

    quote:

    Orijinalden alıntı: cumalee2

    Çok iyi tanıdığım ve güvendiğim biri olarak Op. Dr. Yakup Avşar diyorum. Facebook sayfasında ameliyat olan hastaları fotoğraflarını paylaşıyor. Linkten inceleyebilirsiniz:


    En iyi mi bilmem ama EN PAHALI olduğu kesin. Revizyon ameliyatlarında nerdeyse bir araba parası istiyor

    Peki sence böyle birşeyi haketmiyor mu ? Şöyle düşünsene seni kötü ameliyat edecek kötü bir doktora az para vermektense, seni gerçekten iyi ameliyat edecek iyi bir doktora çok para vermeyi tercih etmez misin ?
  • 3000 tl civarında güvenilir bildiğiniz bir doktor varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk_1952

    03.05.2014 tarihinde Saç Ekimi için Gebze den Hasan Fındık'ın Bağdat caddesindeki muayenesine gittim. Bağdat caddesindeki park ve trafik sorunu nedeniyle 15-20 dakika randevuya geç kaldım. Asistanı beni cep telefonundan aramadığı halde aradıklarını ve randevuya geç kaldığım için doktorun benimle görüşmek istemediğini söylediler. Ayrıca kovmak dan beter ettiler. Saç ekimi öncesi hastasıyla bu kadar ilgilenen bir doktorun ekim sonrası ne kadar ilgili olacağı şüpheli . Sonuç olarak kendisi tok satıcı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hata yapıp şehir dışından gitmeyi düşünen varsa iki kere düşünsün. Özellikle asistanın tavırları çok çirkindi.

    Çok üzücü bir durum olmuş gerçekten. Muhtemelen asistanin eşşekliğinden kaynaklanıyordur .




  • Kesinlikle Emre İlhanı tavsiye etmem!
    Arkadaşlar bu zatı muhteremden burun estetiği oldum burnumu mahvetti yamuktu hala yamuk aradan 4 ay çekti değişiklik pek yok 8 milyar param haram olsun ona ve bana yaptığı muameleden hiç bahsetmiyorum bile kendini çok bilmiş ve havalı bir doktor hiç benim nasıl bir burun istediğimi sormadı bile yazılan yorumların aksine çok havalı sosyetik bayan değilseniz yani onun reklamını yapıcak biri değilseniz yüzünüze bile bakmıyor asistanları ise taraflı davranıyorlar randevunuz 3 te mesela sizin yerinize başkalarını alıp sizden önce randevu almış deyip 3 te gireceğinize akşam 8 de giriyorsunuz
  • Herkese merhaba,

    Burun estetiği olacak arkadaşlara direkt tavsiyem Op. Doktor Kemal EKBEROĞLU'dur.

    Yaklaşık 10 gün önce kendisine ameliyat oldum. 3ncü günün sonunda morluk ve şişlik olayım kalmadı. (Zaten doktorumun ameliyat öncesinde yaptığı iğneden dolayı çok az morarma ve şişlik oldu yüzümde).

    Ameliyattan önce kendisi burnumun fotoğrafını çekerek yapılabileceklerini tek tek anlattı bana. Ve fotoğrafımda yaptığı düzenlemeyi de göstererek bu şekilde bir burunun benim için ideal oluğunu söyledi.

    Şu an için burnum şiş olsa bile (yaklaşık 2-3 ay normal bir süreçmiş bu) fotoğrafta bana gösterdiği burundan daha da iyisini bana hediye etti.

    Yurtdışındayım, dönüşte kardeşimi de kendisi ile tanıştırıp ameliyat için fikir alışverişinde bulunacağız. Burada yazmamın tek nedeni; Çok hassas bir konu olduğu için insanları doğru adreslere yönlendirip kaygılanmalarını engelleyebilmek.

    Şunu rahatlıkla söyleyebilirim; Burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız kesinlikle ve rahatlıkla danışıp ameliyat olabileceğiniz kişi tecrübeli Doktor ve mükemmel bir insan olan Kemal Bey'dir.

    Fotoğraflarımı da paylaşıyorum sizlerle.

    2 si bir arada olan fotoğraf ameliyat öncesi Kemal Bey'in çektiği fotoğraftır. Sol taraftaki benim ameliyat öncesi sahip oluğum, sağ tarafındaki de onun ameliyat sonrası sahip olabileceğimi gösteriği fotoşoplu fotoğraftır. Diğer fortoğraflar ise ameliyattan bir hafta sonra çektiğim fotoğraflar.

    Her zaman yardıma açığım. Bana telefonla ulaşmak isteyen arkadaşlar olursa mail atabilir.

    Herkesin istediği buruna kavuşması dileğiyle.

    Timur FIRAT
     En İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç Para En İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç Para En İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç Para En İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç Para




  • fıratimur F kullanıcısına yanıt
    @dorogano

    ameliyat oldum demişsin şimdi revizyon için mi istiyorsun ?

    eğer olmadı ve saygıda kusur eden yardımcılarının sana tavrından dolayı bunu yapıyorsan ayıp ediyorsun dostum ..mesela beni çok arada bıraktın adamdan bir dahaki hafta randevu alıp uygun bir tarihte ameliyat olmayı dusunuyordum ..Niye okuduysam şimdi senin mesajını

    ----

    @fıratimur

    daha ilk mesajında doktorunun reklamını yapabilecek kadar başarılı bulmak ve burada tanıtmak ne diyelim ki ne şanslı insanmış doktorun dostum sen de öleymişsin tabi ..Bu arada burnunu çok beğendim ancak ilk halinde kemer o kadar da rahatsız edici değil zaten yakışıklı adamsın değişen birşey olmamış

    (kinaye yada bir şüphe taşımıyor mesajım sadece ilk mesajının kendi resimlerinle verebiliyor olman dikkatimi çekti dostum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 5 Ağustos 2014; 20:14:27 >




  • Bir aralar devlet hastanelerinde olma çılgınlığı vardı. Bazı devlet hastanelerinde kaliteli doktorlarda mevcuttu, daha sonra bu doktorlar ayrıldılar tabii devlet hastanelerinden.

    Sorularım şunlar:

    -Devlet hastaneleri haala bu tip ameliyatların bir kısmını karşılıyor mu?
    -Devlet hastanesinde çalışan, bildiğiniz kaliteli doktorlar kimler?
    -Tahmini ücret ne kadardır?
  • Buradan paylaşımda bulunanlara sormayın yanıltıcı olabilir. basın, internet ve arkadaşlarınızdan aldığınız fikirlere göre 2-3 ihtimal belirleyip gidip yüz yüze konuşun. birşey kaybetmezsiniz. çoğu görüşme ücreti talep etmez.
  • 10 senedir sektörün içinde biri olarak naçizane tavsiyelerim burada bulunsun..

    * İlk defa estetik olacaksanız cebinizde 8-10 binden az paranız varsa bekleyin para biriktirin. Daha önce olmuş ve düzelttirmek istiyorsanız 10-14 bin koyun. İyi doktorlara anca bu bütçeyle ulaşırsınız. Kendine, mesleğine ve en önemlisi hastasına saygısı olan doktor hele de özelde 2-3 bine ameliyat yapmaz..

    * Çok büyük paralarla ameliyat eden doktorlar da her ameliyatı muhteşem yapıyor değiller. Doktorların hastalarının 2-3 sene sonraki fotolarını görün. Şansınız varsa eski hastalarıyla yüz yüze gelirsiniz.

    * Bence KBB uzmanına değil Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanına ameliyat olun.. Estetik ve Plastik Cerrahlar kemik eğriliğine, burun etine vs bağlı nefes alma probleminizi de çözerler zaten..

    * Dr seçerken baz alacağınız en önemli nokta fiyat olmasın.. Daha önce dediğim gibi bütçenizi ayarlayın..

    *Dr.un profesör, doçent vs olması iyi ameliyat yaptığı anlamına gelmez. Belki bazılarına yanlış gelebilir ama bana göre cerrahisi çok iyi olsa hasta yoğunluğundan sürekli okuyup, tez hazırlayıp, sınavlara çalışıp unvan kazanmaya vakti olmazdı..

    * İsmi geçen doktorların bir kaçının ismini hiç duymadım, bir kaç tanesinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Birkaçı da iyidir gerçekten..

    * 1 seneden daha kısa sürede estetik olmuş kişilerin beyanlarını esas almayın. Burun 1 senede oturu hatta bazı durumlarda 2 sene. 6 ay burnum muhteşem diye dolaşan biri tüm ödemler indikten sonra burnum çöktü ucu düştü diye ağlayabilir.


    Ameliyattan çok doktora karar vermek önemli ve sancılı süreçtir.. Herkese kolay gelsin..

    (Bu arada doktor değilim, plastik cerrahlarla çalışıyorum. Öneri istemeyin ki reklam olmasın..)




  • yaGmurluk Y kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim olayı çok güzel özetlemişsiniz.
  • 0 mesajlı troller yazmazın insanlar ameliyat olacak aptal yerine koymayın insanları..
  • buraya hastaymis gibi hesap actirip kendini ovduren utanmaz, sahtekar, esnaf mantikli doktorlara guvenip kendini teslim eden net kerizdir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.