Şimdi Ara

İstanbul Anadolu - İyi Dizel Motor ve Turbo Ustası / Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz iyi bir dizel motor ve turbo ustası arıyorum....
    usta veya servisin dizel motorlar ve dizel turbolar konusunda bilgili, tecrübeli, yetenekli ve kazıkçı olmamasını istiyorum....
    önerilerinizi beklliyorum...

• Buyrun gelin ben yardımcı olayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

Buyrun gelin ben yardımcı olayım..

chip tuning değil dizel motorun arıza onarımına ihtiyacımız var.... belki turbo kontrol edilebilir.... bunlara ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Buyrun gelin ben yardımcı olayım..

chip tuning değil dizel motorun arıza onarımına ihtiyacımız var.... belki turbo kontrol edilebilir.... bunlara ne dersiniz?

Benim uzunca seneler Diesel Center Ustalık Tecrübem var.. Ben Şişli Motor Meslek Lisesi Mezunuyum..

Ataşehir deki Garajım Yetkili servisi aratmayacak düzeyde donanımlıdır. Asistanım 8 yıl Volkswagen EREL oto da görev yapmış tecrübeli bir mekaniktir..

Turbonuzu araçdan sökmeden heryerde yaptıramayacağınız hassaslık ta kontrol edebiliriz..

lütfen randevu alınız..

216 471 12 82
    Megachips Garage..

• ben bu hafta içi w201 mercedes 2.0D arabamı rektefiye yaptıracağım motor konusunda önerisi olan varmı ?
  • dizel motordan iyi anlayan, alçak gönüllü, uçmayan, servis usulu parça değiştiren değil eski usul tamir yapan ""tamirci"" iyi bir ustaya ihtiyacım var....
    yani servis mantığı ile değil eski tarz usta mantığı ile çalışacak biri arıyorum....
    benim babadan kalma benzin motoru için gittiğim ustam böyle biridir.... ufacık bir eleman için komple parçayı değiştirmez... açar aleti ve o ufak elemanı tamir eder/değiştirir... hem memleket hemde müşteri ekonomisine uygun bir ustadır.... keşke dizeldende anlasa ama dürüst biri olduğundan atmosferik benzin motor ustasıyım ondan iyi anlarım der ama başka risk almaz... onun o yönünü severim... dizel motor için işte böyle bir usta arıyorum....
  • arkadasım ben bostancı sanayideyim gelip cayımızı icebilirsin hem turbo hemde motor konusunda yardımcı olurum sana ben şahsen turbo işiyle uğrasıyorum ama rektefiye geçmişimizde var (baba tarafından). + hiç bir zaman turbolar sökülmeden içindeki parçalara bakmadan en ince şekilde kontrol edilemez sadece araçın üzerinde basıncı sesi gibi şeyler kontrol edilebilir.
    istersen bana telefon et yada p.m. at ben sana dönerim.

kuzey turbo
    0216 469 47 18
    0532 747 68 74
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da motor ustası tavsiye...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Helal olsun. Bayağı dizel motor ustası varmış. Kendimi emin ellerde hissettim. Fakat ne aksilik ki taaa Anadolu yakasında.
  • quote:

Turbonuzu araçdan sökmeden heryerde yaptıramayacağınız hassaslık ta kontrol edebiliriz..

lütfen randevu alınız..

216 471 12 82
    Megachips Garage..

Aslında vakit bulabilsem ben de bir uğramak istiyorum size.

Araç 208.000km'ye dayandı, turbo hala orjinal turbo.

Çekişte eskisine oranla küçük bir düşüş vardı fakat mazot filtresini değiştirince büyük oranda düzeldi. Turbo ne alemde acaba merak ediyorum.

Haftasonları açık mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 23 Kasım 2012; 11:53:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rstknksl

Aslında vakit bulabilsem ben de bir uğramak istiyorum size.

Araç 208.000km'ye dayandı, turbo hala orjinal turbo.

Çekişte eskisine oranla küçük bir düşüş vardı fakat mazot filtresini değiştirince büyük oranda düzeldi. Turbo ne alemde acaba merak ediyorum.

Haftasonları açık mısınız?

Cumartesileri sadece ..

randevu almalısınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.