Şimdi Ara

işbank kredi kartı ve avea web ten kontör yükleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
26.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işbank kredi kartı ve avea hattım var internetten bi şekilde kredi kartı hesabımla ya da telefondan bişey yaparak kontör yükleyebilir miyim??

• Bildiğim kadarıyla bankamatikten otomatik kontor yükleme talimatı verebiliyorsun.
  • herhangı bır kredı kartıyla (iş bankası kredı kartı olması sart degıl) iş bankası atm lerınden kontor yukleyebılırsın.
  • kullanan biri olarak anlatayım.
    webden yüklenmiyor
    bankamatiğe gitmekte zahmetli iş. ayrıca heryerde bankamatik yok. eee ne yapacaz. tabiki Ceptenkontor yükle

önce işbankasını arayın. söyleyinki ben avea hattımı kredi kartım ile eşleştirmek istiyorum. olay 1 dakika sürüyor. tamamdır.

sonra telefonunuzdan *100# yi tuşlayın
    açılan yerden
    7 yi tuşlayın.
    orada cepten kontör yükle deyin. ve çıkan adımları takip edin. olay bu. hem ücretsiz. hemde kredi kartından alışveriş oluyor. ayrıca bindirme fiyat yok. şuanda 100 kontor 11,50 ytl

ben kullaniyorum tavsiyemdir.
  • Ya yüklenmezmi..

Bilende konuşuyor bilmeyende konuşuyor..

İnternet şubesine girdikten sonra ÖDEMELER kısmında kontör yükleme yeri var..İnternet üzerinden yükleyebiliyordsun bu sayede
  • HAYIR.ONU BANKAYA SÖYLÜYOSUN VE TELEFON NUMARASINI SÖYLÜYORSUN VE DAHA SONRA SANA GELİYO.

• Arkadaslar İş Bankasının Internet subesinden kontor yukleyebilirsiniz. Ancak İnternet Bankacılığı talimati vermiş olmanız gerekiyor. Yani vadesiz TL / kredi kartı hesaplarınızın internet uzerinden kullanıma acık olması gerek . Bu işlemi bağlı oldugunuz şubeden yapabilirsiniz.

Gerekli işlermleri tamamladıktan sonra İş Bankası İnternet subesine şubenizden sağladıgınız bilgilerle giril yapıp ÖDEMELER menüsü altından AVEA KONTOR yukleme secenegine tıklayıp 100 ile 2000 arası degisen miktarlarda kontor yukleyebilirsiniz. Tutar , işlem sırasında seciminize göre kredi kartınızdan ya da vadesiz TL hesabınızdan cekilecektir. Ve işlem sonucu SMS yada 9333 den gelen otomatik bilgi cağrısı ile bildirilecektir.

Ayrıca aynı menü içerisinde TALİMATLI KONTOR YUKLEME özelliği sayesinde kontor miktarınız 40 a düştügünde otomatik olarak 250 kontor yuklenmesini sağlayabilirsiniz. Tabi bu sizin seciminiz.. Ben tercih etmiyorum...

Ben sürekli internet uzerinden kontor yukluyorum. Su ana kadar herhangi bir sorun yasamadım.

Bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 12 Nisan 2006; 21:51:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim anlattığım yolu yağpın. daha basit. hemde heryerde internet yok yani. ama cep telfonunuz hep yanınızda.
  • İyi de ben yok oyle yapmayın boyle yapın demedim ki. Bilgi verdim sadece. Her seyi tartısma platformuna cekmeyin.

Bilgi veren birine tesekkur edecegin onu boşverin benim dedigimi yapın diyorsun. Belki demek istedigin sey farklı ama her seyin bi soyleniş tarzı vardır...

Mesela şöyle diyebilirsin:

Arkadasımız acıklama yapmıs kendisine tesekkur ederiz ancak bu yol daha zahmetli olabileceginden siz yine en iyisi cep telefonu ile işlem yapın derim . Çünkü pratik. Hem her yerde bilgisayar bulamayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 13 Nisan 2006; 0:15:11 >
  • surfer e bende katılıyorum..

Bilgisi için teşekkrüler..

BENDE BİR SENEDİR HEP İNTERNETTEN ALIYORUM..HİÇ KONTÖR KARTI KULLANMIYORUM..

GAYETTE GÜZEL..
  • peki arkadaslar telsim için boyle birsey varmı?

quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

kullanan biri olarak anlatayım.
    webden yüklenmiyor
    bankamatiğe gitmekte zahmetli iş. ayrıca heryerde bankamatik yok. eee ne yapacaz. tabiki Ceptenkontor yükle

önce işbankasını arayın. söyleyinki ben avea hattımı kredi kartım ile eşleştirmek istiyorum. olay 1 dakika sürüyor. tamamdır.

açılan yerden
    7 yi tuşlayın.
    orada cepten kontör yükle deyin. ve çıkan adımları takip edin. olay bu. hem ücretsiz. hemde kredi kartından alışveriş oluyor. ayrıca bindirme fiyat yok. şuanda 100 kontor 11,50 ytl

• quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

kullanan biri olarak anlatayım.
    webden yüklenmiyor

açılan yerden
    7 yi tuşlayın.

verdiğin bilgi için saol ve webden de yükleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deitel -- 15 Nisan 2006; 9:38:35 >

• beyler en son deneyen oldu mu bu sekilde kontor yuklemeyi fiyatlarini merak ediyorum ama bir turlu ogrenemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailoglu

beyler en son deneyen oldu mu bu sekilde kontor yuklemeyi fiyatlarini merak ediyorum ama bir turlu ogrenemedim

nerden aradın buldun bu konuyu :)
  • quote:

beyler en son deneyen oldu mu bu sekilde kontor yuklemeyi fiyatlarini merak ediyorum ama bir turlu ogrenemedim

fiyatlar aveanın ilan ettiği fiyatlar olur.isbankasıyla anlaşmalı zaten.
    50- 9ytl
    100- 17.5ytl
    150- 25ytl
    250- 39ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: prodowns

quote:

fiyatlar aveanın ilan ettiği fiyatlar olur.isbankasıyla anlaşmalı zaten.
    50- 9ytl
    100- 17.5ytl
    150- 25ytl
    250- 39ytl

aynı fiyatlar sitede yazanlar bankadada geçerli
  • İşbankası internet şubesi ile eğer kredi kartınız varsa anında şifre ile internet şifresi alabilirsiniz şubeye gitmenize gerek yok. Türkcell,vodafone ve avea ya kontör yükleyebilirsiniz. Para kredi kartınızdan çekilir. Faiz yada komisyonda ödemezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.