Şimdi Ara

elektrikli şofben önerisi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
215.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkererol

    Arzum'a kafam yattı benimde. İlk mesajlardaki şofbenlerin tehlikeli boyutlarını gözler önüne sergilemeniz beni korkutmuşta olsa Arzum'un sundukları beni ikna etti.


    arzum kalitelidir güvenle alabilirsiniz yalnız evinizde toprak hattının olmasına dikkat edin :)
  • arzum kullanıyorum çok elektrık harcıyo o bır ıkıncısıde buzdolabı bu ikisini değişcem bi an önce
  • takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fefeyx

    arzum kullanıyorum çok elektrık harcıyo o bır ıkıncısıde buzdolabı bu ikisini değişcem bi an önce


    çok saçma bir şey yazmışsınız elektrikli ani su ıstıcılarının güçleri çoğu markada standarttır yani arzum çok elektrik harcıyor şu marka az harcıyor diyemezsiniz ayrıca harcadığı elektrik kadar suyu ısıtır elektrikli şofbenlerin standart güçleri şu şekildedir
    1.kademe: 3000W
    2.kademe: 4000W
    3.kademe: 7000W
    gidip başka marka alsanız da aynı elektriği harcıyacaktır.
  • bende aynı şeyi söylemek istedim, abi ısıtıcıya su tazziğini artırsan da banamısın demıo hep su sıcak gelıo çok az suyu soğutuyor 1. kademede altına giremiyorsun sorunda orda bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fefeyx

    bende aynı şeyi söylemek istedim, abi ısıtıcıya su tazziğini artırsan da banamısın demıo hep su sıcak gelıo çok az suyu soğutuyor 1. kademede altına giremiyorsun sorunda orda bence


    evet bazen ben de düşünüyorum acaba fazla mı elektrik çekiyor da bukadar sıcak oluyor su diye ama biz şimdiye kadar 3.kademe nerdeyse hiç kullanmadık elektrik faturamızda da 3.kademeyi kullanmadığımız sürece fazla bi değişiklik olmamıştı herkes 1.kademede 2.kademe iyi ısıtan şofben arıyor siz de bunu değiştircem diyorsunuz bence sakın değişmeyin boşuna paranıza yazık etmeyin
  • asıl istediğim evdeki sofpenı kazanlı ısıtıcıyla değiştirip akıllı sayaç ve zaman ayarlı priz takarak kullanmak,onunla ilgili bizde dükkan vardı kapattık onun elektrık sayacı duruyo onu takabılırmıyız eve acaba bilgisi olan varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noplaceforchance

    İhlas alanlar aklını peynir ekmekle yemiş olmalı bence. Bir kere bu firma zaten milletin parasını din kisvesi arkasına sığınıp dolandırmadı mı? Çevremde ihlas holdinge para kaptırmış o kadar insan var ki.. Bir de hala böyle bir şirketin elektrikli ürününü alıp, onun ısıttığı suyla yıkanmayı düşünenler var. Allah göstermesin diyorum.
    Bu kadar gıcık olmamın bir diğer sebebi de başıma gelen bir olay. Bilirsiniz öğrenci evlerinin neredeyse tamamında ucuzluğu nedeni ile bu İhlas su ısıtıcılarından vardır. Bir gece arkadaşımın evince uzun muhabbetten sonra sabaha karşı uyuduk. Yattıktan sonra burnuma gelen garip kokular nedeni ile kalkıp banyoya girdim. Gördüğüm sahne korkunçtu arkadaşlar. O ihlas sofbenin plastik akşamı alev alev yanıyor, tavana simsiyah dumanlar püskürtüyor, yerdeki paspasa akışkan halde yanan palstik parçaları damlıyordu. 10 saniye o sahnenin dehşetiyle donup kaldıktan sonra hemen sigortayı kapattım ve duşu açıp (allahtan su akıyordu) yangını söndürdüm. Uyuya kalmış olsaydım kesinlikle cayır cayır yanacaktım. Benzer şekilde hlas su ısıtıcısı yanan çok kişiyle tanıştım.
    Bu yüzden kimse bana ihlas aldıramaz ve kimseye de tavsiye etmem.


    kesinlikle doğru aynısı benim başımada geldi..Annem uyanmasaydı ölmüş gitmiştik..uyandıktan sonra aynı dehşeti bende yaşadım...İHLASTAN KESİNLİKLE UZAK DURUN diyorum başkada bir şey demiyorum..




  • Beko elektrikli şofben aldım garantisi bittikten beş ay geçti ve bozuldu.[simage][/simage]80-100 tl ye aynı tipten şofbenler varken tuttum 200tl vererek bekoyu almıştım[simage][/simage].Tavsiye etmem.Ben yandım arkadaşlar siz yanmayın.(Belki bana iyisi rast gelmemiştir ama yine de siz dikkatli olun derim.)[simage][/simage]
  • Vay ben ürünü aldım ve kullanıyorum. Konuya dönmeyi unutmuşum. Cevaplanan mesajlarda görünce fark ettim. Alet çok güzel, sorun yok, henüz aileden kimse de çarpılmadı. Kullanıyoruz mutluyuz )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalok

    Vay ben ürünü aldım ve kullanıyorum. Konuya dönmeyi unutmuşum. Cevaplanan mesajlarda görünce fark ettim. Alet çok güzel, sorun yok, henüz aileden kimse de çarpılmadı. Kullanıyoruz mutluyuz )

    güle güle kullanın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahinyildirim

    Beko elektrikli şofben aldım garantisi bittikten beş ay geçti ve bozuldu.[simage][/simage]80-100 tl ye aynı tipten şofbenler varken tuttum 200tl vererek bekoyu almıştım[simage][/simage].Tavsiye etmem.Ben yandım arkadaşlar siz yanmayın.(Belki bana iyisi rast gelmemiştir ama yine de siz dikkatli olun derim.)[simage][/simage]

    bu galiba bekoların kronik sorunu bizimle beraber komşumuzda elektrikli şofben aldı biz arzum aldık o beko bizimki halen sağlam onlarınki bozuldu yenisini aldılar.
  • arkadaşlar şöyle bir durum söz konusu:

    nasıl ki katı yğ denilince akla sana yağ geliyorsa; nasılki kağıt mendil dendiğinde akla selpak geliyorsa.

    şofben denilince de akla ihlas gelir..

    biz evimizde 15 senedir ihlas kullanıyoruz bir kere ne elektirikçi çağırdık ne de sigorta attırdı.

    şimdi yeni evleniyorum ve ihlas ın aura olanını alacağım bende.
  • Evde vailant elektrikli şohben var. İlk defa kullanıyoruz. Yaklasık 3 aydır kullanmaktayız. İnanılmaz çok elektrik harcıyor. Elektrik faturası yuzunden mahvolduk. Eskiden 100 TL gelirken simdi 230 TL geliyor.
  • ani su ısıtıcıları banyo yapmak için kullanıldığında elektrik faturalarını bu denli yükseltebilir ama duş için kullanıldığında 25-30tl en fazla fark yapar diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar bütün yorumları okudum ama düşüncelerimi pek netleştiremedim.

    biz alacağımız şofbeni öğrenci evinde kullanacağız. ev sivasta, kışın sık sık banyo yapmayı gözü kesmiyor insanın fazla kullanılmaz zaten bu yazdan diğer kışın kadar kullanılacak 10 ay falan.

    Lider marka elektrikli şofbenler var uygun fiyata 50-60 lira civarı. Kullanmış olan var mı aranızda? Veya o fiyat aralığında ben '.....' aldım, güvenle alabilirsin dediğiniz başka bir marka var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindemannu2 -- 29 Mayıs 2012; 22:18:44 >
  • @cantazmania
    Siemens' in ani su ısıtıcıları 3 Fazlı 14/18/21 kW güçlerde imal ediyor firma. Termosifon bakmanızı tavsiye ederim.
  • Şu anda oturduğumuz eve elektrikli Siemens taktırdım bir kaç sene önce. İstanbul'dayım ve kışın suyun ısınması bir çile. Sıcak soğuk dengesini ayarlamak mümkün değil. Basınç değişince ya donuyırsun ya haşlanıyorsun. Yani banyo keyfi diye birşey kalmadı. Ankara'nın soğuğunda verim alabileceğinizi hiç düşünmüyorum. Üstelik gelen elektrik fiyatları da inanılmaz. Bence olabiliyorsa doğalgazlı sofben taktırın. Daha hesaplı. Olamıyorsa bence de termosifon çok daha mantıklı.
  • Termosifonların içi tam bir bakteri yuvası, kesinlikle tavsiye etmem komşumuz taşınırken içinin suyunu tahliye etmek için alt kapağını söktüler içi resmen leş gibiydi ayrıca cihaz daha ikibuçuk senelikdi. En mantıklısı doğalgazlı sabit su sıcaklığı sağlayabilen hermetik şofbenler bildiğim kadarı ile tüp ile de kullanmanız mümkün bu şofbenleri ve hiçbir tehlikesi yok çünkü bulunduğu ortamla yanma odası arasında kesinlikle hava alışverişi olmuyor.
  • Elektrikli ani su ısıtıcısında tek bir efsane var o da Demirdöküm D200 maalesef ki bu küçük canavar üretimden kalkmış, Demirdökümcü amcalar daha karlı kazanlı alana ağırlık vermişler ve piyasada bulunmuyor :S
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.