Bildirim
SSC Napoli Taraftar Köşesi (22. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Adamım attı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
Kimber Kable 12tc/8vs -
-
2-0 insignie
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Doğruyu söylemek gerekirse güzel oynadınız,ve hakkınız olan maçı 2-1 lik skorla aldınız.Tebrikler... _____________________________ -
Gonzalo yine attı ve yanıltmadı beni, Real'e uymadı ama kesinlikle Top Class bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. _____________________________ Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691) -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Real Madrid
GON-SA-LOOOO I-GU-A-YINNNN
Ne güzel meslek bu böyle, koysunlar beni Bernebau'ya sabaha kadar bağırayım.
birde bizim taraftarların koyuluğundan bu durum böyle :D yoksa bir valenciada,unitedte city de böyle şeyler olmaz ama madrid barca,özellikle dortmund ve beşitaşta olur_____________________________
-
Adamın adı Decibel Bellini beyler 
Cavani de çok pis gaza getirirdi takımı 
Bu arada realasim Real ile Barça da bu tarz şeylerin olacağını sanmam ama olurda bir gün Bernabeu'ya yolumuz düşerse fethederiz orayı :)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Fernando Hierro
Adamın adı Decibel Bellini beyler
Cavani de çok pis gaza getirirdi takımı 
Bu arada realasim Real ile Barça da bu tarz şeylerin olacağını sanmam ama olurda bir gün Bernabeu'ya yolumuz düşerse fethederiz orayı :)
yok panpa o takma adı gerçek adı daniele bellini
ama şu gerçekki taraftarı çok fena gaza getiriyor
http://www.youtube.com/watch?v=Xr-eDxkSDOc#t=13 İnter taraftarlarından ırkçılık.. Ben anlamıyorum bunu niye san paoloda yapmıyorlar denesinler bakalım san paoloda ama bunlar faşist oldukları için ancak kendilerine göre yerde küfür eder,ırkçılık yaparlar buyrun gelin san paoloya korkak herifler #NORDMERDA _____________________________ -
Napoli'yi hayranlikla izliyorum. Lig, avrupa dinlemeden doludizgin gidiyor takim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Mükemmel gidiyorsunuz beyler. Benitez den boyle bir takim hiç beklemezdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Milanı 27 yıl sonra milanoda yenmek ayrıca bir başarı,milan en azından inter gibi ırkçı değil başarılar milan
Hızlı