Şimdi Ara

Tekin Acar amacına kavustu. Artık yurtdısından parfum vs. hayal artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiginiz üzere uzunca bir süredir Tekin Acar ve diğer kozmetikciler yurtdışından parfüm getirilmesinin yasaklanması konusunda ilgili makamlara sürekli şikayetlerde bulunuyordu. Bu konuda en büyük bas belaları strawberry idi. Ancak devlet baba bunlara öyle bir güzellik yaptı ki yurtdışından gelen tum parfum vs leri gümrüğe tabii tuttu. Almak istediğinizde ise karşınıza bir sürü engel çıkarttı. Hatta bazilarını alıcıya sormadan mahrece iade etti. Yani kısacası devlet vatandaşına ey halkım Tekin acardan kaziklanmak varken ne uğraşırsınız böyle boş islerle dedi. Ama Tekin Acar a sormadı bile, kardesim bu vatandaş neden senden değilde yurtdışından getiriyor parfümünü? Acaba biraz fazla mı pahalı satıyorsun?
    Evet arkadaslar Tekin Acar amacına ulaştı. Ancak ben bugüne kadar sadece 1 kere Tekin acardan alışveriş yapmıştım. Bu olaydan sonra da hayatımın geri kalanını kolonya ile geçirmeye karar verdim. Sizde böyle yapın. Ya doldurma parfüm yada kolonya. Mis gibi...
    Kalın saglicakla...

alıntı : Ebay forum .. !!

• gerçekten bu kozmetik firmalarına gün doğurdu.Bende bundan sonra doldurma parfüm almayı düşünüyorum.Zaten orijinal parfümlerin içindekinin maliyeti birkaç dolar birşey kalanı reklam ile üretici ve bizleri kazıklamak için fırsat kollayanlara gidiyordu.
  • d&p
  • 1 senede 4 tane ayakkabı değiştirdim, toplam maliyeti nerden baksak 400 lira civarı.

1 ay önce tekin acardan bir parfüm aldım 115 tl ye. kullanalı 1 ay oldu çok az bir miktarı gitti. bu şekilde kullanırsam 6 ay gider diye tahmin ediyorum.

şimdi soruyorum size bu para mı çok ? bir parfüme o kadar para verilir mi diyoruz ama bu günün şartlarında lazım olan bir şey. nasıl bir tiger marka ayakkabıya 150 tl veriyosanız bu paralarda verilmeyecek paralar değil.

açık parfüm önerenler var ama ben önermiyorum. açık parfümlerin çok rahatsız eden bir kokusu var hele fazla sıkıldığında yanında dahi durulmayacak derecedeler. markası modeli farketmez en önerilenler bile bi halta yaramıyo anca burun direğini kırıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx
    1 senede 4 tane ayakkabı değiştirdim, toplam maliyeti nerden baksak 400 lira civarı.

1 ay önce tekin acardan bir parfüm aldım 115 tl ye. kullanalı 1 ay oldu çok az bir miktarı gitti. bu şekilde kullanırsam 6 ay gider diye tahmin ediyorum.

şimdi soruyorum size bu para mı çok ? bir parfüme o kadar para verilir mi diyoruz ama bu günün şartlarında lazım olan bir şey. nasıl bir tiger marka ayakkabıya 150 tl veriyosanız bu paralarda verilmeyecek paralar değil.

açık parfüm önerenler var ama ben önermiyorum. açık parfümlerin çok rahatsız eden bir kokusu var hele fazla sıkıldığında yanında dahi durulmayacak derecedeler. markası modeli farketmez en önerilenler bile bi halta yaramıyo anca burun direğini kırıyo.

Hoşgeldiniz Tekin Bey. Biz de sizi bekliyorduk...

• quote:

1 senede 4 tane ayakkabı değiştirdim, toplam maliyeti nerden baksak 400 lira civarı.

Arkadaş kısaca dar gelirliliğin alemi yok demek istemiş.

• Burada 180 lira olan parfüm, ABD'de 80 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 5 Haziran 2011; 21:26:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mesele şu yurtdışı sitelerinden 1 liraya aldığın şeyin burada 3 liraya satılması.Aradaki farkın tek mantıklı açıklaması var kazıklanıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 5 Haziran 2011; 21:26:23 >

• Mesele vergi değil ki. Vergi olsa yaptığımız her yurtdışı alışverişten vergi alınır, direkt yasaklanmaz.

Yurtdışından alabildiğimiz zamanlarda, rekabet ortamında bile fahiş kar oranlarından vazgeçmeyenler, şimdi tekel olduklarında bayram seyranlarda yapmaya tenezzül ettikleri %5 indirimi bile yapmazlar. Hadi devlet fiyatları denetlesin, halkı ezdirmesin. Nerde? Ayrıca birkaç populer markanın yine sadece birkaç popüler ürününü getiriyorlar; benim kullandığım parfümü getirmediklerinden artık hiçbir şekilde ulaşabilme ihtimalim kalmıyor.

Kozmetik ve her türlü besin desteği, sporcu gıdasını yurtdışından alma tamamen yasaklandı. Diğer her türlü ürün de (kitap, cd, elektronik eşya vs) yılda 5 kez olmak üzere sınırlandırıldı.

Her yerde alanen raklam yapan, içeriği ne olduğu belli olmayan besin desteklerine bir dur demeyen, hatta onay veren devletimiz para babalarını düşünmek yerine şu halkın yanında olsa keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbesLang -- 5 Haziran 2011; 21:45:40 >

• aklıma sabancının mıydı koçun muydu kasıtlı olarak başka markaları Türkiyeye sokmaması için uğraşları geldi. İstedikleri olup ülkenin kralları olmuşlar adamlar halk çeşitlilikten yoksun bunlara yönelmiş yazık ya valla... Özgürlük buralarda olmalı sınırlar işte belli kesimi zengen etmektek başka bişey değil
  • hepsiburada.com veya vimjo.com'daki kampanyaları takip edin. bazen yurtdışı sitelerden bile daha ucuza denk gelebiliyor parfümler. hepsi birden girmiyor kampanyaya tabi, artık şansınıza.
  • Ne kadar rahatsınız, alışveriş özgürlüğümüz elimizden alınıyor ve hala rahat rahat Tekin Acar'ı tavsiye edebiliyorsunuz. İşin parfüm kısmını geçtim, ben istediğim ürünü niye getirtemiyormuşum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.