Şimdi Ara

19-22 Mayıs Forum İstanbul Bungee Jumping (SSLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katılacaklar var mı? Ben ön rezervasyonumu yaptırdım yarın ödemeyi gerçekleştireceğim.

Detaylı bilgi burada;
    http://www.kampist.org/etkinlikler/macera-faaliyetleri/bungee-jumping

Katılacak olursa buluşabiliriz orda...

Edit: Rezervasyonumu Cuma'ya kaydırdım arkadaşlar. Perşembe işim çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Ulrich -- 21 Mayıs 2011; 12:43:31 >

•  19-22 Mayıs Forum İstanbul Bungee Jumping (SSLİ)
     19-22 Mayıs Forum İstanbul Bungee Jumping (SSLİ)
  • Kaç kilosun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Kaç kilosun ki?

89
    benle alakalı değil hocam
    o nasıl bir sınırdır neye güveniyorlar ki o kadar sınır koymuşlar
  • Sen o halatın şişmanlar için olanının kalınlığını gördün mü?
  • kaç kuruş la hep yapmak istemişimdir şu olayı
  • lars hacı atlamadan önce yediklerin yerçekimine dayanamazsa nolcak?

SS isteriz geleneksel olarak, zamanı gelince hatırlatırız
  • Bende hep atlamak istemişimdir ama İstanbul'da değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Bende hep atlamak istemişimdir ama İstanbul'da değilim.

Siteye gir bak birkaç il daha var.
  • Arkadaşlar Perşembe günü 75 TL, Cuma 85 TL, Haftasonu ise 100 TL. SS'leri tabiki ekleyeceğim. Ayrıca fiyatı makul olursa profesyonel video çekimi de düşünüyorum.
  • İzmir' dede varmış atlasam mı çok severim adrenalini ama fiyatlar yüksek yahu.
  • Valla bir saat Guitar Hero oynamak 15 lira. 1 Saat kaliteli bir stüdyoda müzik yapmak 35 lira iken vinçten atlamak için 75 lira bana uygun geldi nedense.
  • Bu sene full festivallerdeyiz ondan kısıtlıyım birazda, para oraya buraya akıyor. Bu arada 100 lira yazıyor sitede birde biletleri nerden temin ediyoruz onu bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 1 Mayıs 2011; 14:02:33 >
  • Facebook sayfasında haftaiçi fiyatları verilmiş. Biletler için siteden ön rezervasyon formunu dolduruyorsun mail ile sana dönerek hesap bilgilerini veriyorlar. Sen de ücreti taraflarına iletiyorsun. Gün seçtikten sonra öğleden önce veya sonra olarak iki seçeneğin var. Onun dışında atlayış saatin kilona göre belirleniyor. Malum ipleri değiştirmeleri gerekiyor farklı kilolarda. Bana attıkları mailde eğer özel bir durumunuz varsa saatini ona göre ayarlayabileceklerini de söylediler. Güven konusunda sıkıntınız da olmasın Kampist güvenilir bir site aynı etkinliği geçen sene de yapmıştı.

Edit: İsteyenler Taksim'de ofise giderek ödeme yapabilirler ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Ulrich -- 1 Mayıs 2011; 14:18:08 >
  • Rezervasyonumu Cuma'ya aldırdım ve ödememi de yaptım arkadaşlar. Geriye gün saymak kaldı.
  • yapma be..bende hep istemişimdir ama 100 lira çok para abi 50 olsa gelirdim ama atlarmıydım oraya çıkınca belli olmaz...
  • Perşembe 75, Cuma 85 lira bence makul abi vinçten atlıyorsun sonuçta.
  • Pahalı değilse video çekimim yaptırında izleyelim.
  • Çok uçuk fiyatı yoksa kesinlikle düşünüyorum video çekimini.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.